canım eurofertil yıkamalı sperm testi yapıyo o biraz daha detaylı oluyo
biz doktorla görüşmedik direk test verip sonuç aldık doktor falan görmedikeurofertile bi defa gitmiştik doktorların tutumları hoşumuza gitmemişti canım eşim ne der bilmiyorum
biz doktorla görüşmedik direk test verip sonuç aldık doktor falan görmedik
Canim gittik hocayla gorustuk hoca varikosele bakti. Iki ilac verdi igne degil canim biri takviye ztn. 1 ay kullandi. Suanda pregnyl yan etkilerini yasiyoruz fsh 19 olmus hersey normaldi bozulduCanım siz Müfit hocaya mı gidiyorsunuz bir de bu ilaçlar iğne mi
Peki sizin tedavi hangi aşamadaBizim tese de çıkmıştı yani yuvarlak hücre kuyruksuz
Canim biz bugün gittik ilaclara yarın baslicaz bizde 1 ay sonra kontrole çağırdı bakalım bize nasıl etkisi olacak fsh 21 yuksek zaten testeronda 5.79 doktorla gorustunuzmu ne dedi sizeCanim verdgi ilaclar neofertil ve nolvadex olmali degilmi. Bizede verdi. 1 ay kullandik bugun esim hormn testi yapti fsh 9.88den 19a testesteron 2.18 den 7.42 ye yukselmis fsh yukselms
Canim normalde hormonlr normaldi bi sure pregnyl kullandi birakinca ondan yukseldi galibaCanim biz bugün gittik ilaclara yarın baslicaz bizde 1 ay sonra kontrole çağırdı bakalım bize nasıl etkisi olacak fsh 21 yuksek zaten testeronda 5.79 doktorla gorustunuzmu ne dedi size
Menagon , emodex , klomen vermişti daha önce neofortildi bulamayınca emodexi kullanın dediCanim biz bugün gittik ilaclara yarın baslicaz bizde 1 ay sonra kontrole çağırdı bakalım bize nasıl etkisi olacak fsh 21 yuksek zaten testeronda 5.79 doktorla gorustunuzmu ne dedi size
Canim üzülme insallah kötü bir sey yoktur Allahim yardimetsinHerkese hayırlı akşamlar. Eşim bugün hormon tahlilleri yaptırmaya devlet hastanesine gitti. Lh diye söylediğinde doktor bide Ldh tahliline baktırmış. Sonuçlar çıktı Ldh görünce şaşırdık hem istediğimiz bir tahlil değil hemde değer normalin 3 katı yüksek.Normal aralık yetişkin için 135-214 aralığında bizim sonuç 687 çıkmış hemen internetten araştırdık kalp , böbrek , testis hastalıkları kanserden bahsediyor. Yakınımızda özel hastanede sonucu doktora gösterdik doktor sonucun çok büyük ihtimalle laboratuvar yanlışı olabileceğini tekrarlatmamızı söyledi tekrar yapıldı ve malesef yine sonuç 613 dünya başımıza yıkıldı sanki o an biz çocuk için uğraşırkenDoktor baya tetkikler istedi yarın sabah yaptırıcaz umarım korktuğumuzla karşılaştırmaz Rabbim dua edin lütfen. Bide daha önce eşinde kanser şüphesi olan bir arkadaşın burada paylaştığını hatırladım ama kim olduğunu çıkaramadım sonra bir sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yoksa kullandığımız bitki ve ilaçların zararımı oluyor ? Allah ım yardım et bize bu gece sabah olmaz artık çok korkuyorum kötü bişe çıkmasından
canım siz iğne kullanıyomusunuzBende sasirdim canim testestern 2.18den 7 cikms fsh 9.88den 19 a cikmsilk defa bukadar yuksek cikiyo
canım hiç korkma bizimde psa denen prostatla ilgili tahlilimiz aşırı yüksek cıkmıştı çok korktuk doktor bize prostat kanseri olabilecegini söyledi sonra başka doktora gittik o bize 3ay önce sıfırlarda olan psa 3ay sonra 9.76 olamz dedi korkmayın intihalplanma olabilir dedi 2kutu antibiyotik verdi kullandı eşim sonra tekrar yaptırdık sıfırlara düştü sizinde inşallah böyle olur bitkisele fazla yüklenmemek gerek bende aşırı çaylar macunlar veriyodum kesin onlarla alakalı diyorum.Herkese hayırlı akşamlar. Eşim bugün hormon tahlilleri yaptırmaya devlet hastanesine gitti. Lh diye söylediğinde doktor bide Ldh tahliline baktırmış. Sonuçlar çıktı Ldh görünce şaşırdık hem istediğimiz bir tahlil değil hemde değer normalin 3 katı yüksek.Normal aralık yetişkin için 135-214 aralığında bizim sonuç 687 çıkmış hemen internetten araştırdık kalp , böbrek , testis hastalıkları kanserden bahsediyor. Yakınımızda özel hastanede sonucu doktora gösterdik doktor sonucun çok büyük ihtimalle laboratuvar yanlışı olabileceğini tekrarlatmamızı söyledi tekrar yapıldı ve malesef yine sonuç 613 dünya başımıza yıkıldı sanki o an biz çocuk için uğraşırkenDoktor baya tetkikler istedi yarın sabah yaptırıcaz umarım korktuğumuzla karşılaştırmaz Rabbim dua edin lütfen. Bide daha önce eşinde kanser şüphesi olan bir arkadaşın burada paylaştığını hatırladım ama kim olduğunu çıkaramadım sonra bir sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yoksa kullandığımız bitki ve ilaçların zararımı oluyor ? Allah ım yardım et bize bu gece sabah olmaz artık çok korkuyorum kötü bişe çıkmasından
