Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Artik gözümden yaş gelmiyor kalbim aglıyor rabbim yardim et bizlere
Tatlimm deme oyle rabbim hic aglatmasin.biliyorum rabbim ol dicek ve hepimiz meleklenicez sadece zamani var.ama burda arkadaslarin sevincleriyle umutlanip siramizi bekliyoruz iste.umudunu hiiic kaybetme canim arkadasim benim elbet olucak...

Aynı hisler içindeyim arkadaşım ben de çok üzülüyorum arkadaslarimin bebeklerini gördükçe boynum bükülüyor ama Rabbimden umut kesilmez değil mi

Kızlar birşey sormak istiyorum vajinal usg olurken doktor ultrason probunun üzerine poset eldiven mi takıyor prezervatif mi dikkat ettiniz mi hiç :-(

Kızlar birşey sormak istiyorum vajinal usg olurken doktor ultrason probunun üzerine poset eldiven mi takıyor prezervatif mi dikkat ettiniz mi hiç :-(
Özelde genelde prezervatif takıyorlar.ama ben bir kere devlete gitmiştim küçük hastaneydi o zaman eldiven takmıştı.mecbur ses çıkarmadım çünkü başka hastane yok ilçede :)

Tatlimm deme oyle rabbim hic aglatmasin.biliyorum rabbim ol dicek ve hepimiz meleklenicez sadece zamani var.ama burda arkadaslarin sevincleriyle umutlanip siramizi bekliyoruz iste.umudunu hiiic kaybetme canim arkadasim benim elbet olucak...
Sükürler olsun rabbime umudumu hic kaybettirmedi bana sabir sabir elimzden baska birsey gelmiyor canim

Canim ben hic dewlete gitmedim his ilk kez bu tup bebek merkezinde vajinadan baktirdim orasi ayrida.psikolejik olarak kabullenemiodum korkuyodum vajinadan baktirniodum hic.ama novaarta gidiorum ben cok tatli bi doktorum var saolsun rahatlatti orada prezervatif takiyolar kuzum

Özelde genelde prezervatif takıyorlar.ama ben bir kere devlete gitmiştim küçük hastaneydi o zaman eldiven takmıştı.mecbur ses çıkarmadım çünkü başka hastane yok ilçede :)
Bende devlete gittim öyle yaptılar hiç içime sinmedi dojtorumla konuşup kendimgetirmeyi düşünüyorum

Kızlar bahceci umut tüp bebek merkezinde tedavi gören var mi doktorlar hemşireler nasıl memnun musunuz maliyeti ortalama ne kadar ?

Benden sonra eltilerim görümcelerin arkadaşlarım kardeşlerimin herkesin kucağı dolu bi benim boş rabbim yardım et hepimize
burdada öyle canım görumcem bızdn snra evlendı doguracak teyzenın kızı bzdn snra evlendı dogurdu komsularmında öyle hepsının var bızdn snra evlenenlern hepsnın var Rabbım yardımcmz olsun sabrınıda versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…