Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İ İnşallah

bu ne guzel bır haber cnm benım ıkızler gelıo ınankı okurken gozlerım doldu ınsallah saqlıkla kucaqınada alırsın cok sevındım darısı bızım basımıza bende ıkız cok ıstıyorum 35 yasın altındakılere bır embryo transfer edılıomus bız ıstersek 2 tane transfer ederler mı

kızlar bosverın su mubarek gunlerde kaynanaların gunahlarını toplamayalım bıze sevap lazım bol bol dua edelım kaynanaları allah goruyo rabbım herkese hakettıgı cezayı verır sız sabredın
Helal mi helaaallll bulent ersoy geldi aklıma

Canımmm mm çokkk şükür süper bir haber darısı önce hayalimmmmm e olsun sonrada hepimize. .kaçıncı haftada duydun kalp seslerini rabbim sağ selim kucağına aldırsınnn inşaallah. .

evet canım ona sımdılık öttüruyo borusunu bakalım vermıyom zaten ogluyla konussun dertlessın bendn uzak dursun okadar laflardan sonra kızının torunu olack onu sevsın
Takma kafana üzme kendini hehe de geç eşinin burnundan getir iyi davran davran nereye kadar ya soylcek ailesine ya da katlancak herseyi tek taraflı çekmek zorunda değilsin

bana ettiler canım zaten 8 taneden kala kala geriye 2 tane kaldı .Dondurulcak yoktu. biri iyi biri çok iyi.Şükür ikiside tuttu.Benim yaşım 32

Ne kadar güzel darısı başımıza sağlıkla al kucağına genetik sorun varmiydi di eşinde

ahhh canım benımm rabbım bebeklerını sana bagıslasın bende ıkızlerım olsun ıstıyorum ınsallah bızde murad beye gıdıcez bakalım hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…