tesekkur ederim icim rahatladi zaten hayalimm de yazmis catlamasi 36 saatten fazla suruyormusMerak etme onlar dedikleri saatte seni opuya alırlar. Hem erkenden seni hazırlıyorlar.
mm sana da tam 36 saat once vurdurmuslar, benimki de 35,5saat olacak. baska yerde de 40 saatten fazla sure olunca sikinti olabileceginden bahsetmisler. evham yaptim biraz 36 saati grcerse toplanmadan catlarsa diye ama koskoca hoca bilmeyecek mi, ozellikle kagida yazip verdi hemsire.Canımmm onu bir daha danışsana sen... 24:30 da vuruldum ben.. opu günüm 12:30 a kadar vaktim vardı.. Yani 36 saat.. Hatta acele ettiler.. Bir tane yumurtam 23 mm.di.. Çatlamak üzereydi.. 36 saat çatlamıyor yumurtalar canım.. Aslında seninkisi mantıklı gibi duruyor bu durumda..
h
mm sana da tam 36 saat once vurdurmuslar, benimki de 35,5saat olacak. baska yerde de 40 saatten fazla sure olunca sikinti olabileceginden bahsetmisler. evham yaptim biraz 36 saati grcerse toplanmadan catlarsa diye ama koskoca hoca bilmeyecek mi, ozellikle kagida yazip verdi hemsire.
Hosbuldum canim amin kuzum dedigin gibi herkesin kalbindekini versin Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..ama nolur bana yardim edin tese oncesi nasil islemler uygulandi ilac kullanildi mi ya da teseye gerek kalmadan olanlar ne yaptilar lutfen yalniz birakmayin beni kimseyle paylasamiyorum bu durumu
DUALARIMIZ SENİNLEEEEE:))
oyy canım benim yarınnnn 12 günlük heyecanlı geçmek bilmeyen günler başlıycakkkkkkk inşallahhhh
sonundada hayırlısıyla HAMİLEYİMMMMMM yazınıdaaaa görürüzzzzzzzz. inşallah.
transfer sonrasını olabildiğince rahat geçirmeye çalış cnm biliyorumm zorrrr ama inşallah sen en az stresle ve rahatlıkla atlatırsınn
bende çok heyecanlıyımmmmmm cnm senin adınaaaa
benimde 28 nisanda trransferimm olmuştuuuuuu
Hayırlısı olsun canım stres yapma sakın dua et inşaallah olacak. ..hamişler çoğalıyor topik de ikizimiz bile var bir ikiz de senden gelirse çocuk sesinden geçilmez burda
Canimm bu kadari oldu yaa geriside olacak insallah ben inaniyorum.10 gun sonra hamileyim diye haykirmani nasip etsin etsin imsallah.dualarimiz seninle.
Rabbim bunca emegi bosa cikarmasin insallah.
Oyy kuzum benim yaa olacak ins rabbim basip edecek hepimizede.gonlum aklim dualarim hep seninle vallahi.hepiniz dualarimdasiniz
Canim benimmmmmmm bitanem hersey yolunda gidecek. Dualarim seninle kuzummmmmm
Canimin ici asıl sen sagol bitanem opuyorum cokSaol birtanemmmmmmmm dualarınız kat be kat size dönsün inşallah :)
Ahhh ne tesadüff kuzum yaa... İnşallah Naz ablasına yetişiriz bizde :):) Desteğin için çok saol birtanemmmmmm inan o kadar değerli ki..
İnşallah kuzummmmmm ya ne çok isterimmmmmmmm.. Her şekilde kabulum benim... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :):)
Allah razı olsun birtanemmmm inşallah olur.. Ayağımı sürürümmm ve arkamdan gelirsiniz teker teker inşallah... Mucizeleri olan topiğimiz olsunnnnnnn inşallah :):)
Bilmezmiyim birtanemm dua eden yüreğine sağlık Allah razı olsunnnnn canımmmmmmmmmmmmm
Canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmm canımmmmmmmm... Senin yüreğini bilmezmiyim bennnnn... Saol kuzummmmmmm herşey için
tedavı falan mı göruyosunzda 3ay bekleycksnz Allah yardmcnz olsun stres yapmayn yoksa gunler uzarda uzar gecmez dua edn guzel seyler dusununKızlar daha 3 ay var benim eşimin teseye girmesine ama ben şimdiden streslenmeye başladım nasıl daha sakin olabilinir siz neler yapmıştınız lütfen yardımcı olun
tedavı falan mı göruyosunzda 3ay bekleycksnz Allah yardmcnz olsun stres yapmayn yoksa gunler uzarda uzar gecmez dua edn guzel seyler dusunun
STRES YAPMA KENDİNE BU KADAR EŞİNDE STRESE GİRER HORMONLARIDA ETKİLER O SONRA RKızlar daha 3 ay var benim eşimin teseye girmesine ama ben şimdiden streslenmeye başladım nasıl daha sakin olabilinir siz neler yapmıştınız lütfen yardımcı olun
STRES YAPMA KENDİNE BU KADAR EŞİNDE STRESE GİRER HORMONLARIDA ETKİLER O SONRA R
AHAT OL GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN
AMİN İNŞALLAH HEPİMİZİN İYİ HABERLERİNİ PAYLAŞIRIZ ARTIKAllah razı olsun canım siz bizden önce gireceksiniz duamda olacaksın Rabbim yardımcın olsun, bi kadın için anne olma arzusu herşeyden başkaymış , herşeyin hayırlısı olsun yinede
bızde tedavıdeyız 2ay oldu toplam 6ay falan görecz Kımde tedavıdesnz ılk defamı tese olcksnzEvet tedavide eşim, doktorla görüşmeye gittiğimizde hemen alır diye düşünmüştük isteğimizde buydu ama 5 aylık tedavi öngördü, 2 ayı bitti kaldı 3 ay beklemek zor ,siz ne durumdasınız
bızde tedavıdeyız 2ay oldu toplam 6ay falan görecz Kımde tedavıdesnz ılk defamı tese olcksnz
Umut tüp bebek-Tansel Kaplancan doktorumuz ilk tesemiz olacak, sizinde 4 ay kalmış canım teseye galiba
bızm 2.tesemz olck canım evet okadar var daha Rabbımdn herseyın hayırlı olsunUmut tüp bebek-Tansel Kaplancan doktorumuz ilk tesemiz olacak, sizinde 4 ay kalmış canım teseye galiba
Bizde tansel beyde tedavideyix
bızm 2.tesemz olck canım evet okadar var daha Rabbımdn herseyın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?