Bugün olmasa yarın ogrenceklerartık bılsınler ıstıyorum ama esımede fazla baskı yapıp uzmek ıstemıyorum tedavı oncesı
Bak oğlumu uroloji doktoruyapcam kok hucreyi o bulcak bu gidişle iyi duşun derimvermem zaten hıhh))))))))))
ayyy o zamanda vermem dıye tutturuyomusumBak peşini bırakmam oğlumla ğelir alırız
Bende vermicem turşularını kurcammayyy o zamanda vermem dıye tutturuyomusum
valla kızz bıze bız yavrularımı zor bulucaz yaa kımseye vermeyızz ne oglumuzu ne kızımızı yaaa valla
helal canım konus gı bunlar daha elın lafını bılmıyolar Heralde bızım artık burnumuzdan geldıgnden laf sokmalari anlayamıyolar sanırım kızlarına nasıl davranıyolarsa onlarda bızde öyle davransın bız öyle yapıyoz saygda kusur yapmıyoz anne baba dıyıp duruz yapılcklarnı yapıyoz daha napcz yaslı degller bısey degller sızıde göruz dha özellıkle ms92 dur bakalm ne oldum dımeyecez daha dur ne olacam dıyecen herkes bendegeldimherkez kendi yerini bilcek eslerimize annelerini kötulemi yoruz anneleri tabi gitçek ama bizi de el kızı diye hor görmüyçekler
Sen mi ben mi ben pamuk gibi kaynana olurum nur yüzlüolmaz vermem sen cok kaynanalık yaparsın kızıma))))
Anam gelmiş kartopu bi kaynana düşmanı daha aman yarappimm çekilin bi kacım şurdanhelal canım konus gı bunlar daha elın lafını bılmıyolar Heralde bızım artık burnumuzdan geldıgnden laf sokmalari anlayamıyolar sanırım kızlarına nasıl davranıyolarsa onlarda bızde öyle davransın bız öyle yapıyoz saygda kusur yapmıyoz anne baba dıyıp duruz yapılcklarnı yapıyoz daha napcz yaslı degller bısey degller sızıde göruz dha özellıkle ms92 dur bakalm ne oldum dımeyecez daha dur ne olacam dıyecen herkes bende
Ben mi aştım sabah sabah verdin kaynana lafını sıcak ekmek gibi sonra kim aştı ms92Sen tabiki kızlar zaten dolmuş veriyorsun gazı açıyorsun hep kaynana lafını
Bazıları çok şanslı canım ms92 de bunlar dan biri hak ettikleri gibi davran yüz verme mesafe koyhelal canım konus gı bunlar daha elın lafını bılmıyolar Heralde bızım artık burnumuzdan geldıgnden laf sokmalari anlayamıyolar sanırım kızlarına nasıl davranıyolarsa onlarda bızde öyle davransın bız öyle yapıyoz saygda kusur yapmıyoz anne baba dıyıp duruz yapılcklarnı yapıyoz daha napcz yaslı degller bısey degller sızıde göruz dha özellıkle ms92 dur bakalm ne oldum dımeyecez daha dur ne olacam dıyecen herkes bende
Anam beni şanslı doğurmuş bi çocuk hariçBazıları çok şanslı canım ms92 de bunlar dan biri hak ettikleri gibi davran yüz verme mesafe koy
Git kız senden melek mi olur cadı olmuşsun bi supurğen eksikyaaa tabıkı ben ben melek gıbıyım ya herkes sever benı
Anam beni şanslı doğurmuş bi çocuk hariç
Ben mi aştım sabah sabah verdin kaynana lafını sıcak ekmek gibi sonra kim aştı ms92
Dabi dabi bi enişteye sormak lazım)))))))))))))) valla tam bır melegım koca bos yere mı sevmıs melek gıbıyım ıyıyım kı evlenmıs kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?