Bi ğun pes etcek duşecekTedavi de yok neyle bu bela hormon düşecek iğne bile dusurmedi
Kız bizde de ole bişi ğecmişti şimdi diyom olsun da o ismi koyayim ona bile razıyım
Ben dusmeden düşerse iyi olurBi ğun pes etcek duşecek
Sizin sorun neyok artıkben o konuda biraz inatım. başkalarının istediği şeyleri yapnmayı sevmiyorum. zaten hakları da yok. baştan baksalardı çocuklarına biz de bu durumlarda olmazdık.
Düşer duşerBen dusmeden düşerse iyi olur
Aman kız sendeyok artıkben o konuda biraz inatım. başkalarının istediği şeyleri yapnmayı sevmiyorum. zaten hakları da yok. baştan baksalardı çocuklarına biz de bu durumlarda olmazdık.
Benim eşimde xxy li tesede sperm cikmadi tedavi ise yaramadı inşallah sizde çıkar doktorunuz kimSelam bayanlar bizde 1 aylık iğne sonucu fsh 27 idi şimdi 22 oldu doktor iyi dedi şimdi 2 aylık iğne başladık temmuzda mikro tese yi konuscaz çık dua edin bir mucize olsun sizlerde umut olim inş zaman gittikçe yaklaşıyor heyecan var tabi inş sperm bulunur eşim 47 xxy idi bakalım
Haftaya 2 sene olacak evleneli. buda bizim imtihanımıZ demekki.sıze yakınlasmısız bzde 3sene oldu 4e gırecez mayısn sonunda ne guzel duygular yasıyoz seneden seneye gucumuzu yıtırıyoz Rabbım buyuk guc versın
Kız hepiniz yeni sayılırsınız biz napalım beş yıl olcak evleneliHaftaya 2 sene olacak evleneli. buda bizim imtihanımıZ demekki.
Zaman öyle geçiyorki. İnsanı korku endişe öyle sarıyorki ileriye dönük plan yapamıyoruz. Gerçekten çok zorKız hepiniz yeni sayılırsınız biz napalım beş yıl olcak evleneli
Of ki ofZaman öyle geçiyorki. İnsanı korku endişe öyle sarıyorki ileriye dönük plan yapamıyoruz. Gerçekten çok zor
Kız hepiniz yeni sayılırsınız biz napalım beş yıl olcak evleneli
Bizim ağustosda tabi ben biraz karlı sayılırım sizinki bizden önce beş yıl olcakaynen bizimde temmuzda 5 yıl olacak
Bizim ağustosda tabi ben biraz karlı sayılırım sizinki bizden önce beş yıl olcak
Yani başı var kuyruğu yok dedi hic duymadinizmiO nasıl bişeymiş beş aşamadan oluşuyo sizinki 4 aşamada kalıyo diye o zaman neden mikro tesede çıkmadı
Canım testosteron yükselişe fsh düşer diye biliyorum ama nasıl yükselmiş anlamadimKizlar fsh yukselip ayni anda testesteron yukselen oldu mu esinde
Bizim tese de çıkmıştı yani yuvarlak hücre kuyruksuzYani başı var kuyruğu yok dedi hic duymadinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?