Herkese hayırlı akşamlar. Eşim bugün hormon tahlilleri yaptırmaya devlet hastanesine gitti. Lh diye söylediğinde doktor bide Ldh tahliline baktırmış. Sonuçlar çıktı Ldh görünce şaşırdık hem istediğimiz bir tahlil değil hemde değer normalin 3 katı yüksek.Normal aralık yetişkin için 135-214 aralığında bizim sonuç 687 çıkmış hemen internetten araştırdık kalp , böbrek , testis hastalıkları kanserden bahsediyor. Yakınımızda özel hastanede sonucu doktora gösterdik doktor sonucun çok büyük ihtimalle laboratuvar yanlışı olabileceğini tekrarlatmamızı söyledi tekrar yapıldı ve malesef yine sonuç 613 dünya başımıza yıkıldı sanki o an biz çocuk için uğraşırkenDoktor baya tetkikler istedi yarın sabah yaptırıcaz umarım korktuğumuzla karşılaştırmaz Rabbim dua edin lütfen. Bide daha önce eşinde kanser şüphesi olan bir arkadaşın burada paylaştığını hatırladım ama kim olduğunu çıkaramadım sonra bir sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yoksa kullandığımız bitki ve ilaçların zararımı oluyor ? Allah ım yardım et bize bu gece sabah olmaz artık çok korkuyorum kötü bişe çıkmasından
Rabbim yardımcınız olsun inşaallah kötü bir şey yoktur. .sadece bir şüphedir ..
Kafam çok karıştı bitkisel herşeyi karıştırıp veriyoruz nasılsa bitkisel zararı olmaz diye. ..denizin ortasındayız sanki çırpındıkça batıyoruz ama birşey duysak hemen umut bağlayıp aynı suda yüzdürüyoruz hayallermizi. .canım siz iğne kullanıyomusunuz
canım hiç korkma bizimde psa denen prostatla ilgili tahlilimiz aşırı yüksek cıkmıştı çok korktuk doktor bize prostat kanseri olabilecegini söyledi sonra başka doktora gittik o bize 3ay önce sıfırlarda olan psa 3ay sonra 9.76 olamz dedi korkmayın intihalplanma olabilir dedi 2kutu antibiyotik verdi kullandı eşim sonra tekrar yaptırdık sıfırlara düştü sizinde inşallah böyle olur bitkisele fazla yüklenmemek gerek bende aşırı çaylar macunlar veriyodum kesin onlarla alakalı diyorum.
evet canım biyeri tamir ediyoruz ama biyeride bozuyoruz aslında fazla karacigeri yormamak gerekir artık ben bitkiselleri kesdim arada bir ısırgan veriyorum o kadar.hacamat yaptırcaz karı koca bide onu deneyelim.Kafam çok karıştı bitkisel herşeyi karıştırıp veriyoruz nasılsa bitkisel zararı olmaz diye. ..denizin ortasındayız sanki çırpındıkça batıyoruz ama birşey duysak hemen umut bağlayıp aynı suda yüzdürüyoruz hayallermizi. .
Canim igneyi birakali 3 4 ay olmustr. Pregnyl.kullandik 5 ay.. normale donermi ya hersey normalken bozulducanım siz iğne kullanıyomusunuz
canım hiç korkma bizimde psa denen prostatla ilgili tahlilimiz aşırı yüksek cıkmıştı çok korktuk doktor bize prostat kanseri olabilecegini söyledi sonra başka doktora gittik o bize 3ay önce sıfırlarda olan psa 3ay sonra 9.76 olamz dedi korkmayın intihalplanma olabilir dedi 2kutu antibiyotik verdi kullandı eşim sonra tekrar yaptırdık sıfırlara düştü sizinde inşallah böyle olur bitkisele fazla yüklenmemek gerek bende aşırı çaylar macunlar veriyodum kesin onlarla alakalı diyorum.
Arkadaşlar merhaba ben bayagidir göremiyorum tropige herkes iyidir inş. Benim eşim dede inmemis testis var sol tarafı ve doktorun dediği sperm 5 aşamada oluşuyor sizin ki 4. Aşamada kalıyor genetik testi yapıldı bisey çıkmadı bi sorun yok yani micro tese olmuştu onda da sonuç olumsuz....genetik testimiz çıktı doktor ardından iğne tedavisine başlayalım %20 ihtimal verdi sanirsam 1 sene kullanacağız iğne 5 güne bir yapılacak göbekten olacak rapor çıkardık daha yeni dun ilk defa yaptırdık iğnenin adi ovitrelle benim durumunda olan varmı sizler ne gibi tedavi görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?