Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahimmm okunan ezanlarin yuzu suyu hurmetine hayalimm77 in canimin karnindaki suan kucucuk et parcasi olan cana can katsinn insallahhhh... Rabbimmm hepimize ferahlik versin evlerimizi evlat kokusuyla doldursun.Aminn..

AMİN CÜMLEMİZ İNŞALLAH

Aminnnnnnnnnnn aminnnnnn canımmmmmmm Çarşamba günü inşallah olumlu döneyim size ve inşallah hepinizin pozitif sonuçlarını yakın yakın zamanlarda duyayımmm.. Rabbim öyle güzel günleri nasip etsinnnnnnnn bu topic.te inşallah..

geçmiş olsun canım sustanon çoçuk isteyenlere yapılmıyo diye biliyorum ben ,sustanon testesteron için.ısırgan çayı içir eşine o yükseltir hipogonadizm internetten bu sustanonu araştır canım.

cnm inşlh çarşamba günü hamile haberini alır bol bol halaylarını çekeriz inşlh şekerim benim....

Kizlaaaar nasilsiniz bayadir giremedim.umarim herkes iyidir.ben bekliyorum bekliyorum bi turlu regly olamiyorum iki uc gun gecikti.bi olsam tedavi icin baslicaz ama olmuyorum(acaba sokturucu alsam yanlis mi olur ki.belim kasiklarim agriyo sivilcelendim ama olamiyorummm(tedavi olanlar yardiiimmm️sokturucu alayimmi

Canım benimde gecikti adetim 6 gün oldu test yaptım bi tanesi silik çıktı diğeri tek çizgi yani mucize olsa bile yapmak istedim maydanozu nasıl yapıyoruz suyumu yoksa kendisinimi yicez

Canım benimde gecikti adetim 6 gün oldu test yaptım bi tanesi silik çıktı diğeri tek çizgi yani mucize olsa bile yapmak istedim maydanozu nasıl yapıyoruz suyumu yoksa kendisinimi yicez
kaynatıp ıcıyorsunuz canım adet gecıkınce hep bır umut acaba mı dıyoruz ama malesef ben gecen ay o kadar umıtlendım kı doktor rahım kalınlıgı var dedı ve tahlıle gonderdı hamılelıkten suphelenıp ama sonuc husran tup bebekten basak sansımız yok ne yazıkkı ondan artık test yapmıyorum cunku olmayacagını bılıyorum

Sağol canım ben kaynatayım bugün, dediğin gibi tüp bebekten başka yol yok ,bünyemiz stresten geciktirmeye başladı adeti iyice ,hiç gecikmeyen adetlerimiz gecikmeye başlar oldu, Rabbim merhamet etsin hepimize işimizi kolaylaştırsın, siz ne zaman tese olcaksınız bizim 3 ay kaldı

ewet cnm stresten hep gecıkıyo genetık test cıktıktan sonra murad basarla tedavıye baslayacaz ekım kasım gıbı tedavı bıtırıp mıcro tese olacak cnm7 ay var yanı

Al bendende okadar gecmis aylarda okadar cok test yaptimki psikolejim bozuldu artik bayaadir yapmiyorum test falan.su son bi bucuk aydir okadar zor okadar stresli uzuntulu gunler geciriyorumki anlatamam.ondan olmuyo sanirim tum belirtiler var ama regly yok:))kafayi yicem sanirim.ama maydanoz suyunu denicem tatlim cok saoll

İnşallah bir an evvel adet olursun ve tedavine başlarsın canım inşallah bebişine kavuşursun , çalışıyormusun bilmiyorum ama kafanı dağıtacak bişeyler bulmaya çalış tedavin etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…