dene cnm sokuyo kıraz sapıda ıyı sogan suyuda kıst falan varsa sokturuyo cnmAl bendende okadar gecmis aylarda okadar cok test yaptimki psikolejim bozuldu artik bayaadir yapmiyorum test falan.su son bi bucuk aydir okadar zor okadar stresli uzuntulu gunler geciriyorumki anlatamam.ondan olmuyo sanirim tum belirtiler var ama regly yok:))kafayi yicem sanirim.ama maydanoz suyunu denicem tatlim cok saoll
dene cnm sokuyo kıraz sapıda ıyı sogan suyuda kıst falan varsa sokturuyo cnm
hayatımızdan stres mı eksık oluyo bende aynı cnm hazıranda memlekete gıdecem ama bır yandan gıtmek ıstıyorum aılem orda dıye ama bır yandan hıc gıtmek ıstemıyorum cocuk soracakları ıcın ıyıce pıskolojım bozulacak strese gırecem dıye dugunde var gıtmem gerekıo napıcam bılmıyorum daha evlenelı 10 oldu ama bır sorun bır gun bıle guldum mu hayatımdakı sorunlar bıtmıyo ve hergun sorunlar artıyo ısyan etmıyorum ama dayanamıyorum da nasıl ustesınden gelıcem ınankı bılmıyorum
ınsallah cnm ınsallah bır gun bızde cocuklarımıza kavusuruzCanım Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor, beterin beterini düşünerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum hep, çalışıyorum 100 kişilik şirket sürekli birilerinin hamile haberlerini alıyorum benden çok küçüklerinkileri, çalışmaktan da soğudum ,derdimiz ayni , derdi veren Allah inşallah bizlere merhamet eder , bağışlar meleklerimizi.
Yok canim ya suan ikimizde issiziz:/ bakalim ne olacak hayirlisi olsun be kuzum ama saol destegin icinİnşallah bir an evvel adet olursun ve tedavine başlarsın canım inşallah bebişine kavuşursun , çalışıyormusun bilmiyorum ama kafanı dağıtacak bişeyler bulmaya çalış tedavin etkilenmesin
Ahh ahh bilmezmiyim herkeste ayri bi dert ver.bende isyan etmiyorum allah ne verirse hayirlisini versinde zor iste.sizde be var bilmiyorum ama bende bayaa dert var.hos rabbim sewdigi kuluna dert verirmis adimi ansin diye bakalim ins sabirla selamete erdiririz sinavlarimizi.bide bu maydanozun olcusu falan var mi nasil yapicaz tam olarakdene cnm sokuyo kıraz sapıda ıyı sogan suyuda kıst falan varsa sokturuyo cnm
hayatımızdan stres mı eksık oluyo bende aynı cnm hazıranda memlekete gıdecem ama bır yandan gıtmek ıstıyorum aılem orda dıye ama bır yandan hıc gıtmek ıstemıyorum cocuk soracakları ıcın ıyıce pıskolojım bozulacak strese gırecem dıye dugunde var gıtmem gerekıo napıcam bılmıyorum daha evlenelı 10 oldu ama bır sorun bır gun bıle guldum mu hayatımdakı sorunlar bıtmıyo ve hergun sorunlar artıyo ısyan etmıyorum ama dayanamıyorum da nasıl ustesınden gelıcem ınankı bılmıyorum
Aminnnnnnnm inşallah canımm. .Kizlar merhabalr bugun veysel karani hazretlerinin turbesine gittim dua ettim hepimiz icin... orda olmak iyi hissetirdi.. cok sukur bi kez daha gidip gormek nasil oldu.Rabbimm dualarimizi kabul eder insallahh mubarek zatlarin yuzu suyu hurmetine
maydonozu kaynatıp suyunu ıcıosun cnm mıktarını kendın ayarlayabılırsınAhh ahh bilmezmiyim herkeste ayri bi dert ver.bende isyan etmiyorum allah ne verirse hayirlisini versinde zor iste.sizde be var bilmiyorum ama bende bayaa dert var.hos rabbim sewdigi kuluna dert verirmis adimi ansin diye bakalim ins sabirla selamete erdiririz sinavlarimizi.bide bu maydanozun olcusu falan var mi nasil yapicaz tam olarak
Bilmiyorum ki cnm ne yapsak siz hangi doktorda tedavidesinizGenetik sorun yoksa her zaman şans vardır canım benim eşimde kromozom bozuklugu var tedaviler ise yaramiyor ama pest etmek yok
bence mal cinsinden bu anam ilgilenme senin lafın kıçıma de allahım bende sinir oluyorum ve hep kaçarak geziyorum böyle insanlardankızlar bu karı benı hasta edecek nasıl bı karı anlamadm geliyo gelıyo bızle unrasıyo kızının bebesı olck onu sev dur bızle ne derdın var kaynana olack karı canımızı sıktı hastaneye götruym dıyıp duru malmıdır nedır
Anladim canoo saolasiNmaydonozu kaynatıp suyunu ıcıosun cnm mıktarını kendın ayarlayabılırsın
Coook saol canim.bisi olmaz dimi sonucta bitkisel yaniİyi aksamlar bn kekik cayi içiyorum ve bir iki güne adet oluyorum her zaman 2 su bardagi suyu kaynati 2 çay kasii kekigin üzerine bisaltiyorum on beş yirmi dKika demlenmesini bekliyorum biraz limon sıkıp içiyorum inşallah isr yarar
Bişey olacağını sanmıyorum çünkü artık stresten bende geç oluyorum hep yapıyorum bunu günde bir kere iki güne felan oluyorum inşallah sende de ise yararCoook saol canim.bisi olmaz dimi sonucta bitkisel yani
Bi faydasini goruyomusunuz cnm ne zamandir uyguluyosunuzben uyguluyorum cnm
sen cok yasa canım emı bıde gelmıyosunuz etmıyosunz dıyo laf sokup durun nerene gelelm gıdıyozda haftada 1kere 2kere ordayız daha napacksak ne karıymıs huzur bozmada ustne yokbence mal cinsinden bu anam ilgilenme senin lafın kıçıma de allahım bende sinir oluyorum ve hep kaçarak geziyorum böyle insanlardan
dha bu ıkıncı ayım yenı basladık ondan faydası ne zaman olur bılmıyorum cnmBi faydasini goruyomusunuz cnm ne zamandir uyguluyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?