Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz doktorla görüşmedik direk test verip sonuç aldık doktor falan görmedik

öyle mi sonuç güvenilir mi sizce,çünkü ordaki doktorlar direk av gibi gördüler bizi sadece test vermek için gitmiştik ama bu tutumları hiç hoş gelmedi.sizin sorun nedir ?

Canım siz Müfit hocaya mı gidiyorsunuz bir de bu ilaçlar iğne mi
Canim gittik hocayla gorustuk hoca varikosele bakti. Iki ilac verdi igne degil canim biri takviye ztn. 1 ay kullandi. Suanda pregnyl yan etkilerini yasiyoruz fsh 19 olmus hersey normaldi bozuldu uzgunumm..

Arkadaşlar merhaba ben bayagidir göremiyorum tropige herkes iyidir inş. Benim eşim dede inmemis testis var sol tarafı ve doktorun dediği sperm 5 aşamada oluşuyor sizin ki 4. Aşamada kalıyor genetik testi yapıldı bisey çıkmadı bi sorun yok yani micro tese olmuştu onda da sonuç olumsuz....genetik testimiz çıktı doktor ardından iğne tedavisine başlayalım %20 ihtimal verdi sanirsam 1 sene kullanacağız iğne 5 güne bir yapılacak göbekten olacak rapor çıkardık daha yeni dun ilk defa yaptırdık iğnenin adi ovitrelle benim durumunda olan varmı sizler ne gibi tedavi görüyorsunuz

Herkese hayırlı akşamlar. Eşim bugün hormon tahlilleri yaptırmaya devlet hastanesine gitti. Lh diye söylediğinde doktor bide Ldh tahliline baktırmış. Sonuçlar çıktı Ldh görünce şaşırdık hem istediğimiz bir tahlil değil hemde değer normalin 3 katı yüksek.Normal aralık yetişkin için 135-214 aralığında bizim sonuç 687 çıkmış hemen internetten araştırdık kalp , böbrek , testis hastalıkları kanserden bahsediyor. Yakınımızda özel hastanede sonucu doktora gösterdik doktor sonucun çok büyük ihtimalle laboratuvar yanlışı olabileceğini tekrarlatmamızı söyledi tekrar yapıldı ve malesef yine sonuç 613 dünya başımıza yıkıldı sanki o an biz çocuk için uğraşırken Doktor baya tetkikler istedi yarın sabah yaptırıcaz umarım korktuğumuzla karşılaştırmaz Rabbim dua edin lütfen. Bide daha önce eşinde kanser şüphesi olan bir arkadaşın burada paylaştığını hatırladım ama kim olduğunu çıkaramadım sonra bir sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yoksa kullandığımız bitki ve ilaçların zararımı oluyor ? Allah ım yardım et bize bu gece sabah olmaz artık çok korkuyorum kötü bişe çıkmasından

Canim verdgi ilaclar neofertil ve nolvadex olmali degilmi. Bizede verdi. 1 ay kullandik bugun esim hormn testi yapti fsh 9.88den 19a testesteron 2.18 den 7.42 ye yukselmis fsh yukselms
Canim biz bugün gittik ilaclara yarın baslicaz bizde 1 ay sonra kontrole çağırdı bakalım bize nasıl etkisi olacak fsh 21 yuksek zaten testeronda 5.79 doktorla gorustunuzmu ne dedi size

Canim biz bugün gittik ilaclara yarın baslicaz bizde 1 ay sonra kontrole çağırdı bakalım bize nasıl etkisi olacak fsh 21 yuksek zaten testeronda 5.79 doktorla gorustunuzmu ne dedi size
Canim normalde hormonlr normaldi bi sure pregnyl kullandi birakinca ondan yukseldi galiba doktora mail attim. Cevap gelmedi henuz. Biz tese icin murat basari dusunuyoruz. Zaten artik tese yolu gorundu ben fsh dusmustr diye dusunurken iyice yukselmis

Menagon , emodex , klomen vermişti daha önce neofortildi bulamayınca emodexi kullanın dedi

Canim üzülme insallah kötü bir sey yoktur Allahim yardimetsin

Bende sasirdim canim testestern 2.18den 7 cikms fsh 9.88den 19 a cikms ilk defa bukadar yuksek cikiyo
canım siz iğne kullanıyomusunuz
canım hiç korkma bizimde psa denen prostatla ilgili tahlilimiz aşırı yüksek cıkmıştı çok korktuk doktor bize prostat kanseri olabilecegini söyledi sonra başka doktora gittik o bize 3ay önce sıfırlarda olan psa 3ay sonra 9.76 olamz dedi korkmayın intihalplanma olabilir dedi 2kutu antibiyotik verdi kullandı eşim sonra tekrar yaptırdık sıfırlara düştü sizinde inşallah böyle olur bitkisele fazla yüklenmemek gerek bende aşırı çaylar macunlar veriyodum kesin onlarla alakalı diyorum.

Kafam çok karıştı bitkisel herşeyi karıştırıp veriyoruz nasılsa bitkisel zararı olmaz diye. ..denizin ortasındayız sanki çırpındıkça batıyoruz ama birşey duysak hemen umut bağlayıp aynı suda yüzdürüyoruz hayallermizi. .

evet canım biyeri tamir ediyoruz ama biyeride bozuyoruz aslında fazla karacigeri yormamak gerekir artık ben bitkiselleri kesdim arada bir ısırgan veriyorum o kadar.hacamat yaptırcaz karı koca bide onu deneyelim.

Canim igneyi birakali 3 4 ay olmustr. Pregnyl.kullandik 5 ay.. normale donermi ya hersey normalken bozuldu

herkese günaydınlar...
hayalimm cnm bugün inşlh hamiş haberini alırız cnm halaylar çekeriz
heyecanla bekliyorummmmmmmmmm....

Selam canim sanirim 4. asama dedigib kuyruksuz sperm oluyo esimdede tesede kuyruksuz sperm cikmisdi tedavideyiz suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…