Tatlimm deme oyle rabbim hic aglatmasin.biliyorum rabbim ol dicek ve hepimiz meleklenicez sadece zamani var.ama burda arkadaslarin sevincleriyle umutlanip siramizi bekliyoruz iste.umudunu hiiic kaybetme canim arkadasim benim elbet olucak...
Özelde genelde prezervatif takıyorlar.ama ben bir kere devlete gitmiştim küçük hastaneydi o zaman eldiven takmıştı.mecbur ses çıkarmadım çünkü başka hastane yok ilçede :)
Tatlimm deme oyle rabbim hic aglatmasin.biliyorum rabbim ol dicek ve hepimiz meleklenicez sadece zamani var.ama burda arkadaslarin sevincleriyle umutlanip siramizi bekliyoruz iste.umudunu hiiic kaybetme canim arkadasim benim elbet olucak...
Canim ben hic dewlete gitmedim his ilk kez bu tup bebek merkezinde vajinadan baktirdim orasi ayrida.psikolejik olarak kabullenemiodum korkuyodum vajinadan baktirniodum hic.ama novaarta gidiorum ben cok tatli bi doktorum var saolsun rahatlatti orada prezervatif takiyolar kuzum
Özelde genelde prezervatif takıyorlar.ama ben bir kere devlete gitmiştim küçük hastaneydi o zaman eldiven takmıştı.mecbur ses çıkarmadım çünkü başka hastane yok ilçede :)
Canim ben hic dewlete gitmedim his ilk kez bu tup bebek merkezinde vajinadan baktirdim orasi ayrida.psikolejik olarak kabullenemiodum korkuyodum vajinadan baktirniodum hic.ama novaarta gidiorum ben cok tatli bi doktorum var saolsun rahatlatti orada prezervatif takiyolar kuzum[/QU
bende hiç rahat degilim poset eldiven taktılar huzursuzum zaten psikolojikmen çöküyor insan bide böyle olması iyice sinirlerimi bozdu
burdada öyle canım görumcem bızdn snra evlendı doguracak teyzenın kızı bzdn snra evlendı dogurdu komsularmında öyle hepsının var bızdn snra evlenenlern hepsnın var Rabbım yardımcmz olsun sabrınıda versın