Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allaaaaaahhh biliodum ben ya ins tutunacak birakmicak seni bebisin cook sevindim hasta olmasam kalkip tey tey halay cekecem yaaa

Allaaaaaahhh biliodum ben ya ins tutunacak birakmicak seni bebisin cook sevindim hasta olmasam kalkip tey tey halay cekecem yaaa

Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn

Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn

İnş değerin gün geçtikçe artar canım sıkıntı yapma belki değerin artar inş Rabbim sağlık versin hayırlısı ile değerin yükselsin

kızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...
hayırlısı olur inşallah bu günlerine hamdolsun darısı hepimize diyelim çok sevindim adına arkadaşım...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..

hayırlısı olur inşallah bu günlerine hamdolsun darısı hepimize diyelim çok sevindim adına arkadaşım...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..

Allah razı olsun canm.. Bebiş tutunur bırakmaz inşallah.. Darısı hepinizin başına daha güEl değerlerle inşallah

kızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...

canım benim herşey güzel olacak inşallah hep dua ediyorum. senin içinde hepimiziçin de. Allahtan hayırlısını isteyelim.

cnm hayırlısı inş. Allahtan ümit kesilmez bol bol dua ile inş tutunur bebişin Rabbim sevindirsin cümlemizi

gözünaydın canım inşallah bebeğin tutunur bırakmaz seni,hayırlı olsun şimdiden darısı bizlere..

İns be guzel yurekli arkadasim rabbim bizede nasip eder bu asamalari tutunurda melegin teyzos oluruz

Canımmm gözün aydın doğru hissetmişim eğer aspirin kullanıyorsan onu birak düşük iğnesi yaptır inşaallah sımsıkı tutunur sana yavrun

Canim verdgi ilaclar neofertil ve nolvadex olmali degilmi. Bizede verdi. 1 ay kullandik bugun esim hormn testi yapti fsh 9.88den 19a testesteron 2.18 den 7.42 ye yukselmis fsh yukselms
canımm biz neofortili 3 aydan fazla kullandık ve hiçbir faydasını görmedik.proxed kullanmıştık o daha etkili.eğer maddi sıkıntısınız yoksa bunu kullanın.bize doktor neofotil ve proxed aynı demişti bizde maddi anlamda zorlanınca işimize gelmişti.ama çok pişmanız.

canım.ben buralara girmeyeli neler olmuş.maşallah sizde sperm bulunmuş ve tüp bebek yaptırmışsın.inan çok sevindim.
değerin inşallah katlanarak artar.
epeydir takip etmiyorum.artık doktorları dinliyorum.HAYATINIZI YAŞAYIN.bu sözü hiç unutamıyorum.bende biliyormusun bilmiyorum işe başladım.biraz iyi geldi.yapacak hiçbirşeyim yok.ben tüpbebekte şansımı sadece yitirmedim.o gün bütün umutlarım öldü.çektiklerim gözümün önünden gitmiyor.herşeyi ama herşeyi denedim.dua,sabır,inanaç,tıp,alternatif tıp,türbe ziyareti,hoca diye gittiğim,inandığım şifayı bir kuldan beklemelerim.doğru yanlış neler yapmışım.inancın en büyüğünü yaşarken şimdi diplerdeyim.eskiden ben anne olacağım derken hakikaten bu terimin bana çok uzak olduğunu gördüm.evet ben artık hiçbir zaman ANNE olamayacağım.buna kendimi inandırdım.artık hiçbirşey umrumda değil.yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum ama şuan oda mümkün değil.malesefki bunca kullanılan iğnelerin yan etkisi olacak.hayat bize o kadarda kıyak geçmiyor.o kadarda şanslı kul değiliz ya.şu an canım aşkım dediğim insana her baktığımda buz güneşi görünce nasıl eriyorsa bende öyle eriyorum.artık evlat kelimesini unuttum eşimin sağlığı için dua ediyorum.

Canimm neofertil daha pahali zaten. Nolvadex diye bi ilac kullandik omu fsh i yukseltti pregnyli biraktik diyemi oldu anlamadik

Canimm neofertil daha pahali zaten. Nolvadex diye bi ilac kullandik omu fsh i yukseltti pregnyli biraktik diyemi oldu anlamadik
canım neofortil proxede göre uydun.neofortil aylık olan proxedin aylık fiyatıydı.
nolvadeks hiç kullanmadık canım ne için veriliyor bilmiyorum.iğneleri bırakınca malesef değerler ciddi anlamda oynuyor.eşinin bünyesi hassas ise daha çabuk değişiyor rakamlar.

Canım inşallah değerin çok çok yükselir, Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder

Canm mrb çooook zor çok bende senn duygularının çoğunu yaşıyorum Rabbim inş bu Dünya'da bizede tattırır o müthiş duyguyu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.eşinde bi sıkıntımı çıktı canm iğnelerin yan etkisi oldu demişsin kötü bişi yoktur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…