Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn
Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn
zamancığım merhaba,yazını gördüm şaşırsammı sevinsemmi üzülsemmi bilemedimBacılar öncelikle bu üzüntülü günüm de hemen soran flzask a teşekkür ederim
Umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum
Yıllarca tedavi olduk olmadı yıllar sonra bugün Rabbimin lutfu ile hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim
Çok üzülüyorum
Asla Umudunuzu kaybetmeyin
Kim duysa şok oldu
Ömrü bukadar mış napalım
Olmaz demeyin ben öyle dedim
Psikolojik dir dedim
Yıllarca her ay acaba bu ay hamilemiyim ile geçti olmadık halleri hamileyim diye zorla ona yordum
Bu ay da gene aman psikolojik dir dedim geçtim
Onca yıl tedavi olduk olmadı dedim
Meğer varmış
Olmaz olmaz demeyin
Rabbim büyük verdi mi veriyor işte
alan da var alamayanda canım fsh ve testesteron hormon tahlilleri önemli tabi bide genetik tahliller,biz mesela fsh 11lerdi iğne kullandık 8ay felan sıfırlara düştü sonra tese olduk hiç bişey cıkmadı sıfır fsh ne cıkabilirki.neyse 6aya girdik hiç ilaç kullanmadık şuan 5lerde ara verdik biraz yoruldum artık eylül ekim gibi tekrar başlıycaz allah nasip ederse.sende hormonlara baktır canım.Merhaba kizlar. Oncelikle herkesin yardimcisi olsun rabbim. Foruma yeni katiliyorum. Sizleri bende anliyorum cunku bir senedir ayni sorunla mucadele ediyorum...bu durumu sadece icinde olanlar anliyabiliyor. benim sorum tese ameliyati ile ilgili. Bize hormon tedavisinden bahsetmediler : cozum ameliyat dediler. Hormon tedavisinden sonra bir sonuc alabilen varmi ?
Canim gecmis olsun acil sifalar versin Rabbim nerde varsa kendini suclama hersey Allahtan bir an once git yanina barismaya calisKizlar berbat durumdayim.bugun cok kotu bi haber aldim.babam lenf kanseriymis.isin kotusu babam annemle bizlerle kus bu yuzdende hicbirimize demiyo bu hastaligini.tek basina gidip yatis yapacakmis hastaneye yaninda olmamiza bile izin vermiyo elimizi kolumuzu kokunden kesiyo caresizce bekliyoruz.nolur dua edin yalvaririm gozume uyku girmiyi.benim evlenmemi istemedi diye kusmustu 3 sene olacak hala kus pislik annesi sisirdi yalanlarla annemle arasini acti hepimizle mesafeleli ama annmle hic konusmuyo 3 yildir ayni evde ayri hayatlar yasiyolar.okadar kotuyumku anlatamam yemin ederim 3 yildir bi gece rahat huzurla uyuyamadim acaba nildu kawga ettilermi diye dusunmekten gulmeyi unuttum yetmezmis gibi bu azosperm cikti oda yetmezmis gibi esim isinden oldu hatta allah korusun ozgurlugu bile tehlikede bide bu hastalik.allah yukarda butun suclu babamin lanet annesinde ama is benim evliligim mevzusundan ciktigi icin vicdan azabi cekiyorum hergun belkide kardeslerimin aile ortamini ellerinden aldigim icin allah bana bi evlat verip aile olmami istemiyo diye geciyo hep kalbimden.bunlari kimseye diyemiyorum sadece usulca gozyaslariyla dua ediyorum nolur dua edin allah basimdan eksik etmesin kusde olsa golgesi olsun ustumuzde
Canımmmmmmmmmmmmmmmm hissediyorum inanıyorum değerin inşallah katlanarak artacak Rabbimin izniyleİnşallah canım benimmmmm.. Allah razı olsun.. Siz olmasanız nasıl teselli olurdummm ben.. Canlarımm benimm..
Ne tur bi tedavidesiniz peki hangi doktora gidiyorsunuz yüzde kaç ihtimal verdi
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin eşine. Sana bağışlasın canım. En önemlisi sağlık olsun.Sizin için dua edeceğim canım. "Evlat" hepimizin hasretle umutla beklediği, hayatımızda sevdiğimizin bir parçası olmasını istediğimiz umutla beklenen canımızdan can. Evet istiyoruz, umutla bekliyoruz hayatımıza gelecek mi diye. Rabbim bilir bilir işler. Ya nasip ya kısmet. Yazdıysa olacak yazmadıysa da boynumuz kıldan ince. Rabbimin mucizelerine sual olunmaz. Belki bir gün çiçek açar umutlar, hiç ummadığımız anda verir Allah'ım mucizesini. Hakkımızda hayırlısı canım benimcanım inşallah yaşarız o duyguyu.yazarken ben yaşayacağıma inanmıyor olsamda.
eşim iğnelerinn yan etkisini şuan çok kötü yaşıyor.memede ağrıyla gittik ve meme ultrasonunda fibroglandüler doku izlendi.jinekomasti oluştu ve karnı davul gibi.benim eşim 77 kilo iken şuan 87 kilo.eklem ağrısı ve alerjisi had safhada.en önemlisi şu an benimiçin meme patolojisi.dua edin bizim için.
