evet canım ona sımdılık öttüruyo borusunu bakalım vermıyom zaten ogluyla konussun dertlessın bendn uzak dursun okadar laflardan sonra kızının torunu olack onu sevsınBazıları çok şanslı canım ms92 de bunlar dan biri hak ettikleri gibi davran yüz verme mesafe koy
Benimki hep benle haftada bi gönderirim yazık şimdi gelineYağmur toplayım dua edelim ilerde bizde kaynana olalımmm inşaallah. ..ben oğlumu vermem bir gün eşiyle bir gün benimle uyuyacak
İnşallahKızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah
Han gi birine savunuyum kız dünden doldular sana dedim kaynani anlatma diye sanaKız guzin abla ben mi aştım konuyu biz iyi hafta sonları diye aştık bi beni savun
Ana sende benimi sucluyon ben sıvışıyım yavaştannHan gi birine savunuyum kız dünden doldular sana dedim kaynani anlatma diye sana
bu ne guzel bır haber cnm benım ıkızler gelıo ınankı okurken gozlerım doldu ınsallah saqlıkla kucaqınada alırsın cok sevındım darısı bızım basımıza bende ıkız cok ıstıyorum 35 yasın altındakılere bır embryo transfer edılıomus bız ıstersek 2 tane transfer ederler mıKızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah
Helal mi helaaallll bulent ersoy geldi aklımakızlar bosverın su mubarek gunlerde kaynanaların gunahlarını toplamayalım bıze sevap lazım bol bol dua edelım kaynanaları allah goruyo rabbım herkese hakettıgı cezayı verır sız sabredın
canım supurgesınıde kaynanası alır yakında
Canımmm mm çokkk şükür süper bir haber darısı önce hayalimmmmm e olsun sonrada hepimize. .kaçıncı haftada duydun kalp seslerini rabbim sağ selim kucağına aldırsınnn inşaallah. .Kızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah
Takma kafana üzme kendini hehe de geç eşinin burnundan getir iyi davran davran nereye kadar ya soylcek ailesine ya da katlancak herseyi tek taraflı çekmek zorunda değilsinevet canım ona sımdılık öttüruyo borusunu bakalım vermıyom zaten ogluyla konussun dertlessın bendn uzak dursun okadar laflardan sonra kızının torunu olack onu sevsın
bu ne guzel bır haber cnm benım ıkızler gelıo ınankı okurken gozlerım doldu ınsallah saqlıkla kucaqınada alırsın cok sevındım darısı bızım basımıza bende ıkız cok ıstıyorum 35 yasın altındakılere bır embryo transfer edılıomus bız ıstersek 2 tane transfer ederler mı
Bi supurgesiz cadıda buTakma kafana üzme kendini hehe de geç eşinin burnundan getir iyi davran davran nereye kadar ya soylcek ailesine ya da katlancak herseyi tek taraflı çekmek zorunda değilsin
Ne kadar güzel darısı başımıza sağlıkla al kucağına genetik sorun varmiydi di eşindeKızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah
Rabbim bizlere de nasip etsin kalp atışlarını duyduk demeyibana ettiler canım zaten 8 taneden kala kala geriye 2 tane kaldı .Dondurulcak yoktu. biri iyi biri çok iyi.Şükür ikiside tuttu.Benim yaşım 32
ahhh canım benımm rabbım bebeklerını sana bagıslasın bende ıkızlerım olsun ıstıyorum ınsallah bızde murad beye gıdıcez bakalım hayırlısı hakkımızdaKızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah
Haksızlığa geleme napimBi supurgesiz cadıda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?