Allaaaaaahhh biliodum ben ya ins tutunacak birakmicak seni bebisin cook sevindim hasta olmasam kalkip tey tey halay cekecem yaaakuzum çok dua eedicemm Allahın izni ile.. Hala bir umut var tabi.. karaları bağlamak olmaz.. ama olmayabilir ihtimalini göz ardı etmemek gerekiyor.. Rabbim ol derse olacak.. Şükürler olsun bu günlerimize.. Meryem suresini de okurum hurmada yerimm kuzummm saol
Allaaaaaahhh biliodum ben ya ins tutunacak birakmicak seni bebisin cook sevindim hasta olmasam kalkip tey tey halay cekecem yaaa
Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn
İnş değerin gün geçtikçe artar canım sıkıntı yapma belki değerin artar inş Rabbim sağlık versin hayırlısı ile değerin yükselsin
hayırlısı olur inşallah bu günlerine hamdolsun darısı hepimize diyelim çok sevindim adına arkadaşım...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..kızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...
hayırlısı olur inşallah bu günlerine hamdolsun darısı hepimize diyelim çok sevindim adına arkadaşım...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..
kızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...
cnm hayırlısı inş. Allahtan ümit kesilmez bol bol dua ile inş tutunur bebişin Rabbim sevindirsin cümlemizikızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...
kızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...
İns be guzel yurekli arkadasim rabbim bizede nasip eder bu asamalari tutunurda melegin teyzos oluruzHalay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn
Hacamat ne ki bide onu deneyeyimevet canım biyeri tamir ediyoruz ama biyeride bozuyoruz aslında fazla karacigeri yormamak gerekir artık ben bitkiselleri kesdim arada bir ısırgan veriyorum o kadar.hacamat yaptırcaz karı koca bide onu deneyelim.
Canımmm gözün aydın doğru hissetmişim eğer aspirin kullanıyorsan onu birak düşük iğnesi yaptır inşaallah sımsıkı tutunur sana yavrunkızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...
canımm biz neofortili 3 aydan fazla kullandık ve hiçbir faydasını görmedik.proxed kullanmıştık o daha etkili.eğer maddi sıkıntısınız yoksa bunu kullanın.bize doktor neofotil ve proxed aynı demişti bizde maddi anlamda zorlanınca işimize gelmişti.ama çok pişmanız.Canim verdgi ilaclar neofertil ve nolvadex olmali degilmi. Bizede verdi. 1 ay kullandik bugun esim hormn testi yapti fsh 9.88den 19a testesteron 2.18 den 7.42 ye yukselmis fsh yukselms
canım.ben buralara girmeyeli neler olmuş.maşallah sizde sperm bulunmuş ve tüp bebek yaptırmışsın.inan çok sevindim.kuzum çok dua eedicemm Allahın izni ile.. Hala bir umut var tabi.. karaları bağlamak olmaz.. ama olmayabilir ihtimalini göz ardı etmemek gerekiyor.. Rabbim ol derse olacak.. Şükürler olsun bu günlerimize.. Meryem suresini de okurum hurmada yerimm kuzummm saol
Canimm neofertil daha pahali zaten. Nolvadex diye bi ilac kullandik omu fsh i yukseltti pregnyli biraktik diyemi oldu anlamadikcanımm biz neofortili 3 aydan fazla kullandık ve hiçbir faydasını görmedik.proxed kullanmıştık o daha etkili.eğer maddi sıkıntısınız yoksa bunu kullanın.bize doktor neofotil ve proxed aynı demişti bizde maddi anlamda zorlanınca işimize gelmişti.ama çok pişmanız.
canım neofortil proxede göre uydun.neofortil aylık olan proxedin aylık fiyatıydı.Canimm neofertil daha pahali zaten. Nolvadex diye bi ilac kullandik omu fsh i yukseltti pregnyli biraktik diyemi oldu anlamadik
Canm mrb çooook zor çok bende senn duygularının çoğunu yaşıyorum Rabbim inş bu Dünya'da bizede tattırır o müthiş duyguyu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.eşinde bi sıkıntımı çıktı canm iğnelerin yan etkisi oldu demişsin kötü bişi yoktur inşcanım.ben buralara girmeyeli neler olmuş.maşallah sizde sperm bulunmuş ve tüp bebek yaptırmışsın.inan çok sevindim.
değerin inşallah katlanarak artar.
epeydir takip etmiyorum.artık doktorları dinliyorum.HAYATINIZI YAŞAYIN.bu sözü hiç unutamıyorum.bende biliyormusun bilmiyorum işe başladım.biraz iyi geldi.yapacak hiçbirşeyim yok.ben tüpbebekte şansımı sadece yitirmedim.o gün bütün umutlarım öldü.çektiklerim gözümün önünden gitmiyor.herşeyi ama herşeyi denedim.dua,sabır,inanaç,tıp,alternatif tıp,türbe ziyareti,hoca diye gittiğim,inandığım şifayı bir kuldan beklemelerim.doğru yanlış neler yapmışım.inancın en büyüğünü yaşarken şimdi diplerdeyim.eskiden ben anne olacağım derken hakikaten bu terimin bana çok uzak olduğunu gördüm.evet ben artık hiçbir zaman ANNE olamayacağım.buna kendimi inandırdım.artık hiçbirşey umrumda değil.yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum ama şuan oda mümkün değil.malesefki bunca kullanılan iğnelerin yan etkisi olacak.hayat bize o kadarda kıyak geçmiyor.o kadarda şanslı kul değiliz ya.şu an canım aşkım dediğim insana her baktığımda buz güneşi görünce nasıl eriyorsa bende öyle eriyorum.artık evlat kelimesini unuttum eşimin sağlığı için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?