Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar transferim bugün yapıldı.. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin buralara kadar gelmeyi inşallah
Aklımda kalbimde dualarımdasınız...

ayyy canım hadı güzel haberler gelsin artık 10 güne hamıleyım dersın ıns bebegın ya da bebeklerın gelır

merhaba kızlar,eşim sperm artırmak için preglny ve prugon iğneleri vurunuyor,yaklaşık iki haftadır akşam yemekten sonra tansiyonu çıkıyor kıpkırmızı oluyor,aynı durumu yaşayan var mı iğnelerin etkisi olabilir mi..

kizlar peki fsh 13,5 - 12,4 cikti iki test sonucumuz bu oranlarda ne yorum yapilabilir? doktor bize bilgi vermeden gen.testi istedi de

Sertoly cell only sendromu cikti pataloji socunda. Suan icin yapilabilecek herseyi denedik olmadi. İgnelerin ilaclarin uzun donemde ne yan etkiler yapacagi belli degil. Esim sagligindan olmasin istedim.
canm bızde sertolı cellız 6ay boyunca kaan hocada tedavıdeyız bunun tedavısı yokmukı

Merhaba arkadaslar transferim bugün yapıldı.. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin buralara kadar gelmeyi inşallah
Aklımda kalbimde dualarımdasınız...
ohhh en güzel günler başladı desene
hayırlı haberlerle inşlh cnm kaç tane embriyo kondu..

insallah canim hepimize nasip eder bugunleri. peki transfer nasil oldu canim agri esigi dusuk olan biriyim ben igneden bile korkarim cok. bebegim icin herseye deger tabi ki ama merak ettim

Canımmm korkulacak hiç birley yok gerçekten nasıl geçti bitti sonuna geldik anlamadım bile

Tek embriyo transferi yapıldı canım..
olsun tek olsun sizin olsun cnm ne büyük heyecan dimi ..gerçi ben oraya gelmedim ama opu bile benim mutluluğumu katbe kat arttırmıştı transfer olunca ben ne olurum acaba
12 gün sonrası daha da mutluluk olsun inşlhh

Arkadaşlar günaydın hepinize canlar kaan hoca eşime menegon 75lik önerdi bizde hormonlarda bir proplem yok sizce başlıyallımı kulanmaya bilgi si olan cevap bekliyorum

Günaydın herkese hayalim 77 cook sevindim inşallah hamileyim dediğin günlerde gelir ben heycanlandim senin adına transferde anestezi berildi mi aceba embriyo nornalde de bir tane mi yerleştiriliyor merak ediyorum da

Kızlar simdi bir dr konusuyordu tv de 2010 yılından sonra yeni bir yasa gelmiş ve 35 yaain altındaki bayanlarda tek embriyo tarnsferi yapılıyormuş ancak ikinci tüp bebek felan olursa iki embriyo olabiliyormus çoğul gebelikleri engellemek icinmis:-(

Kızlar narkoza hiç gerek yok.. Sakın uyumayın görün o anı derim ben.. Sonra tek embriyo yapıyorlar yaşım küçük ve bebekler ikiz olursa erken doğarlar kaybederiz diyorlar. Düşük ihtimali artıyor diyor embriyolog. Biz de çok üstelemedik vallahi Rabbimin işine karışmış gibi olmayalım diye.. Biz süreci neyse öyle kabul ettik herşeyi.. Çok müdahale etmeden Rabbim bugünlere getirdi bizi.. Sizde öyle yapınn akışına bırakınn canlarım inşallah o durum nasip olduğunda.. Öpüyorum hepinizi.. Çok radyasyon almamaya özen gösteriyorum..görüşmek üzere

Rabbım bebegnı sana bagıslasın canım guzel haberlrnı alalm yasın kactı senın

inşallah güzel haberi de alırsınız canım hayırlısı olsun seninle birlikte bende burda merak ediyorum takip ediyorum darısı bizlere olsun inşallah,canım yaşın kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…