Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar salı günü opum var benimde. hastaneden pazar saat 22.30 da çatlatma iğnesini yaptırmamı söylediler. salı saat 10.00 da da opuya alınacağım. Aradaki saat farkı 35,5 saat oluyor. sanki iğneyi daha geç yaptırmam gerekiyormuş gibi geliyor, Yumurtalarım erken çatlar diye çok korkuyorum

verdikleri saat normal canim gec degil. bende iki defa tedavi gordum soyledikleri saat boyledi. sen dedikleri saat yap igneni

verdikleri saat normal canim gec degil. bende iki defa tedavi gordum soyledikleri saat boyledi. sen dedikleri saat yap igneni
geç değil de 22.30 da erken mi vurduruyorlar cababa? yani hoca salı günü saat 10.00 daki opuya bi yarım saat falan gecikse veya anestezi ile oyalansalar falan iğnenin üzerinden tam 36 saat geçmiş olacak, ozaman çatlamaz mı toplanmadan yumurtalar?

Merak etme onlar dedikleri saatte seni opuya alırlar. Hem erkenden seni hazırlıyorlar.

Gün aydınnn canlar acaba nohut suyunu 2 ay yapıp bırakmak mı lazım yada hiç ara vermeden yapılsa bir zararı olur mu ...

Canımmm onu bir daha danışsana sen... 24:30 da vuruldum ben.. opu günüm 12:30 a kadar vaktim vardı.. Yani 36 saat.. Hatta acele ettiler.. Bir tane yumurtam 23 mm.di.. Çatlamak üzereydi.. 36 saat çatlamıyor yumurtalar canım.. Aslında seninkisi mantıklı gibi duruyor bu durumda..

Hayırlı pazarlar hayalim heyecan durumları nasıl yarın bebeğin karnında olacak inşaallah. .

Çok heyecanlıyımmmmmmm kızlar.. Bildiğiniz gibi değil.. Korkular sarıyor insanı elim ayağıma dolanıyor gibi.. Annemler stresimi farkettiler beni dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar.. Sanırım yarın 2 yada 3 te transferim olacak.. Dualarınızı eksik etmeyinn olur mu...

DUALARIMIZ SENİNLEEEEE:))

oyy canım benim yarınnnn 12 günlük heyecanlı geçmek bilmeyen günler başlıycakkkkkkk inşallahhhh
sonundada hayırlısıyla HAMİLEYİMMMMMM yazınıdaaaa görürüzzzzzzzz. inşallah.
transfer sonrasını olabildiğince rahat geçirmeye çalış cnm biliyorumm zorrrr ama inşallah sen en az stresle ve rahatlıkla atlatırsınn
bende çok heyecanlıyımmmmmm cnm senin adınaaaa
benimde 28 nisanda trransferimm olmuştuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…