Aminnnnnn canım inşallah
cnmyazını okudum nasıl sevindim anlatamam evet üzüldüm de ama inan ki bu yazıyı okrken içimde bişeyler kıpırıdadı olmayacak olmayacak diye bişey yoktur ayy ne desemki ama inan ki bu bile sevinçli haber kaybetmek ayrı acı ama hamile kalabiliyor olman harika bişey inşlh bundan sonra bilerek isteyerek hamile kalırsın cnm benim...Bacılar öncelikle bu üzüntülü günüm de hemen soran flzask a teşekkür ederim
Umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum
Yıllarca tedavi olduk olmadı yıllar sonra bugün Rabbimin lutfu ile hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim
Çok üzülüyorum
Asla Umudunuzu kaybetmeyin
Kim duysa şok oldu
Ömrü bukadar mış napalım
Olmaz demeyin ben öyle dedim
Psikolojik dir dedim
Yıllarca her ay acaba bu ay hamilemiyim ile geçti olmadık halleri hamileyim diye zorla ona yordum
Bu ay da gene aman psikolojik dir dedim geçtim
Onca yıl tedavi olduk olmadı dedim
Meğer varmış
Olmaz olmaz demeyin
Rabbim büyük verdi mi veriyor işte
tatlım babana geçmiş olsun küs olmanız zorlaştırmış durumu daha da ama yapacak bişey yok babana dua et ve barışmanın yollarını dene derim cnm ...inşlh çabucak atlatıp iiileşir...Kizlar berbat durumdayim.bugun cok kotu bi haber aldim.babam lenf kanseriymis.isin kotusu babam annemle bizlerle kus bu yuzdende hicbirimize demiyo bu hastaligini.tek basina gidip yatis yapacakmis hastaneye yaninda olmamiza bile izin vermiyo elimizi kolumuzu kokunden kesiyo caresizce bekliyoruz.nolur dua edin yalvaririm gozume uyku girmiyi.benim evlenmemi istemedi diye kusmustu 3 sene olacak hala kus pislik annesi sisirdi yalanlarla annemle arasini acti hepimizle mesafeleli ama annmle hic konusmuyo 3 yildir ayni evde ayri hayatlar yasiyolar.okadar kotuyumku anlatamam yemin ederim 3 yildir bi gece rahat huzurla uyuyamadim acaba nildu kawga ettilermi diye dusunmekten gulmeyi unuttum yetmezmis gibi bu azosperm cikti oda yetmezmis gibi esim isinden oldu hatta allah korusun ozgurlugu bile tehlikede bide bu hastalik.allah yukarda butun suclu babamin lanet annesinde ama is benim evliligim mevzusundan ciktigi icin vicdan azabi cekiyorum hergun belkide kardeslerimin aile ortamini ellerinden aldigim icin allah bana bi evlat verip aile olmami istemiyo diye geciyo hep kalbimden.bunlari kimseye diyemiyorum sadece usulca gozyaslariyla dua ediyorum nolur dua edin allah basimdan eksik etmesin kusde olsa golgesi olsun ustumuzde
Canım benim Allah şifa versin babana. İnşallah sağlığına kavuşur. Dediğin gibi gölgesi, nefesi olsa yeter babalarımızın. Allah yokluklarını göstermesin. Başımızdan eksik etmesin inşallah. Dua edicem canım sizin için baban için. Topikte bulunan herkes için hepimiz için. Rabbim kabul etsin inşallah.Kizlar berbat durumdayim.bugun cok kotu bi haber aldim.babam lenf kanseriymis.isin kotusu babam annemle bizlerle kus bu yuzdende hicbirimize demiyo bu hastaligini.tek basina gidip yatis yapacakmis hastaneye yaninda olmamiza bile izin vermiyo elimizi kolumuzu kokunden kesiyo caresizce bekliyoruz.nolur dua edin yalvaririm gozume uyku girmiyi.benim evlenmemi istemedi diye kusmustu 3 sene olacak hala kus pislik annesi sisirdi yalanlarla annemle arasini acti hepimizle mesafeleli ama annmle hic konusmuyo 3 yildir ayni evde ayri hayatlar yasiyolar.okadar kotuyumku anlatamam yemin ederim 3 yildir bi gece rahat huzurla uyuyamadim acaba nildu kawga ettilermi diye dusunmekten gulmeyi unuttum yetmezmis gibi bu