döner canım testesteron güzel seviyede fsh bukadar yükselmesi önemli değil eger testeseteron 2lerde olsa sorun du ama şimdi normal bence bizim fsh iğnelerle o daydı iğneyi bırakalı 6 ay oldu fsh 5 lerde vucut dinlendi prengnly bizim fsh yı yükselti onu kullanmadık merional ve ovitrelle düşürdü.bide siz testesteron takviyesimi yaptınız bak oda fsh yükseltir aslında dışardan testesteron takviyesi çok zararlıymışCanim igneyi birakali 3 4 ay olmustr. Pregnyl.kullandik 5 ay.. normale donermi ya hersey normalken bozuldu
cnm inşlh değerin artar yarın yaptıracağın testte iki kat fazlasıyla çıkar değerin inşlh dualarımdasın ...kızlar merhaba.. pozitif ancak değerim düşük ne yazıkki.. 17.11 çıktı.. gebelik var ancak riskli diyor dr.. Yinede şükürler olsun hala umut var diyorlar.. ne yapalımm belki de uygun zaman değildir...
eyinas işe başlamışsın sevindim biraz da olsa aklın başka işlerle meşgul olur hiç değilse az da olsa..canım inşallah yaşarız o duyguyu.yazarken ben yaşayacağıma inanmıyor olsamda.
eşim iğnelerinn yan etkisini şuan çok kötü yaşıyor.memede ağrıyla gittik ve meme ultrasonunda fibroglandüler doku izlendi.jinekomasti oluştu ve karnı davul gibi.benim eşim 77 kilo iken şuan 87 kilo.eklem ağrısı ve alerjisi had safhada.en önemlisi şu an benimiçin meme patolojisi.dua edin bizim için.
ttalım babana geçmiş olsun acil şifalar dilerim...Canim bıdıklar büyüyor ben çok aşırı yorgunum babam hasta
Canim nolvadex ogrendgme gore meme kanserinde ostorejeni baskilayip testesteronu yukseltn bi ilacmis testojel gibi testesteron alinmadi Disardan.. mufit hocaya sordum dvm edin demis fsh nin yukselmesine takilmyn demis. Ama kullanmiycaz galiba .döner canım testesteron güzel seviyede fsh bukadar yükselmesi önemli değil eger testeseteron 2lerde olsa sorun du ama şimdi normal bence bizim fsh iğnelerle o daydı iğneyi bırakalı 6 ay oldu fsh 5 lerde vucut dinlendi prengnly bizim fsh yı yükselti onu kullanmadık merional ve ovitrelle düşürdü.bide siz testesteron takviyesimi yaptınız bak oda fsh yükseltir aslında dışardan testesteron takviyesi çok zararlıymış
kuzum çok dua eedicemm Allahın izni ile.. Hala bir umut var tabi.. karaları bağlamak olmaz.. ama olmayabilir ihtimalini göz ardı etmemek gerekiyor.. Rabbim ol derse olacak.. Şükürler olsun bu günlerimize.. Meryem suresini de okurum hurmada yerimm kuzummm saol
canım inşallah yaşarız o duyguyu.yazarken ben yaşayacağıma inanmıyor olsamda.
eşim iğnelerinn yan etkisini şuan çok kötü yaşıyor.memede ağrıyla gittik ve meme ultrasonunda fibroglandüler doku izlendi.jinekomasti oluştu ve karnı davul gibi.benim eşim 77 kilo iken şuan 87 kilo.eklem ağrısı ve alerjisi had safhada.en önemlisi şu an benimiçin meme patolojisi.dua edin bizim için.
Sakın ol canım korkarsan bişey yapamazsin en önce iyi bir üroloji doktoru bulmak lazım çok iyi olmalı nedenini öğrenmeniz lazım genetik test lerle hangi şehirdesinMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik, ne yapıcaz bilmiyorum, korkuyorum da
Canimmmcanım inşallah yaşarız o duyguyu.yazarken ben yaşayacağıma inanmıyor olsamda.
Çok tşkler, ankarada oturuyoruz, dr kaan aydos varmış, hakkındaki yorumlar çok iyi, msj attım cvp bekliyorum. Bu arada aynı sıkıntı sizde de var galiba, siz ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuz, aşılama yada tüp denediniz mi?Sakın ol canım korkarsan bişey yapamazsin en önce iyi bir üroloji doktoru bulmak lazım çok iyi olmalı nedenini öğrenmeniz lazım genetik test lerle hangi şehirdesin
memorıal bence cnmKızlar iyi akşamlar tüp bebek tedavim biteli 5 ay oldu tekrar denemeyi düşünüyorum sizce bahçecimi memorialdemi tedavi olalım bilgisi olan lütfen ne olur yardımcı olun
Ne tur bi tedavidesiniz peki hangi doktora gidiyorsunuz yüzde kaç ihtimal verdiSelam canim sanirim 4. asama dedigib kuyruksuz sperm oluyo esimdede tesede kuyruksuz sperm cikmisdi tedavideyiz suan
Bacılar öncelikle bu üzüntülü günüm de hemen soran flzask a teşekkür ederim
Umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum
Yıllarca tedavi olduk olmadı yıllar sonra bugün Rabbimin lutfu ile hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim
Çok üzülüyorum
Asla Umudunuzu kaybetmeyin
Kim duysa şok oldu
Ömrü bukadar mış napalım
Olmaz demeyin ben öyle dedim
Psikolojik dir dedim
Yıllarca her ay acaba bu ay hamilemiyim ile geçti olmadık halleri hamileyim diye zorla ona yordum
Bu ay da gene aman psikolojik dir dedim geçtim
Onca yıl tedavi olduk olmadı dedim
Meğer varmış
Olmaz olmaz demeyin
Rabbim büyük verdi mi veriyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?