Düşerse hemen yazcam buraya duşmesse aktarı bi ğorunup gelcezBitmek istemiyor demekkieşini gotureme din mi hala hastaneye
Genetik sorun yoksa düşer bizim o kadar iğne ise yaramadı genetik olunca kolay değil tabiPazartesi ğitcez kesin bakalım eğer fsh duşmediyse varya nediyim
Valla ne desen haklısın dayan kapısınaDüşerse hemen yazcam buraya duşmesse aktarı bi ğorunup gelcez
Bakalım görelimGenetik sorun yoksa düşer bizim o kadar iğne ise yaramadı genetik olunca kolay değil tabi
Aynen ole yapcam dur Bi hemen kotu duşunmeyelim belki düşmüştür adamın gunahına ğırmeyim şimdiValla ne desen haklısın dayan kapısına
Insallah canım ya genetik testi de yaptırın gitmişkenAynen ole yapcam dur Bi hemen kotu duşunmeyelim belki düşmüştür adamın gunahına ğırmeyim şimdi
AYNI şeyi yazmissizBide genetik test yaptıralım gitmişken
Aynen ole genetiğ de bozuksa napim yani şimdik ben arkadaş garanti side yokInsallah canım ya genetik testi de yaptırın gitmişken
Kalbimiz temizAYNI şeyi yazmissiz
Ay inşallah genetik sorun yoktur iyi düşünelim genetiği tedaviside olmuyorAynen ole genetiğ de bozuksa napim yani şimdik ben arkadaş garanti side yok
Aynen oyleKalbimiz temiz
Ay ay napim o zaman kader dicemAy inşallah genetik sorun yoktur iyi düşünelim genetiği tedaviside olmuyor
Hii isirgan iciriyodum zaten donusumlu olarak. Testere disli aslan pencesi bayanlar icin degildi dimi canimTestere dıslı aslan pencesı ve isirgancanım
Kız net paketimi aldın sen bakimAynen oyle
Hayırlısı olsunAy ay napim o zaman kader dicem
Yok canım Annemde yimKız net paketimi aldın sen bakim
Yok canım o aslan pencesı bu testere dıslı aslan pencesı farklı ikisiHii isirgan iciriyodum zaten donusumlu olarak. Testere disli aslan pencesi bayanlar icin degildi dimi canim
HmmYok canım Annemde yim
Guzin ablalık yapmaya başladın yıneYok canım o aslan pencesı bu testere dıslı aslan pencesı farklı ikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?