Cnm hoca fena değil dedi testis harabiyeti içinmiş. Ama çogu hoca bu testle belli olamayacagını söylüyor gereksiz buluyor buluyorhımm yanı vucut sperm uretıyo degılmı
Cnm hoca fena değil dedi testis harabiyeti içinmiş. Ama çogu hoca bu testle belli olamayacagını söylüyor gereksiz buluyor buluyorhımm yanı vucut sperm uretıyo degılmı
canım bizde yaptırmıştık 202 mi ne çıkmıştı dr çok iyi demişti ama tesede srerm çıkmadı bence spermle hiçbir alakası yok çoğu dr bakmıyor bile sizden hangi dr istedi bu testikızlaar gunaydın aranızda ınhıbın b testı yapan var mı
memorıaldekı doktor murad basar cnmcanım bizde yaptırmıştık 202 mi ne çıkmıştı dr çok iyi demişti ama tesede srerm çıkmadı bence spermle hiçbir alakası yok çoğu dr bakmıyor bile sizden hangi dr istedi bu testi
anladım cnm cok saqolCnm hoca fena değil dedi testis harabiyeti içinmiş. Ama çogu hoca bu testle belli olamayacagını söylüyor gereksiz buluyor buluyor
Cnm nasilsinnn kiz gelmiyorsun buralara artik eler yapiyorsunfish istanbulda yapilip direk ankaraya gonderiliyor ben tavsiye etmem ama cnm nerde verirseniz orda bakilsin ..merhaba arkadaslar nasilsiniz size bisey sormak istiyorum sperm fish testini istanbulda yapan bi labaratuar varmi?
Bizde çok başındayiz suan tedavideyizBizim dr emre bakırcıoğlu arimidex ilaç kullandı esim 1 ay. Bnde bu cmtsi tup bebek muayenesine gideceğim biz daha yolun cok başındayız
İnşallah canım. Evet sivaslıyım :) Sen?Geçmiş olsun cnm 3 ile 6 ay arası tedavi cevap veriyor diye biliyorum. Sivaslımısın sen
fsh yazmıyorFsh önemli o kac
azosperm de en önemli hormon fsh canım yaptirinfsh yazmıyor
Ama benim eşim azospermi değil canım Sayı 28milyon ama hareketlilik %16 onun sebebi de testesteron düşüklüğünden kaynaklanıyorazosperm de en önemli hormon fsh canım yaptirin
canlarım merhaba.. Giremiyorum çok bu aralar yatmaktan.. bugün biraz ayakladım çok yatmakta ii değilmiş.. aklımda ve dualarımdasınız canlarım... görüşmek üzere..
bende cnm inş. Tez vakitte iyi olur eşinİnşallah canım. Evet sivaslıyım :) Sen?
Ne zaman test yapcak sın yaaa 9 gün evde bir tane yapsan çok merak ediyorum hayırlısını nasip etsin inşallah rabbimcanlarım merhaba.. Giremiyorum çok bu aralar yatmaktan.. bugün biraz ayakladım çok yatmakta ii değilmiş.. aklımda ve dualarımdasınız canlarım... görüşmek üzere..
NE ZAMAN ON İKİNCİ GUNUN SEVİNÇLİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZcanlarım merhaba.. Giremiyorum çok bu aralar yatmaktan.. bugün biraz ayakladım çok yatmakta ii değilmiş.. aklımda ve dualarımdasınız canlarım... görüşmek üzere..
Ne zaman test yapcak sın yaaa 9 gün evde bir tane yapsan çok merak ediyorum hayırlısını nasip etsin inşallah rabbim
NE ZAMAN ON İKİNCİ GUNUN SEVİNÇLİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
İNŞALLAHHHHHKizlar hayalim cok fazla giremiyo nete.. test gunu carsambaymis. Insallahhh tutunurrrr bebisi :)
AMİN CÜMLEMİZ İNŞALLAHAllahimmm okunan ezanlarin yuzu suyu hurmetinehayalimm77 in canimin karnindaki suan kucucuk et parcasi olan cana can katsinn insallahhhh... Rabbimmm hepimize ferahlik versin evlerimizi evlat kokusuyla doldursun.Aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?