Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
h
mm sana da tam 36 saat once vurdurmuslar, benimki de 35,5saat olacak. baska yerde de 40 saatten fazla sure olunca sikinti olabileceginden bahsetmisler. evham yaptim biraz 36 saati grcerse toplanmadan catlarsa diye ama koskoca hoca bilmeyecek mi, ozellikle kagida yazip verdi hemsire.

Tabi canımmmm.. Bak ağrılar oluyor adet olacakmışsın gibi ama korkma.. Ben son saatlerde artık yumurtalarda büyük olduğu için belimi tutarak geziyordum.. Oturmakta zorlanıyordum.. Ama çatlar mı diye düşünmeden ordan oraya koşturdum kuzum.. Sakınan göze çöp batar canımm.. Takma kafana o kısmını ne diyorlarsa yap.. Bırak onlar düşünsünler senin yerine

Canım ilk sayfadaki listeye bakabilirsin.. Kendi durumunda olanları incele yazıyor neler yapmışlar sonuç ne olmuş diye.. Tabiki yanındayız yalnız değilsin Dur bi bakalım kesin nedenini öğrenin.. Buradaki herkes bildiğini aktarır sana tamam mı canım.. Hiç üzüllme

DUALARIMIZ SENİNLEEEEE:))

Saol birtanemmmmmmmm dualarınız kat be kat size dönsün inşallah :)

Ahhh ne tesadüff kuzum yaa... İnşallah Naz ablasına yetişiriz bizde :):) Desteğin için çok saol birtanemmmmmm inan o kadar değerli ki..

Hayırlısı olsun canım stres yapma sakın dua et inşaallah olacak. ..hamişler çoğalıyor topik de ikizimiz bile var bir ikiz de senden gelirse çocuk sesinden geçilmez burda

İnşallah kuzummmmmm ya ne çok isterimmmmmmmm.. Her şekilde kabulum benim... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :):)

Canimm bu kadari oldu yaa geriside olacak insallah ben inaniyorum.10 gun sonra hamileyim diye haykirmani nasip etsin etsin imsallah.dualarimiz seninle.
Rabbim bunca emegi bosa cikarmasin insallah.

Allah razı olsun birtanemmmm inşallah olur.. Ayağımı sürürümmm ve arkamdan gelirsiniz teker teker inşallah... Mucizeleri olan topiğimiz olsunnnnnnn inşallah :):)

Oyy kuzum benim yaa olacak ins rabbim basip edecek hepimizede.gonlum aklim dualarim hep seninle vallahi.hepiniz dualarimdasiniz

Bilmezmiyim birtanemm dua eden yüreğine sağlık Allah razı olsunnnnn canımmmmmmmmmmmmm

Canim benimmmmmmm bitanem hersey yolunda gidecek. Dualarim seninle kuzummmmmm

Canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmm canımmmmmmmm... Senin yüreğini bilmezmiyim bennnnn... Saol kuzummmmmmm herşey için

Canimin ici asıl sen sagol bitanem opuyorum cok

Kızlar daha 3 ay var benim eşimin teseye girmesine ama ben şimdiden streslenmeye başladım nasıl daha sakin olabilinir siz neler yapmıştınız lütfen yardımcı olun

Kızlar daha 3 ay var benim eşimin teseye girmesine ama ben şimdiden streslenmeye başladım nasıl daha sakin olabilinir siz neler yapmıştınız lütfen yardımcı olun
tedavı falan mı göruyosunzda 3ay bekleycksnz Allah yardmcnz olsun stres yapmayn yoksa gunler uzarda uzar gecmez dua edn guzel seyler dusunun

Evet tedavide eşim, doktorla görüşmeye gittiğimizde hemen alır diye düşünmüştük isteğimizde buydu ama 5 aylık tedavi öngördü, 2 ayı bitti kaldı 3 ay beklemek zor ,siz ne durumdasınız

tedavı falan mı göruyosunzda 3ay bekleycksnz Allah yardmcnz olsun stres yapmayn yoksa gunler uzarda uzar gecmez dua edn guzel seyler dusunun

Evet tedavide eşim, doktorla görüşmeye gittiğimizde hemen alır diye düşünmüştük isteğimizde buydu ama 5 aylık tedavi öngördü, 2 ayı bitti kaldı 3 ay beklemek zor ,siz ne durumdasınız

STRES YAPMA KENDİNE BU KADAR EŞİNDE STRESE GİRER HORMONLARIDA ETKİLER O SONRA R
AHAT OL GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN

STRES YAPMA KENDİNE BU KADAR EŞİNDE STRESE GİRER HORMONLARIDA ETKİLER O SONRA R
AHAT OL GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN

Allah razı olsun canım siz bizden önce gireceksiniz duamda olacaksın Rabbim yardımcın olsun, bi kadın için anne olma arzusu herşeyden başkaymış , herşeyin hayırlısı olsun yinede

bızde tedavıdeyız 2ay oldu toplam 6ay falan görecz Kımde tedavıdesnz ılk defamı tese olcksnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…