Aynenkaynanan alır kızda gelırsın kalmassın sen paketsız
Alır ben diyim alr hatda internet paketim bitti kelimesini kullanayım alır hıh
onlarda gelin düşmanı ölürde bana bir lira vermez burak kontör almayi eşim alınca kıskanırKaynana duşmanları sizi iyi yazdım bir numarada kartopu06 iki seda uc guzin abla
Aynen hiç sevmezdimaksama nohut yemegı var gelın yıyelım kızlar bır gün gelıpte mutfagımda nohudun bas tacı olacagnı bılmıyordum
canım benım Rabbım hayırlısyla kucagınıda almayı nasıp etsın cok sevındım Rabbım nelere kadır herseye gucu yeten Rabbım 2tane vermıs bak Rabbım sana bagıslasın dıkkat et kendnebugün 6 hafta 4 günlükmüş meğerse transfer günü değil adet dönemine göre hesaplanıyormuş hamilelik haftası.26 martta transferim yapıldı :)
Eşim gün sayyo bitcek paketin oh ne güzel napcan şimdi diyo telefon elimden duşmuyo annesine aldırmaz alma deronlarda gelin düşmanı ölürde bana bir lira vermez burak kontör almayi eşim alınca kıskanır
Bide ne güzel hep nohut yapiyoruz fazla uğraşmıyoz biyandanda güzel olduAynen hiç sevmezdim
Heeeee daha demin bole demiyodunnnnnay sen cok yasa ya
Aynen benim de yarın bitiyor yokum artık bi süreEşim gün sayyo bitcek paketin oh ne güzel napcan şimdi diyo telefon elimden duşmuyo annesine aldırmaz alma der
Biliyor eşimde ama mecbur yiyorBide ne güzel hep nohut yapiyoruz fazla uğraşmıyoz biyandanda güzel oldu
Benim 29 bitiyo bi kaç gün daha buralardayım beni kim ozlicekAynen benim de yarın bitiyor yokum artık bi süre
sen kaynana yanas kız canım annem tatlı anam napıyon nasılsın de bugunlerde daha bi güzellesıyon sankı de yag cek alırEşim gün sayyo bitcek paketin oh ne güzel napcan şimdi diyo telefon elimden duşmuyo annesine aldırmaz alma der
Hay Allah bi havalara gırdimmmya sadece takıldım ya sensız olmaz sen nese kaynaqısın topıgın
En çok ben özlerimBenim 29 bitiyo bi kaç gün daha buralardayım beni kim ozlicek
Benim yağa ihtiyacım yok ki anne internet paketim bitti derim olay biter ama gerçekten bir sure ara vercem evimle ilgileneyim bi bakayım etrafa kim ölmüş kim kalmışsen kaynana yanas kız canım annem tatlı anam napıyon nasılsın de bugunlerde daha bi güzellesıyon sankı de yag cek alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?