Tedavi bitti teseden sonra iğne kullandık fsh düşmüyor 40 hep tesede şans yüzde beş dedi kaan hoca igneler ise yaramadı anliycanPeki sizin tedavi hangi aşamada
IYİ dusun canım inşallah bişey çıkmazHerkese hayırlı akşamlar. Eşim bugün hormon tahlilleri yaptırmaya devlet hastanesine gitti. Lh diye söylediğinde doktor bide Ldh tahliline baktırmış. Sonuçlar çıktı Ldh görünce şaşırdık hem istediğimiz bir tahlil değil hemde değer normalin 3 katı yüksek.Normal aralık yetişkin için 135-214 aralığında bizim sonuç 687 çıkmış hemen internetten araştırdık kalp , böbrek , testis hastalıkları kanserden bahsediyor. Yakınımızda özel hastanede sonucu doktora gösterdik doktor sonucun çok büyük ihtimalle laboratuvar yanlışı olabileceğini tekrarlatmamızı söyledi tekrar yapıldı ve malesef yine sonuç 613 dünya başımıza yıkıldı sanki o an biz çocuk için uğraşırkenDoktor baya tetkikler istedi yarın sabah yaptırıcaz umarım korktuğumuzla karşılaştırmaz Rabbim dua edin lütfen. Bide daha önce eşinde kanser şüphesi olan bir arkadaşın burada paylaştığını hatırladım ama kim olduğunu çıkaramadım sonra bir sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yoksa kullandığımız bitki ve ilaçların zararımı oluyor ? Allah ım yardım et bize bu gece sabah olmaz artık çok korkuyorum kötü bişe çıkmasından
Bi ilerleme varmı canım fsh kactiSelam canim sanirim 4. asama dedigib kuyruksuz sperm oluyo esimdede tesede kuyruksuz sperm cikmisdi tedavideyiz suan
canıms hayırlı olsun şimdiden hayalimden sonra senin de güzel haberlerini alacağız inşallahCanim normalde hormonlr normaldi bi sure pregnyl kullandi birakinca ondan yukseldi galibadoktora mail attim. Cevap gelmedi henuz. Biz tese icin murat basari dusunuyoruz. Zaten artik tese yolu gorundu ben fsh dusmustr diye dusunurken iyice yukselmis
Bi ilerleme varmı canım fsh kacti
bızde yaptrdık kan tahlılı bu ay ne cıkacksa artık 3ay dolunca sperm boyamamı fısh mı bısey varya kaan hoca hemen yaptryomu onu
Ne güzel genetik sorun varmiydi benim eşim xxy liEvet cnm cok sükür var bizm ilk fsh 30.5 di sora 0.4 e düstü klomen verdi hoca smdi 9.4 yarn tekrar kan tahlilimiz var bakalm bu sefer ne cikicak
Üç ay doLunca istiyor canımbızde yaptrdık kan tahlılı bu ay ne cıkacksa artık 3ay dolunca sperm boyamamı fısh mı bısey varya kaan hoca hemen yaptryomu onu
saol canım bızımde 2ay bıttı 3.aya gırdık Rabbımden hayırlısı artık.Normalde 3 aydan 3 aya istiyomus görcez iste bizm 3 ay bitiyo eger kan tahlide istedigi gibi cikarsa ister insallah kan tahliline göre istiyor fish testini
Aklıma ne takılırsa soruyorum sana yav bişeyede bilmiyom deÜç ay doLunca istiyor canım
Beş yıldır neler araştırmadm kiz umut olsun diyeAklıma ne takılırsa soruyorum sana yav bişeyede bilmiyom de
ücretlımı oluyordu canım o sız yaptırdınızmıydı ne ıcın yapılıyokıÜç ay doLunca istiyor canım
Bizimde beş ay oldu oğreneli beş sene sonra senden daha bilğili olurumBeş yıldır neler araştırmadm kiz umut olsun diye
250 lira canım genarta yapılıyor biz yaptirdik boyamali sperm testi haploid çıkıyor mu diye bakıyor gelişme olup olmadığına bakıyorücretlımı oluyordu canım o sız yaptırdınızmıydı ne ıcın yapılıyokı
KesinlikleBizimde beş ay oldu oğreneli beş sene sonra senden daha bilğili olurum
saol canım Allahrazı olsun genart nerde oluyor250 lira canım genarta yapılıyor biz yaptirdik boyamali sperm testi haploid çıkıyor mu diye bakıyor gelişme olup olmadığına bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?