- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim 1 tane hareketli sperm demek. Sayisi 1 tane.. yoksa sizin miKızlar 1 motil sperm deyince kaç tane oluyor acaba. ..gün aydınnn. .
Genetik sorun yoksa her zaman şans vardır canım benim eşimde kromozom bozuklugu var tedaviler ise yaramiyor ama pest etmek yokHayir cnm genetik testimiz temiz cikti kromozon testimizde temiz cikti hormonlarimizda normal ama boyle bi sorunumuz var iste emre beyde teseden sonra yapicak bisey yok diyince bizde kaldik oyle ama ben yine bi umudumuz olduguna inaniyorum
Merhaba canim benim eşimin fsh olmasi gerekenden yükse total testesteron ise olmasi gerekenden düşük yani hormonlardan kaynakli bi durum var igne kullandik 2 ay kadar ama cok az bi değişiklik oldu bu hocadan kaynakli bi durum degil ama az cok tanimissindir hocayi, isin acigi canim biz artik biraktik tedaviyi çünkü biseyler olmuyor degismiyor, biz eşimle artik kibris düşünüyoruz ama olur ama olmaz hayırlısı diyorum. ..Canim sizin tam olarak problem ney ve kaan hocada tedavidemisiniz biraz anlatrmisin bizde kaan hocada tedavideyiz de merak ettim
Merhaba canim benim eşimin fsh olmasi gerekenden yükse total testesteron ise olmasi gerekenden düşük yani hormonlardan kaynakli bi durum var igne kullandik 2 ay kadar ama cok az bi değişiklik oldu bu hocadan kaynakli bi durum degil ama az cok tanimissindir hocayi, isin acigi canim biz artik biraktik tedaviyi çünkü biseyler olmuyor degismiyor, biz eşimle artik kibris düşünüyoruz ama olur ama olmaz hayırlısı diyorum. ..
Günaydın hic öle dusunme herseyin hayırlısı de geç, ins Rabbim isteyen herkese nasip etsin..bu isler zor ama Allah büyükGünaydın şu an sınav görevindeyim herkes hamile ya da erkeklerin eşi hamile sürekli doğumdan bahsediyorlar çok kötü hissediyorum kendimi
maşallah diyeyim düşmüş anladigim kadariyla sizinki gayet te güzel bizimkisinde cok az degisiklik oldu ole olunca biraktik çünkü igne tedavisine devam etsekte dusmeyecegini biliyordukHadii yaaa bizde 4 ay olcak haftaya kan tahlilini yapcaz tekrar bizmde fsh 30.5 di smdi 9.4 hoca iyiye gidiyor istedigimiz sonuclara az kaldi diyor insallah öyle olur sizin hormonlar degismedini hic ??
maşallah diyeyim düşmüş anladigim kadariyla sizinki gayet te güzel bizimkisinde cok az degisiklik oldu ole olunca biraktik çünkü igne tedavisine devam etsekte dusmeyecegini biliyorduk
İYİ AKŞAMLAR CANIM HEPİMİZ BÖYLE RASTGELE ÖĞRENDİK KORKMA ÖNCELİKLE YENİ BAŞLIYORSUN FSH NE KADAR DÜŞÜK ÇIKSA DOKTORLAR O KADAR İYİ KONUŞUYORLAR FSH YÜKSEKLİĞİ İÇİN İĞNELER FELAN VERİLİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA FSH DÜŞTÜKTEN SONRA TESE AMELİYATINA KARAR VERİYORLAR BU ŞEKİLDE YAVAS YAVAŞ YOLUNA GİRER İNŞALLAH HERŞEY
