Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inşallah yaşarız o duyguyu.yazarken ben yaşayacağıma inanmıyor olsamda.
eşim iğnelerinn yan etkisini şuan çok kötü yaşıyor.memede ağrıyla gittik ve meme ultrasonunda fibroglandüler doku izlendi.jinekomasti oluştu ve karnı davul gibi.benim eşim 77 kilo iken şuan 87 kilo.eklem ağrısı ve alerjisi had safhada.en önemlisi şu an benimiçin meme patolojisi.dua edin bizim için.

canımm Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm ya inş bişi çıkmaz ne zaman çıkıcak sonuç temiz çıkar Allah'ın izniyle korkmayın evlat hasretiyle neler yapıyoruz kendimize umut işte olsunda diyoruz sonunu düşünmüyoruz içini ferah tut canım inş iyi çıkar Dualarımdasın canm

Canim ogrendgme gore nolvadex ostorejeni baskilayip testesteronu artiriyoms evlerden uzak meme kanseri tedavisnde kullaniliyoms.

Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn
Bugun bayaa zaman sonra ewden disari cikabildim hastaligimi atlatmak uzereyim ins.magzada gezerken aklima sen geldin elim direk penbis kiz corabina gitti bende aldim senin icin:)) nasip olurda saglikla kucagina alirsan ins hazirladigim bebis battaniyesiyle sana gondermek geciyo icimden.bi battaniye ormustum ama kendime diye degil olursa benim bebegime olmazsa burdan sizlere diye eylulde gel e nasip olmadi ins kismetse sana yani kader teyzesi olarak kucuk bi hediye:))ins saglikla alirsin kucaginada bu asamalara bizlerde gelebiliriz kuzum

Hayalimmmm canım inşallah hamileligin hayırlı bir şekilde devam eder.değerin çokta düşük değil. Hakkınızda hayırlısı olsun inş....hanımlar lütfen hayatınızın ve birbirinizin kıymetini bilin sizleri her okuduğumda bir çok duygulanıyorum,Rabbim en yakın zamanda şifa kapılarını açsın.

Eyinassss canım işin hayırlı olsun.Rabbim eşine şifasını versin inşallah sonuç temiz çıkar Allahım ferahlıklar nasip etsin.
amin canım.hoş geldin.şu sıralar ferahlığa çok ihtiyacım var.rabbim görsün halimi.
senin bıdıklar nasıl büyüdüler mi.baban nasıl oldu.

Canim ogrendgme gore nolvadex ostorejeni baskilayip testesteronu artiriyoms evlerden uzak meme kanseri tedavisnde kullaniliyoms.
canım size neden verdiler.yanlış hatırlamıyorsam sizin testesteron çokta kötü değildi.
rabbiim uzak etsin böyle kötü hastalıkları.sağlıkla imtihan etmesin hiç bir kulunu.

Dua kardesim benim resimlerini gör istedim, dünya telaşı herkesin imtihanı ayrı zor,geçecek inş.sende eşinde bu zor günleri rabbimiz izniyle atlatacaksınız.

Dua kardesim benim resimlerini gör istedim, dünya telaşı herkesin imtihanı ayrı zor,geçecek inş.sende eşinde bu zor günleri rabbimiz izniyle atlatacaksınız.
12 haziranda kaan aydosa eşim tekrar randevu almış.tedavi değil ama fikrine ihtiyacımız var.bu fotodan sonra tekrar azmedesim geldi.

canım size neden verdiler.yanlış hatırlamıyorsam sizin testesteron çokta kötü değildi.
rabbiim uzak etsin böyle kötü hastalıkları.sağlıkla imtihan etmesin hiç bir kulunu.
Canim biz mufit hocaya gittik gittgmz donem ignelri biraktktn sonra ki ilk testte testesteron 2.18 e dusmustu.fsh 9.88 olmustu. Doktor ztn cogu hastasina bunu veriyo. sonra testestern artmis fshde artmis alt ust oldu. Mail atmstm mufit hocaya fsh deki yukselmeleri takmayin ilaca devam demis. Ama nasil takmam fsh 19 cok yukselms ve uretimi saglayan fsh yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…