Anladm cnm bnde dun sonucu aldimda sertolly cell only yaziyodu acaba dedim bi fark varmi diye merk ettim deıkısıde aynı canım kısasını soyluyoz sertolı cell dıye fark falan yok benım bıldgm
tedavı falan olymsnz cnmAnladm cnm bnde dun sonucu aldimda sertolly cell only yaziyodu acaba dedim bi fark varmi diye merk ettim de
evet ya cok sessız sakın bu aralarbu aralar kimse yok buralarda nedendir acaba
Geldim geldimbu aralar kimse yok buralarda nedendir acaba
Ustume alımdım azıcık da neşesi diyinceTopiğin neşesi nerelerdesin
Tesemi oldunuz da sonucu aldınızAnladm cnm bnde dun sonucu aldimda sertolly cell only yaziyodu acaba dedim bi fark varmi diye merk ettim de
Sen nerdesiinnnn :-( :-(Topiğin neşesi nerelerdesin
Senden başka neymiş mi var kizGeldim geldim
Benim neden net paketim bitmiyo daha anlamadım gitdiSenden başka neymiş mi var kiz
Bitmek istemiyor demekkiBenim neden net paketim bitmiyo daha anlamadım gitdi
Pazartesi ğitcez kesin bakalım eğer fsh duşmediyse varya nediyimBitmek istemiyor demekkieşini gotureme din mi hala hastaneye
Bizim fsh 45 bitkisel kullandık pazartesi anlicaz fsh duşuren bitkinin ne olduğunu uc aydr kullaniyozKizlar erkekte fsh i dusuren bitki hangisiydi
Testere dıslı aslan pencesı ve isirgancanımKizlar erkekte fsh i dusuren bitki hangisiydi
Biliyor canım ay sonu yaptırcaz demiştin ondan sordum düşer inşallahBizim fsh 45 bitkisel kullandık pazartesi anlicaz fsh duşuren bitkinin ne olduğunu uc aydr kullaniyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?