iyi aksamlar ben yeni kayıt oldum ama yaklasık 6 aydır ara ara takıp edıyorum sıteyı .bır yıllık evlıyız ılk uc ay cocuk ıstememıze rahmen olmayınca doktora gıddık ılk yaptırdıgımızdan pek bıse anlamadık dogal olarak ama ara ara yapılan sperm testlerınde sonuc hep sıfır cıktı en son bızı kocaelı unv.hastanesıne sevk ettıler azospermı teshısı ıle.suan da unıversıtede evrakları hazırladık urolojı doktorları bızı tup bebek bolumune yonlendırdıler oraya tahlıllerı verdık dosya hazrladılar ıkımıze de suan beklıyoruz.esımde varıkosel yok gen testınde de bıse cıkmadı sıkıntı fsh yukseklıgı 35-38 arası.acıkcası bızı nerler beklıyo ne yapıcaklar hıc bır fıkrım yok.rabbım hakkımızda hayırlısını versın ıns.ama fsh yukseklıgı korkutuyo ınsanı.onun ıcın hıc bır sey kullanmadık ne bıtkısel ne de ılac.suan unıversıdeden haber beklıyoruz bakalım neye karar verıcklr . mıkro tese mı yapıcaklar ılac la mı ılk tedavı edıcekler bakalım yasayıp gorucez.sızlerden ogrendıgım cok sey oldu cok tessekkur ederım hepınıze.ara ara yapılan tedavılerı yazarım kı bılmeyenler de fıkır sahıbı olsun.ınsan ılk asamada sudan cıkmıs balık gıbı cırpınıyo her yere bakıyo okuyo hep bıseler arıyo. hayırlı aksamlar herkese
Merhaba canım,inşallah eşinin sorunu bir an önce hallolur ve kucağına bebişini alırsın. Benim eşim azosperm değil ama sperm hareketsizliği mevcut,birkaç dr a gittikten sonra sorunun testesteron düşüklüğünden kaynaklandığını öğrendik. Eşimin testesteronu 104eylülde gel inşallah eşinde sperm bulunur ve azodan kurtulursunuz
eşim cuma günü test verdi ve Celalettin hocayla görüştü
elonge hücreler var pregnylin yanına menapur ekledi bugün alacak
ve kullanacağız
Bizim dr emre bakırcıoğlu arimidex ilaç kullandı esim 1 ay. Bnde bu cmtsi tup bebek muayenesine gideceğim biz daha yolun cok başındayız
yaPtırdık cnm 45.90 çıktıkızlaar gunaydın aranızda ınhıbın b testı yapan var mı
Geçmiş olsun cnm 3 ile 6 ay arası tedavi cevap veriyor diye biliyorum. Sivaslımısın senArkadaşlar merhaba,yardım edin ütfe,düşünmekten araştırmaktan kafayı yiycemben 27 eşim 35 yaşında.15 aylık evliyiz ve 5 aydır çocuk istiyoruz,olmuyor diye dr a gittik,spermlerde ciddi hareketsizlik vardı,önce varikosel denildi,başka bir dr varikosel yok lökosit var dedi,son birkaç haftadır eşimde ciddi isteksizlik meydana geldi ve hormon tahlili yaptırdık eşimde varikosel yok,biraz enfeksiyon ve hormon bozukluğu var! testesteron alt sınır 241 ama eşimde 104 çıktı,yani alt sınırın yarı yarıya altında. Dr efervesan diye bir ilaç,sustanon diye de 3 haftada bir vurulacak bir ilaç verdi. Ayrıca L-arginin kullanıyor. Sizce testesteron ne kadar zamanda düzelir?
hımm yanı vucut sperm uretıyo degılmıBiz
yaPtırdık cnm 45.90 çıktı
Fsh önemli o kacArkadaşlar merhaba,yardım edin ütfe,düşünmekten araştırmaktan kafayı yiycemben 27 eşim 35 yaşında.15 aylık evliyiz ve 5 aydır çocuk istiyoruz,olmuyor diye dr a gittik,spermlerde ciddi hareketsizlik vardı,önce varikosel denildi,başka bir dr varikosel yok lökosit var dedi,son birkaç haftadır eşimde ciddi isteksizlik meydana geldi ve hormon tahlili yaptırdık eşimde varikosel yok,biraz enfeksiyon ve hormon bozukluğu var! testesteron alt sınır 241 ama eşimde 104 çıktı,yani alt sınırın yarı yarıya altında. Dr efervesan diye bir ilaç,sustanon diye de 3 haftada bir vurulacak bir ilaç verdi. Ayrıca L-arginin kullanıyor. Sizce testesteron ne kadar zamanda düzelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?