azosperm cikti oda yetmezmis gibi esim isinden oldu hatta allah korusun ozgurlugu bile tehlikede bide bu hastalik.allah yukarda butun suclu babamin lanet annesinde ama is benim evliligim mevzusundan ciktigi icin vicdan azabi cekiyorum hergun belkide kardeslerimin aile ortamini ellerinden aldigim icin allah bana bi evlat verip aile olmami istemiyo diye geciyo hep kalbimden.bunlari kimseye diyemiyorum sadece usulca gozyaslariyla dua ediyorum nolur dua edin allah basimdan eksik etmesin kusde olsa golgesi olsun ustumuzde
günaydın canımmmm. Hayırlı cumalar. Dualarda buluşmak dileğiyleGunaydin canlar hayirli cumalar Rabbim dualarimizi kabuletsin
Canim tesekkur ederim cevabin icin. Oncelinle hayirli cumalar hepinize. Hormonlara bakildi ama hormon tedavisi yokmus gibi davranildi.herkese yapilmiyomu tedaviler?? Siz kac zamandir bu durumdasiniz.alan da var alamayanda canım fsh ve testesteron hormon tahlilleri önemli tabi bide genetik tahliller,biz mesela fsh 11lerdi iğne kullandık 8ay felan sıfırlara düştü sonra tese olduk hiç bişey cıkmadı sıfır fsh ne cıkabilirki.neyse 6aya girdik hiç ilaç kullanmadık şuan 5lerde ara verdik biraz yoruldum artık eylül ekim gibi tekrar başlıycaz allah nasip ederse.sende hormonlara baktır canım.
canım.ben buralara girmeyeli neler olmuş.maşallah sizde sperm bulunmuş ve tüp bebek yaptırmışsın.inan çok sevindim.
değerin inşallah katlanarak artar.
epeydir takip etmiyorum.artık doktorları dinliyorum.HAYATINIZI YAŞAYIN.bu sözü hiç unutamıyorum.bende biliyormusun bilmiyorum işe başladım.biraz iyi geldi.yapacak hiçbirşeyim yok.ben tüpbebekte şansımı sadece yitirmedim.o gün bütün umutlarım öldü.çektiklerim gözümün önünden gitmiyor.herşeyi ama herşeyi denedim.dua,sabır,inanaç,tıp,alternatif tıp,türbe ziyareti,hoca diye gittiğim,inandığım şifayı bir kuldan beklemelerim.doğru yanlış neler yapmışım.inancın en büyüğünü yaşarken şimdi diplerdeyim.eskiden ben anne olacağım derken hakikaten bu terimin bana çok uzak olduğunu gördüm.evet ben artık hiçbir zaman ANNE olamayacağım.buna kendimi inandırdım.artık hiçbirşey umrumda değil.yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum ama şuan oda mümkün değil.malesefki bunca kullanılan iğnelerin yan etkisi olacak.hayat bize o kadarda kıyak geçmiyor.o kadarda şanslı kul değiliz ya.şu an canım aşkım dediğim insana her baktığımda buz güneşi görünce nasıl eriyorsa bende öyle eriyorum.artık evlat kelimesini unuttum eşimin sağlığı için dua ediyorum.
Canım inşallah değerin çok çok yükselir, Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder
Bugun bayaa zaman sonra ewden disari cikabildim hastaligimi atlatmak uzereyim ins.magzada gezerken aklima sen geldin elim direk penbis kiz corabina gitti bende aldim senin icin:)) nasip olurda saglikla kucagina alirsan ins hazirladigim bebis battaniyesiyle sana gondermek geciyo icimden.bi battaniye ormustum ama kendime diye degil olursa benim bebegime olmazsa burdan sizlere diye eylulde gel e nasip olmadi ins kismetse sana yani kader teyzesi olarak kucuk bi hediye:))ins saglikla alirsin kucaginada bu asamalara bizlerde gelebiliriz kuzum
Hayalimmmm canım inşallah hamileligin hayırlı bir şekilde devam eder.değerin çokta düşük değil. Hakkınızda hayırlısı olsun inş....hanımlar lütfen hayatınızın ve birbirinizin kıymetini bilin sizleri her okuduğumda bir çok duygulanıyorum,Rabbim en yakın zamanda şifa kapılarını açsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?