maıl attım hastanenın numarası falan var arayıp bılgı alabılırsınız ben oyle yaptım ozelden atayımbiz kaan hocanın hastasıyız ama hayalim 77 ve burda ki bir çok arkadaşın tavsiyesiyle ön görüşme yapmak istiyorum şifa fizan da deseler oraya gidecek durumdayız murat beye nasıl ulaştınız canım
27 aralık 2014 te amelıyat oldu esım hazıranın 27 de 6 oluyo o zamana kadar ıgne falan verırse murat bey kullansın dedımiğne ve ilaç tedavisi uyguluyor ondan sonra tese yapıyor.Yaklaşık 9 ay kullandı eşim...Az konuşuyor öz konşuyor sağolsun... :)
tamam canım teşekkür ederim allah razı olsunmaıl attım hastanenın numarası falan var arayıp bılgı alabılırsınız ben oyle yaptım ozelden atayım
27 aralık 2014 te amelıyat oldu esım hazıranın 27 de 6 oluyo o zamana kadar ıgne falan verırse murat bey kullansın dedım
rıca ederım cnm benım ne demektamam canım teşekkür ederim allah razı olsun
ewet dogru cnm tek testısı acıyo daha ıyı tek testısı acması cunku kuculuyo ıkısındende parca alsaBide murad hoca yeterince sperm bulunca diğerini açmıyor bile..Bizim tekini açtı diğeri dursun dedi .Başka bir zaman ihtiyaç duyarsanız o zaman dondurmadan direk transfer yaparız dedi.Dondurulmuş sperm ne kadar olsada biraz kayıp olabiliyormuş biz yaşadık...
aylık hapla ıgne 300 350falan tutuyo canm 6ay boyunca tedavıdeyız bızde patolojı sonucu sertolı cell cıkmıstı canım kaan hocada tedavıdeyız Rabbımdn hayırlısı artkEvt cnm bizde tedavi olmadan tese olduk hic bir hucreyede rastlanmadi patalojide bu tedavi masraflari ne kadar tutuyo cnm bide hangi doktorda tedavidesiniz
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Size rüyamı anlatmak istiyorum rüyamda kardeşim kızaga binmiş arkasında da kundakta sarılı bebek vardı. Evin aşagında bir yokuş var ordan kayıyorlardı bende peşlerinde dur kayma çocuk düşecek diyorum sonra çocuk kızaktan fırlayıp gidiyor koşuyorum kucagıma alıp bakıyorum birşey oldumu diye kundağı açıyorum kundagın altında tesbih var. Çocugada birşey olmamıştı çok etkilendim rüyamdan.
İnş. Cnm benim şu cumanın yüzü gözü hürmetine sana sonrada burdaki herkeze içi sıra bana evlat nasip etsin rabbimÇok güzel bir rüya.. Ben rüyalara inanırım.. Bol bol dua et cnaım.. Zikir çek bol bol...
İnş. Cnm benim şu cumanın yüzü gözü hürmetine sana sonrada burdaki herkeze içi sıra bana evlat nasip etsin rabbim
canım senın transfer nezaman hayırlsyla bebegne nezaman kavusacan Rabbım yardmcnz olsnAminnnn canımmm amin... İnşallah her birimiz evlatlarımıza bir an evvel kavuşalımm inşallah canımmm
canım senın transfer nezaman hayırlsyla bebegne nezaman kavusacan Rabbım yardmcnz olsn
Canım belli değil ama büyük ihtimalle p.tesi olacakk.. Rabbim hayırlı evladı hayırlısı ile versin bize inşallah.. Kurban olduğum bilir ne olacağını dua ediyoruzz.. Ama tabiki hala inanamıyorummm ve çok heyecanlıyımmm tedirginimmmm :)
aylık hapla ıgne 300 350falan tutuyo canm 6ay boyunca tedavıdeyız bızde patolojı sonucu sertolı cell cıkmıstı canım kaan hocada tedavıdeyız Rabbımdn hayırlısı artk
canim bisey sormak.istiyorum ssk vu igne ve ilaclarin ucretlerini oduyor mu ?
Oknerde yaptırdığına bağlı özelse karşılamıyor.bide ilaçların fiyatları çok oynak tüp bebek merkezlerinin etrafındaki eczanelerden bakın derim ilk zamanlar baya kazıklandım :) Bir tanıdık eczeneden öğrendim tüp bebekte kullanılan ilaçların karlı daha yüksemiş haberiniz olsun :)
nerde yaptırdığına bağlı özelse karşılamıyor.bide ilaçların fiyatları çok oynak tüp bebek merkezlerinin etrafındaki eczanelerden bakın derim ilk zamanlar baya kazıklandım :) Bir tanıdık eczeneden öğrendim tüp bebekte kullanılan ilaçların karlı daha yüksemiş haberiniz olsun :)
cok tesekkurler bizim sigortamiz yok esim ise girecek kismet olursa onu bekleyelim dedi doktor ssk karsilamiyo zaten dedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?