- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Allahimmm okunan ezanlarin yuzu suyu hurmetinehayalimm77 in canimin karnindaki suan kucucuk et parcasi olan cana can katsinn insallahhhh... Rabbimmm hepimize ferahlik versin evlerimizi evlat kokusuyla doldursun.Aminn..
AMİN CÜMLEMİZ İNŞALLAH
var canım pendikte 250tl 2014 yaptırmıştık en uygun orası istersen adresi yazarım.merhaba arkadaslar nasilsiniz size bisey sormak istiyorum sperm fish testini istanbulda yapan bi labaratuar varmi?
geçmiş olsun canım sustanon çoçuk isteyenlere yapılmıyo diye biliyorum ben ,sustanon testesteron için.ısırgan çayı içir eşine o yükseltir hipogonadizm internetten bu sustanonu araştır canım.Arkadaşlar merhaba,yardım edin ütfe,düşünmekten araştırmaktan kafayı yiycemben 27 eşim 35 yaşında.15 aylık evliyiz ve 5 aydır çocuk istiyoruz,olmuyor diye dr a gittik,spermlerde ciddi hareketsizlik vardı,önce varikosel denildi,başka bir dr varikosel yok lökosit var dedi,son birkaç haftadır eşimde ciddi isteksizlik meydana geldi ve hormon tahlili yaptırdık eşimde varikosel yok,biraz enfeksiyon ve hormon bozukluğu var! testesteron alt sınır 241 ama eşimde 104 çıktı,yani alt sınırın yarı yarıya altında. Dr efervesan diye bir ilaç,sustanon diye de 3 haftada bir vurulacak bir ilaç verdi. Ayrıca L-arginin kullanıyor. Sizce testesteron ne kadar zamanda düzelir?
cnm inşlh çarşamba günü hamile haberini alır bol bol halaylarını çekeriz inşlh şekerim benim....Aminnnnnnnnnnn aminnnnnn canımmmmmmmÇarşamba günü inşallah olumlu döneyim size ve inşallah hepinizin pozitif sonuçlarını yakın yakın zamanlarda duyayımmm.. Rabbim öyle güzel günleri nasip etsinnnnnnnn bu topic.te inşallah..
ben uyguluyorum cnmSu nohut kurunu uygulayan kimse yok mu kizlaaarrrr
cnm benımde gecıkmıstı ama ben bırsey kullanmadım tam 25 gun gecıktı 25 gun oldum doktor ıgne wermıstı ama ben kullanmadım kıraz sapı ve maydonoz sokuyo tedavın varsa kullanabılırsın zararı olmaz dogal sonuctane örersınz kızlar
cnm benımde gecıkmıstı ama ben bırsey kullanmadım tam 25 gun gecıktı 25 gun oldum doktor ıgne wermıstı ama ben kullanmadım kıraz sapı ve maydonoz sokuyo tedavın varsa kullanabılırsın zararı olmaz dogal sonucta
kaynatıp ıcıyorsunuz canım adet gecıkınce hep bır umut acaba mı dıyoruz ama malesef ben gecen ay o kadar umıtlendım kı doktor rahım kalınlıgı var dedı ve tahlıle gonderdı hamılelıkten suphelenıp ama sonuc husran tup bebekten basak sansımız yok ne yazıkkı ondan artık test yapmıyorum cunku olmayacagını bılıyorumCanım benimde gecikti adetim 6 gün oldu test yaptım bi tanesi silik çıktı diğeri tek çizgi yani mucize olsa bile yapmak istedim maydanozu nasıl yapıyoruz suyumu yoksa kendisinimi yicez
kaynatıp ıcıyorsunuz canım adet gecıkınce hep bır umut acaba mı dıyoruz ama malesef ben gecen ay o kadar umıtlendım kı doktor rahım kalınlıgı var dedı ve tahlıle gonderdı hamılelıkten suphelenıp ama sonuc husran tup bebekten basak sansımız yok ne yazıkkı ondan artık test yapmıyorum cunku olmayacagını bılıyorum
ewet cnm stresten hep gecıkıyo genetık test cıktıktan sonra murad basarla tedavıye baslayacaz ekım kasım gıbı tedavı bıtırıp mıcro tese olacak cnm7 ay var yanıSağol canım ben kaynatayım bugün, dediğin gibi tüp bebekten başka yol yok ,bünyemiz stresten geciktirmeye başladı adeti iyice ,hiç gecikmeyen adetlerimiz gecikmeye başlar oldu, Rabbim merhamet etsin hepimize işimizi kolaylaştırsın, siz ne zaman tese olcaksınız bizim 3 ay kaldı
ewet cnm stresten hep gecıkıyo genetık test cıktıktan sonra murad basarla tedavıye baslayacaz ekım kasım gıbı tedavı bıtırıp mıcro tese olacak cnm7 ay var yanı
ınsallah bıran once gecer 7 ay bıter mı ya rıca ederım cnm ne demekAnladım canım su gibi geçsin zaman inşallah sağol yardımın için
Al bendende okadar gecmis aylarda okadar cok test yaptimki psikolejim bozuldu artik bayaadir yapmiyorum test falan.su son bi bucuk aydir okadar zor okadar stresli uzuntulu gunler geciriyorumki anlatamam.ondan olmuyo sanirim tum belirtiler var ama regly yok:))kafayi yicem sanirim.ama maydanoz suyunu denicem tatlim cok saollkaynatıp ıcıyorsunuz canım adet gecıkınce hep bır umut acaba mı dıyoruz ama malesef ben gecen ay o kadar umıtlendım kı doktor rahım kalınlıgı var dedı ve tahlıle gonderdı hamılelıkten suphelenıp ama sonuc husran tup bebekten basak sansımız yok ne yazıkkı ondan artık test yapmıyorum cunku olmayacagını bılıyorum
Al bendende okadar gecmis aylarda okadar cok test yaptimki psikolejim bozuldu artik bayaadir yapmiyorum test falan.su son bi bucuk aydir okadar zor okadar stresli uzuntulu gunler geciriyorumki anlatamam.ondan olmuyo sanirim tum belirtiler var ama regly yok:))kafayi yicem sanirim.ama maydanoz suyunu denicem tatlim cok saoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?