Canımmm mm çokkk şükür süper bir haber darısı önce hayalimmmmm e olsun sonrada hepimize. .kaçıncı haftada duydun kalp seslerini rabbim sağ selim kucağına aldırsınnn inşaallah. .
Nasıl yani ben nasıl konuşuyomuşum bu topiğ terk etmem az kaldı internet paketim bitcek kalın bensizıstersen bı tane supurgede sana alayım cok yakısır valla sana cokta konusuyosun ya cadılar cok konusur kız kocanın yanındada boyle konusuyon mu)))))))))
hımm anladım cnm cok sevındım sabah sabah ıyı geldı bu haberbana ettiler canım zaten 8 taneden kala kala geriye 2 tane kaldı .Dondurulcak yoktu. biri iyi biri çok iyi.Şükür ikiside tuttu.Benim yaşım 32
demı canım bende öyle düsunuyorum hep bendn bılıyolar evlendık evlenelı bılmelerı önemlı degl laf sokuyolar kaldıramym artk bızmkı bıze yetyo zaten saol canım morel verdnTakma kafana üzme kendini hehe de geç eşinin burnundan getir iyi davran davran nereye kadar ya soylcek ailesine ya da katlancak herseyi tek taraflı çekmek zorunda değilsin
Seni suçlamam aslaAna sende benimi sucluyon ben sıvışıyım yavaştann
maşallah süphanallah çok yorma dinlen beslenmene dikkat et çok su iç kaynana gibi oldumbugün 6 hafta 4 günlükmüş meğerse transfer günü değil adet dönemine göre hesaplanıyormuş hamilelik haftası.26 martta transferim yapıldı :)
cok konususup ortalıgı karıstırıyosun kızların dedıgı gıbı. bız sensız ne yaparız terketme topiği cnm olur mu oyle seyNasıl yani ben nasıl konuşuyomuşum bu topiğ terk etmem az kaldı internet paketim bitcek kalın bensiz
Ya bu kızlar benden ne istiyo ben garip ben cocuksuz ben işsiz daha sayyim miSeni suçlamam aslakaynanan kiskaniliyor kiz
Önemli değil canimdemı canım bende öyle düsunuyorum hep bendn bılıyolar evlendık evlenelı bılmelerı önemlı degl laf sokuyolar kaldıramym artk bızmkı bıze yetyo zaten saol canım morel verdn
masallah cnm benım masllah bol bol dınlen yorma kendını :-:)bugün 6 hafta 4 günlükmüş meğerse transfer günü değil adet dönemine göre hesaplanıyormuş hamilelik haftası.26 martta transferim yapıldı :)
Gerçekten girmicem yoksa eşimde topiğe üye olcak burdan muhabbet etcez hiç cıkmadiğim içincok konususup ortalıgı karıstırıyosun kızların dedıgı gıbı. bız sensız ne yaparız terketme topiği cnm olur mu oyle sey)))))
hepimizin derdi aynı sensiz topik olmaz nesesisinYa bu kızlar benden ne istiyo ben garip ben cocuksuz ben işsiz daha sayyim mi
Dabi dabi catlayın kız kaynanam gbi yok hep hizmet yapar son otur der onla çıkar gezeriz alış veriş yaparız ben nereye gidiyosam onuda ğotururum melek kadınhepimizin derdi aynı sensiz topik olmaz nesesisin
Buranin
Gerçekten girmicem yoksa eşimde topiğe üye olcak burdan muhabbet etcez hiç cıkmadiğim için
Ne alıncam kız ben seviyom burayıaaa olur mu oyle gır cnm ben takılıorum sadece alınmıyorsun deqıl mı
ne guzel canım kaynanan ıyıymıs ısteDabi dabi catlayın kız kaynanam gbi yok hep hizmet yapar son otur der onla çıkar gezeriz alış veriş yaparız ben nereye gidiyosam onuda ğotururum melek kadın
Sen sole böyle nazar değsinde kavga edin çatlatılacak biziDabi dabi catlayın kız kaynanam gbi yok hep hizmet yapar son otur der onla çıkar gezeriz alış veriş yaparız ben nereye gidiyosam onuda ğotururum melek kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?