verdikleri saat normal canim gec degil. bende iki defa tedavi gordum soyledikleri saat boyledi. sen dedikleri saat yap ignenimerhabalar salı günü opum var benimde. hastaneden pazar saat 22.30 da çatlatma iğnesini yaptırmamı söylediler. salı saat 10.00 da da opuya alınacağım. Aradaki saat farkı 35,5 saat oluyor. sanki iğneyi daha geç yaptırmam gerekiyormuş gibi geliyor, Yumurtalarım erken çatlar diye çok korkuyorum
geç değil de 22.30 da erken mi vurduruyorlar cababa? yani hoca salı günü saat 10.00 daki opuya bi yarım saat falan gecikse veya anestezi ile oyalansalar falan iğnenin üzerinden tam 36 saat geçmiş olacak, ozaman çatlamaz mı toplanmadan yumurtalar?verdikleri saat normal canim gec degil. bende iki defa tedavi gordum soyledikleri saat boyledi. sen dedikleri saat yap igneni
cnm hayırlı olsun maşalalh ikizler saglık sıhhatle gelsinler...şükürler olsun ikizlere hamileyim bugün öğrendim ikiz olduklarını :)
inşlh ilklerini evladına hamile kalarak devam ettirisin cnm ...İlk tesemiz herşeye ilk defa başlıyoruz
Canim sitesine üye olabilirsin kaan aydos yada telefon acabilirsin randevu icinAnladim cnm peki bu hocayla nasil iletisime gecebilirim
Merak etme onlar dedikleri saatte seni opuya alırlar. Hem erkenden seni hazırlıyorlar.geç değil de 22.30 da erken mi vurduruyorlar cababa? yani hoca salı günü saat 10.00 daki opuya bi yarım saat falan gecikse veya anestezi ile oyalansalar falan iğnenin üzerinden tam 36 saat geçmiş olacak, ozaman çatlamaz mı toplanmadan yumurtalar?
Op iptal yumurtalar erken çatlamış derlerse sanada onların beyinlerini çatlama hakkı doğarMerak etme onlar dedikleri saatte seni opuya alırlar. Hem erkenden seni hazırlıyorlar.
Benben 00 a idi cevap yanlış oldu sen kimseyi dövme sakinOp iptal yumurtalar erken çatlamış derlerse sanada onların beyinlerini çatlama hakkı doğariçin rahat olsun onlar ayarlamıştır onu.
merhabalar salı günü opum var benimde. hastaneden pazar saat 22.30 da çatlatma iğnesini yaptırmamı söylediler. salı saat 10.00 da da opuya alınacağım. Aradaki saat farkı 35,5 saat oluyor. sanki iğneyi daha geç yaptırmam gerekiyormuş gibi geliyor, Yumurtalarım erken çatlar diye çok korkuyorum
Hayırlı pazarlar hayalim heyecan durumları nasıl yarın bebeğin karnında olacak inşaallah. .günydın canlarımm hayırlı pazarlar..
Merhaba nerde tedavi oldunuzkızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
Nerde yaptınız tüp bebeği kaçıncı denemeniz cevaplarsanız sevinirimkızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
Hayırlı pazarlar hayalim heyecan durumları nasıl yarın bebeğin karnında olacak inşaallah. .
DUALARIMIZ SENİNLEEEEE:))Çok heyecanlıyımmmmmmm kızlar.. Bildiğiniz gibi değil.. Korkular sarıyor insanı elim ayağıma dolanıyor gibi.. Annemler stresimi farkettiler beni dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar.. Sanırım yarın 2 yada 3 te transferim olacak.. Dualarınızı eksik etmeyinn olur mu...
Çok heyecanlıyımmmmmmm kızlar.. Bildiğiniz gibi değil.. Korkular sarıyor insanı elim ayağıma dolanıyor gibi.. Annemler stresimi farkettiler beni dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar.. Sanırım yarın 2 yada 3 te transferim olacak.. Dualarınızı eksik etmeyinn olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?