- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Merhaba arkadaslar transferim bugün yapıldı.. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin buralara kadar gelmeyi inşallah
Aklımda kalbimde dualarımdasınız...
canm bızde sertolı cellız 6ay boyunca kaan hocada tedavıdeyız bunun tedavısı yokmukıSertoly cell only sendromu cikti pataloji socunda. Suan icin yapilabilecek herseyi denedik olmadi. İgnelerin ilaclarin uzun donemde ne yan etkiler yapacagi belli degil. Esim sagligindan olmasin istedim.
ohhh en güzel günler başladı deseneMerhaba arkadaslar transferim bugün yapıldı.. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin buralara kadar gelmeyi inşallah
Aklımda kalbimde dualarımdasınız...
ohhh en güzel günler başladı desene
hayırlı haberlerle inşlh cnm kaç tane embriyo kondu..
insallah canim hepimize nasip eder bugunleri. peki transfer nasil oldu canim agri esigi dusuk olan biriyim ben igneden bile korkarim cok. bebegim icin herseye deger tabi ki ama merak ettim
olsun tek olsun sizin olsun cnm ne büyük heyecan dimi ..gerçi ben oraya gelmedim ama opu bile benim mutluluğumu katbe kat arttırmıştı transfer olunca ben ne olurum acabaTek embriyo transferi yapıldı canım..
o heyacan bambaska biseydir kesin yaa hele bu on iki gun gecmez kesin seninle hepimiz bu heycani yasiyoruz burda umarim hersey guzel olur canimCanımmm korkulacak hiç birley yok gerçekten nasıl geçti bitti sonuna geldik anlamadım bile
tüp bebekte ilk denememiz şişli memorialde olduk.[/QUOTE
hayalim hayırlı olsun ilk 20 dakikada tutunuyorlar embriyolar inşallah sana tutunmuşlardırTek embriyo tharansferi yapıldı canım..
Kaçtane embriyonuz oluştu ki neden bitane koydular sizmi istedinizTek embriyo transferi yapıldı canım..
Rabbım bebegnı sana bagıslasın canım guzel haberlrnı alalm yasın kactı senınKızlar narkoza hiç gerek yok.. Sakın uyumayın görün o anı derim ben.. Sonra tek embriyo yapıyorlar yaşım küçük ve bebekler ikiz olursa erken doğarlar kaybederiz diyorlar. Düşük ihtimali artıyor diyor embriyolog. Biz de çok üstelemedik vallahi Rabbimin işine karışmış gibi olmayalım diye.. Biz süreci neyse öyle kabul ettik herşeyi.. Çok müdahale etmeden Rabbim bugünlere getirdi bizi.. Sizde öyle yapınn akışına bırakınn canlarım inşallah o durum nasip olduğunda.. Öpüyorum hepinizi.. Çok radyasyon almamaya özen gösteriyorum..görüşmek üzere
Kızlar narkoza hiç gerek yok.. Sakın uyumayın görün o anı derim ben.. Sonra tek embriyo yapıyorlar yaşım küçük ve bebekler ikiz olursa erken doğarlar kaybederiz diyorlar. Düşük ihtimali artıyor diyor embriyolog. Biz de çok üstelemedik vallahi Rabbimin işine karışmış gibi olmayalım diye.. Biz süreci neyse öyle kabul ettik herşeyi.. Çok müdahale etmeden Rabbim bugünlere getirdi bizi.. Sizde öyle yapınn akışına bırakınn canlarım inşallah o durum nasip olduğunda.. Öpüyorum hepinizi.. Çok radyasyon almamaya özen gösteriyorum..görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?