Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dene cnm sokuyo kıraz sapıda ıyı sogan suyuda kıst falan varsa sokturuyo cnm
hayatımızdan stres mı eksık oluyo bende aynı cnm hazıranda memlekete gıdecem ama bır yandan gıtmek ıstıyorum aılem orda dıye ama bır yandan hıc gıtmek ıstemıyorum cocuk soracakları ıcın ıyıce pıskolojım bozulacak strese gırecem dıye dugunde var gıtmem gerekıo napıcam bılmıyorum daha evlenelı 10 oldu ama bır sorun bır gun bıle guldum mu hayatımdakı sorunlar bıtmıyo ve hergun sorunlar artıyo ısyan etmıyorum ama dayanamıyorum da nasıl ustesınden gelıcem ınankı bılmıyorum

Canım Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor, beterin beterini düşünerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum hep, çalışıyorum 100 kişilik şirket sürekli birilerinin hamile haberlerini alıyorum benden çok küçüklerinkileri, çalışmaktan da soğudum ,derdimiz ayni , derdi veren Allah inşallah bizlere merhamet eder , bağışlar meleklerimizi.

ınsallah cnm ınsallah bır gun bızde cocuklarımıza kavusuruz

İnşallah bir an evvel adet olursun ve tedavine başlarsın canım inşallah bebişine kavuşursun , çalışıyormusun bilmiyorum ama kafanı dağıtacak bişeyler bulmaya çalış tedavin etkilenmesin
Yok canim ya suan ikimizde issiziz:/ bakalim ne olacak hayirlisi olsun be kuzum ama saol destegin icin

Ahh ahh bilmezmiyim herkeste ayri bi dert ver.bende isyan etmiyorum allah ne verirse hayirlisini versinde zor iste.sizde be var bilmiyorum ama bende bayaa dert var.hos rabbim sewdigi kuluna dert verirmis adimi ansin diye bakalim ins sabirla selamete erdiririz sinavlarimizi.bide bu maydanozun olcusu falan var mi nasil yapicaz tam olarak

maydonozu kaynatıp suyunu ıcıosun cnm mıktarını kendın ayarlayabılırsın

İyi aksamlar bn kekik cayi içiyorum ve bir iki güne adet oluyorum her zaman 2 su bardagi suyu kaynati 2 çay kasii kekigin üzerine bisaltiyorum on beş yirmi dKika demlenmesini bekliyorum biraz limon sıkıp içiyorum inşallah isr yarar

kızlar bu karı benı hasta edecek nasıl bı karı anlamadm geliyo gelıyo bızle unrasıyo kızının bebesı olck onu sev dur bızle ne derdın var kaynana olack karı canımızı sıktı hastaneye götruym dıyıp duru malmıdır nedır

bence mal cinsinden bu anam ilgilenme senin lafın kıçıma de allahım bende sinir oluyorum ve hep kaçarak geziyorum böyle insanlardan

Coook saol canim.bisi olmaz dimi sonucta bitkisel yani

bence mal cinsinden bu anam ilgilenme senin lafın kıçıma de allahım bende sinir oluyorum ve hep kaçarak geziyorum böyle insanlardan
sen cok yasa canım emı bıde gelmıyosunuz etmıyosunz dıyo laf sokup durun nerene gelelm gıdıyozda haftada 1kere 2kere ordayız daha napacksak ne karıymıs huzur bozmada ustne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…