Hayırlısı olsun canım stres yapma sakın dua et inşaallah olacak. ..hamişler çoğalıyor topik de ikizimiz bile var bir ikiz de senden gelirse çocuk sesinden geçilmez burdaÇok heyecanlıyımmmmmmm kızlar.. Bildiğiniz gibi değil.. Korkular sarıyor insanı elim ayağıma dolanıyor gibi.. Annemler stresimi farkettiler beni dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar.. Sanırım yarın 2 yada 3 te transferim olacak.. Dualarınızı eksik etmeyinn olur mu...
Canimm bu kadari oldu yaa geriside olacak insallah ben inaniyorum.10 gun sonra hamileyim diye haykirmani nasip etsin etsin imsallah.dualarimiz seninle.Çok heyecanlıyımmmmmmm kızlar.. Bildiğiniz gibi değil.. Korkular sarıyor insanı elim ayağıma dolanıyor gibi.. Annemler stresimi farkettiler beni dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar.. Sanırım yarın 2 yada 3 te transferim olacak.. Dualarınızı eksik etmeyinn olur mu...
Morelim bozukMs92 güzinabla kartopu internet paketiniz mi bitti
Buğun işe gitmedin galibaMs92 güzinabla kartopu internet paketiniz mi bitti
AMİN İNŞALLAHHH HEPİMİZcnm hayırlı olsun maşalalh ikizler saglık sıhhatle gelsinler...
inşlh ilklerini evladına hamile kalarak devam ettirisin cnm ...
SORUNUNUZ NEYDİMerhaba kızlar benimde problemim sizinle aynı eşim 3 ay sonra mikrotese olacak, bu 3 ay boyunca kullanmamızı tavsiye ettiğiniz gıda takviyesi ya da besin varmıdır, ilk mikrotesemiz
SORUNUNUZ NEYDİ
Nohut kürü, havuç suyu düzenli beslenme önemli canım bal polen arı sütü bunlardan tüketmeniz faydalı olacaktırMerhaba kızlar benimde problemim sizinle aynı eşim 3 ay sonra mikrotese olacak, bu 3 ay boyunca kullanmamızı tavsiye ettiğiniz gıda takviyesi ya da besin varmıdır, ilk mikrotesemiz
Oyy kuzum benim yaa olacak ins rabbim basip edecek hepimizede.gonlum aklim dualarim hep seninle vallahi.hepiniz dualarimdasinizÇok heyecanlıyımmmmmmm kızlar.. Bildiğiniz gibi değil.. Korkular sarıyor insanı elim ayağıma dolanıyor gibi.. Annemler stresimi farkettiler beni dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar.. Sanırım yarın 2 yada 3 te transferim olacak.. Dualarınızı eksik etmeyinn olur mu...
Yok bizde diğer ay olacağız insallah bizimde ilk tesemiz benim bildigimdr havuç suyu nohut kuru feln ama hiç uygulamdm Allah yardimsiniz olur insallahSorunumuz tespit edilemedi sadece fsh biraz yüksekti 8,5 gibi ,doktor iğne tedavisi uyguluyor bunun için şuanda son 3 aya girdik artık ,siz oldunuzmu tese
Çok heyecanlıyımmmmmmm kızlar.. Bildiğiniz gibi değil.. Korkular sarıyor insanı elim ayağıma dolanıyor gibi.. Annemler stresimi farkettiler beni dışarıya çıkartmaya çalışıyorlar.. Sanırım yarın 2 yada 3 te transferim olacak.. Dualarınızı eksik etmeyinn olur mu...
Kimde tedavi oluyosunuzMerhaba kızlar benimde problemim sizinle aynı eşim 3 ay sonra mikrotese olacak, bu 3 ay boyunca kullanmamızı tavsiye ettiğiniz gıda takviyesi ya da besin varmıdır, ilk mikrotesemiz
Kimde tedavi oluyosunuz
Yok bizde diğer ay olacağız insallah bizimde ilk tesemiz benim bildigimdr havuç suyu nohut kuru feln ama hiç uygulamdm Allah yardimsiniz olur insallah
geldık kız dolasıyoduk az benım adamlaMs92 güzinabla kartopu internet paketiniz mi bitti
hosgeldn canm burdakı hepımız ondanız zaten umudunu yitırme bak burdakıler kımısı tedavı sonucu kımısı teseyle cocuk sahıbı oluyor yeterkı Rabbımdn umudumuzu yıtırmeyelm dualar edelım Rabbım hepımizn kalbındknı versın uzulme sadece sen deglsın bu durumdaSelam kizlar ben burda yeniyim. 20 aylik evliyim sanirim zamaninda cok buyuk konustum daha evlenmeden lise zamanlarimda cocuk istemem de istemem diye tuttururdum ama simdi evliyim etrafim kucaginda yavrulari olan annelerle dolu megerse cocuk cok baska biseymis..neyse evlendigimiz ilk 1 yil cocuk istemedik 8 aydir da ugrasiyoruz olsun diye ama olmadi subat ayinda dr a gittik bende bi problem yokmus esine bakalim dediler sonucu aldigim gibi yikildim azospermi dediler..kac dr gezdik her biri tikaniklikta olabilir uretimde olmayabilir dediler ama hicbiri tikanikligi anlamak icin bi muayene yapmadi..direk mikro teseyle tup bebege yonlendirdiler en son genart tup bebek merkezine gittik esime 2 ilac verdiler 1 ay olacak kullanmaya baslayali bitince tekrar gel spermiyogram testo yapicaz dediler ne yapicam bilmiyorum kafayi yemek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?