Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı olsun canım stres yapma sakın dua et inşaallah olacak. ..hamişler çoğalıyor topik de ikizimiz bile var bir ikiz de senden gelirse çocuk sesinden geçilmez burda

Canimm bu kadari oldu yaa geriside olacak insallah ben inaniyorum.10 gun sonra hamileyim diye haykirmani nasip etsin etsin imsallah.dualarimiz seninle.
Rabbim bunca emegi bosa cikarmasin insallah.

Merhaba kızlar benimde problemim sizinle aynı eşim 3 ay sonra mikrotese olacak, bu 3 ay boyunca kullanmamızı tavsiye ettiğiniz gıda takviyesi ya da besin varmıdır, ilk mikrotesemiz

Merhaba kızlar benimde problemim sizinle aynı eşim 3 ay sonra mikrotese olacak, bu 3 ay boyunca kullanmamızı tavsiye ettiğiniz gıda takviyesi ya da besin varmıdır, ilk mikrotesemiz
Nohut kürü, havuç suyu düzenli beslenme önemli canım bal polen arı sütü bunlardan tüketmeniz faydalı olacaktır

Oyy kuzum benim yaa olacak ins rabbim basip edecek hepimizede.gonlum aklim dualarim hep seninle vallahi.hepiniz dualarimdasiniz

Sorunumuz tespit edilemedi sadece fsh biraz yüksekti 8,5 gibi ,doktor iğne tedavisi uyguluyor bunun için şuanda son 3 aya girdik artık ,siz oldunuzmu tese
Yok bizde diğer ay olacağız insallah bizimde ilk tesemiz benim bildigimdr havuç suyu nohut kuru feln ama hiç uygulamdm Allah yardimsiniz olur insallah

Canim benimmmmmmm bitanem hersey yolunda gidecek. Dualarim seninle kuzummmmmm

Selam kizlar ben burda yeniyim. 20 aylik evliyim sanirim zamaninda cok buyuk konustum daha evlenmeden lise zamanlarimda cocuk istemem de istemem diye tuttururdum ama simdi evliyim etrafim kucaginda yavrulari olan annelerle dolu megerse cocuk cok baska biseymis..neyse evlendigimiz ilk 1 yil cocuk istemedik 8 aydir da ugrasiyoruz olsun diye ama olmadi subat ayinda dr a gittik bende bi problem yokmus esine bakalim dediler sonucu aldigim gibi yikildim azospermi dediler..kac dr gezdik her biri tikaniklikta olabilir uretimde olmayabilir dediler ama hicbiri tikanikligi anlamak icin bi muayene yapmadi..direk mikro teseyle tup bebege yonlendirdiler en son genart tup bebek merkezine gittik esime 2 ilac verdiler 1 ay olacak kullanmaya baslayali bitince tekrar gel spermiyogram testo yapicaz dediler ne yapicam bilmiyorum kafayi yemek uzereyim

hosgeldn canm burdakı hepımız ondanız zaten umudunu yitırme bak burdakıler kımısı tedavı sonucu kımısı teseyle cocuk sahıbı oluyor yeterkı Rabbımdn umudumuzu yıtırmeyelm dualar edelım Rabbım hepımizn kalbındknı versın uzulme sadece sen deglsın bu durumda

Hosbuldum canim amin kuzum dedigin gibi herkesin kalbindekini versin Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..ama nolur bana yardim edin tese oncesi nasil islemler uygulandi ilac kullanildi mi ya da teseye gerek kalmadan olanlar ne yaptilar lutfen yalniz birakmayin beni kimseyle paylasamiyorum bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…