Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayir cnm genetik testimiz temiz cikti kromozon testimizde temiz cikti hormonlarimizda normal ama boyle bi sorunumuz var iste emre beyde teseden sonra yapicak bisey yok diyince bizde kaldik oyle ama ben yine bi umudumuz olduguna inaniyorum
Genetik sorun yoksa her zaman şans vardır canım benim eşimde kromozom bozuklugu var tedaviler ise yaramiyor ama pest etmek yok

Günaydın şu an sınav görevindeyim herkes hamile ya da erkeklerin eşi hamile sürekli doğumdan bahsediyorlar çok kötü hissediyorum kendimi

Canim sizin tam olarak problem ney ve kaan hocada tedavidemisiniz biraz anlatrmisin bizde kaan hocada tedavideyiz de merak ettim
Merhaba canim benim eşimin fsh olmasi gerekenden yükse total testesteron ise olmasi gerekenden düşük yani hormonlardan kaynakli bi durum var igne kullandik 2 ay kadar ama cok az bi değişiklik oldu bu hocadan kaynakli bi durum degil ama az cok tanimissindir hocayi, isin acigi canim biz artik biraktik tedaviyi çünkü biseyler olmuyor degismiyor, biz eşimle artik kibris düşünüyoruz ama olur ama olmaz hayırlısı diyorum. ..

Hadii yaaa bizde 4 ay olcak haftaya kan tahlilini yapcaz tekrar bizmde fsh 30.5 di smdi 9.4 hoca iyiye gidiyor istedigimiz sonuclara az kaldi diyor insallah öyle olur sizin hormonlar degismedini hic ??

Öle düşünme herseyin hayırlısı de geç. ..
Günaydın şu an sınav görevindeyim herkes hamile ya da erkeklerin eşi hamile sürekli doğumdan bahsediyorlar çok kötü hissediyorum kendimi
Günaydın hic öle dusunme herseyin hayırlısı de geç, ins Rabbim isteyen herkese nasip etsin..bu isler zor ama Allah büyük

Hadii yaaa bizde 4 ay olcak haftaya kan tahlilini yapcaz tekrar bizmde fsh 30.5 di smdi 9.4 hoca iyiye gidiyor istedigimiz sonuclara az kaldi diyor insallah öyle olur sizin hormonlar degismedini hic ??
maşallah diyeyim düşmüş anladigim kadariyla sizinki gayet te güzel bizimkisinde cok az degisiklik oldu ole olunca biraktik çünkü igne tedavisine devam etsekte dusmeyecegini biliyorduk

canım merhaba, bende kocaeli deyim. sana şunu söyleyebilirim ki üniversite de dahil hiç bir doktor bize güven vermedi.

merhaba arkadaslar nasilsiniz size bisey sormak istiyorum sperm fish testini istanbulda yapan bi labaratuar varmi?

Arkadaşlar merhaba,yardım edin ütfe,düşünmekten araştırmaktan kafayı yiycem ben 27 eşim 35 yaşında.15 aylık evliyiz ve 5 aydır çocuk istiyoruz,olmuyor diye dr a gittik,spermlerde ciddi hareketsizlik vardı,önce varikosel denildi,başka bir dr varikosel yok lökosit var dedi,son birkaç haftadır eşimde ciddi isteksizlik meydana geldi ve hormon tahlili yaptırdık eşimde varikosel yok,biraz enfeksiyon ve hormon bozukluğu var! testesteron alt sınır 241 ama eşimde 104 çıktı,yani alt sınırın yarı yarıya altında. Dr efervesan diye bir ilaç,sustanon diye de 3 haftada bir vurulacak bir ilaç verdi. Ayrıca L-arginin kullanıyor. Sizce testesteron ne kadar zamanda düzelir?

eylülde gel inşallah eşinde sperm bulunur ve azodan kurtulursunuz

eşim cuma günü test verdi ve Celalettin hocayla görüştü
elonge hücreler var pregnylin yanına menapur ekledi bugün alacak
ve kullanacağız
Merhaba canım,inşallah eşinin sorunu bir an önce hallolur ve kucağına bebişini alırsın. Benim eşim azosperm değil ama sperm hareketsizliği mevcut,birkaç dr a gittikten sonra sorunun testesteron düşüklüğünden kaynaklandığını öğrendik. Eşimin testesteronu 104 Size ne gibi ilaçlar vermişti. testesteron seviyesi ne kadar sürede düzeldi?

Geçmiş olsun cnm 3 ile 6 ay arası tedavi cevap veriyor diye biliyorum. Sivaslımısın sen

Fsh önemli o kac

iyi akşamlar kızlar,eşim pazartesi sperm testi verecek inşallah,test vermeden önce şunları yesin diyeceğiniz bişey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…