Bende sasirdim canim testestern 2.18den 7 cikms fsh 9.88den 19 a cikmsCanım testosteron yükselişe fsh düşer diye biliyorum ama nasıl yükselmiş anlamadim
Ilginc canım doktorla konuştun mu açaba iğne yan etki falan mı yaptiBende sasirdim canim testestern 2.18den 7 cikms fsh 9.88den 19 a cikmsilk defa bukadar yuksek cikiyo
Igne kullanmiyorzki canim 5 ay kdr kullandik pregnyl sonra biraktik 3 ay dn fazla oldu birakaliIlginc canım doktorla konuştun mu açaba iğne yan etki falan mı yapti
Anladım canım bi doktora sor bakalımIgne kullanmiyorzki canim 5 ay kdr kullandik pregnyl sonra biraktik 3 ay dn fazla oldu birakali
Benim eşimde xxy li tesede sperm cikmadi tedavi ise yaramadı inşallah sizde çıkar doktorunuz kim
Kızar peki lökosit dediği ne oluyor. bizimkinde her sahada 10-12 yuvarlak hücre,ve 1-2 lökosit görüldü diyor ama :S bir umut kuyruksuz da olsa razı olalım
RDoktorumuz tansel kaplancan inş canım inş ya çok dua edin
Dualarımızı seninle canım güzel haberler umut ver bize
R
RDoktorumuz tansel kaplancan inş canım inş ya çok dua edin
Evet canım keşke ise yarasaydı idi igneler yedi ay kullandık fsh hiç düşmedi 40 tesede yüzde beş şans verdi kaan aydos birinciyide o yapmıştı yuvarlak hücre çıkmıştı sadece emeklerini boşa gitti ınşallahh bi mucize olurİnşallah canım inşallah rabbim ol desin oluverir inşallah sizde de güzel gelişmeler olur ins bakalım Rabbim umutlarimizi boşa çıkarmasın hem maddi hem manevi bir zorluk iğneler pahali birde yaninda da çabası inş Rabbim emeklerimizin karşılığını verir
3 erkek kardesler bızımkı 2 numaraınsede görsek yamyamlara bıze ınerde onlara yıne ınmez senınkıdmı bır evın 1tane oglu sankı onlar ıstıyoda bız ıstemıyoz gbı
tamam soylerım cnmcanım arayıp söylersen ne tepkı verecek banada söylede hazırlıklı oluyum
Canım bizim testeron yüksek fshda yuksek bugün mufit hocaya gittik 2 tane ilaç verdi bir ay sonra tekrar kontrole gitcez size ne tedavi vermistiCanım testosteron yükselişe fsh düşer diye biliyorum ama nasıl yükselmiş anlamadim
Canim verdgi ilaclar neofertil ve nolvadex olmali degilmi. Bizede verdi. 1 ay kullandik bugun esim hormn testi yapti fsh 9.88den 19a testesteron 2.18 den 7.42 ye yukselmis fsh yukselmsCanım bizim testeron yüksek fshda yuksek bugün mufit hocaya gittik 2 tane ilaç verdi bir ay sonra tekrar kontrole gitcez size ne tedavi vermisti
Canım siz Müfit hocaya mı gidiyorsunuz bir de bu ilaçlar iğne miCanim verdgi ilaclar neofertil ve nolvadex olmali degilmi. Bizede verdi. 1 ay kullandik bugun esim hormn testi yapti fsh 9.88den 19a testesteron 2.18 den 7.42 ye yukselmis fsh yukselms
evet canım hormonları dengelediBizde fsh testesteron hormonlar da bi problem yok o yüzden kararsızım sizde bi faydası oldumu
Bende aynı duygular icirisindeyim tüm reklamlar anneler günü ile ilgili acmiyom bile tv yiYakında anneler günü var televizyonda sürekli bununla ilgili reklamlar var içim fena oluyor Gözlerim doluyor ben belki de bu Duyguları hiç tadamayacağım belki de beni özleyecek arayacak soracak hiçkimsem olmayacak ve ben bunları düşündükçe haykırarak ağlamak istiyorum şu an bile Ağlayarak yazdım Cümleler bile Saçma belki
canım eurofertil yıkamalı sperm testi yapıyo o biraz daha detaylı oluyokızlar eşim yarın test vercek, konyada ayrıntılı sperm testi yapan bir hastane yok mu,biz mi bilmiyoruz?yine devlet hastanesinde vercek ama ordada morfoloji hız falan bunlara bakmıyorlar heralde tabi inşallah sperm çıkarsa.bilgisi olan var mı,birde yatmadan önce bana bir amin derse msjımı gören arkadaşlarım sevinirim.Allah rahatlık versin herkese inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?