Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımmm mm çokkk şükür süper bir haber darısı önce hayalimmmmm e olsun sonrada hepimize. .kaçıncı haftada duydun kalp seslerini rabbim sağ selim kucağına aldırsınnn inşaallah. .

bugün 6 hafta 4 günlükmüş meğerse transfer günü değil adet dönemine göre hesaplanıyormuş hamilelik haftası.26 martta transferim yapıldı :)

ıstersen bı tane supurgede sana alayım cok yakısır valla sana cokta konusuyosun ya cadılar cok konusur kız kocanın yanındada boyle konusuyon mu )))))))))
Nasıl yani ben nasıl konuşuyomuşum bu topiğ terk etmem az kaldı internet paketim bitcek kalın bensiz

Takma kafana üzme kendini hehe de geç eşinin burnundan getir iyi davran davran nereye kadar ya soylcek ailesine ya da katlancak herseyi tek taraflı çekmek zorunda değilsin
demı canım bende öyle düsunuyorum hep bendn bılıyolar evlendık evlenelı bılmelerı önemlı degl laf sokuyolar kaldıramym artk bızmkı bıze yetyo zaten saol canım morel verdn

cok konususup ortalıgı karıstırıyosun kızların dedıgı gıbı. bız sensız ne yaparız terketme topiği cnm olur mu oyle sey )))))
Gerçekten girmicem yoksa eşimde topiğe üye olcak burdan muhabbet etcez hiç cıkmadiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…