Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn

Canim insallah deyerin katlanarak artmistir
Insallah tutunur da birakmaz melegin seni canim hakkinda hayirlisi olsun

Halay çekmek için erken kuzummmmm ama çook şükür bu günlerimizee çok şükür.. baktım artan değerler var.. İnşallah benim meleğimde tutunur da bırakmazzz inşallah Rabbim yardım etsinnnnn

Canim insallah deyerin katlanarak artmistir
Insallah tutunur da birakmaz melegin seni canim hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba kizlar. Oncelikle herkesin yardimcisi olsun rabbim. Foruma yeni katiliyorum. Sizleri bende anliyorum cunku bir senedir ayni sorunla mucadele ediyorum...bu durumu sadece icinde olanlar anliyabiliyor. benim sorum tese ameliyati ile ilgili. Bize hormon tedavisinden bahsetmediler : cozum ameliyat dediler. Hormon tedavisinden sonra bir sonuc alabilen varmi ?

zamancığım merhaba,yazını gördüm şaşırsammı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
ama bir umut olması çok çok sevindirici,Rabbim tekrar nasib eder inşallah tez zamanda
peki eşin test falan yaptırdımı çıkış varmı?
Bu zamana kadar bi tedavi gördünüzmü?
Çok büyük umut oldun bize,biraz son durumunuzdan bahsedermisin?

alan da var alamayanda canım fsh ve testesteron hormon tahlilleri önemli tabi bide genetik tahliller,biz mesela fsh 11lerdi iğne kullandık 8ay felan sıfırlara düştü sonra tese olduk hiç bişey cıkmadı sıfır fsh ne cıkabilirki.neyse 6aya girdik hiç ilaç kullanmadık şuan 5lerde ara verdik biraz yoruldum artık eylül ekim gibi tekrar başlıycaz allah nasip ederse.sende hormonlara baktır canım.

Kizlar berbat durumdayim.bugun cok kotu bi haber aldim.babam lenf kanseriymis.isin kotusu babam annemle bizlerle kus bu yuzdende hicbirimize demiyo bu hastaligini.tek basina gidip yatis yapacakmis hastaneye yaninda olmamiza bile izin vermiyo elimizi kolumuzu kokunden kesiyo caresizce bekliyoruz.nolur dua edin yalvaririm gozume uyku girmiyi.benim evlenmemi istemedi diye kusmustu 3 sene olacak hala kus pislik annesi sisirdi yalanlarla annemle arasini acti hepimizle mesafeleli ama annmle hic konusmuyo 3 yildir ayni evde ayri hayatlar yasiyolar.okadar kotuyumku anlatamam yemin ederim 3 yildir bi gece rahat huzurla uyuyamadim acaba nildu kawga ettilermi diye dusunmekten gulmeyi unuttum yetmezmis gibi bu azosperm cikti oda yetmezmis gibi esim isinden oldu hatta allah korusun ozgurlugu bile tehlikede bide bu hastalik.allah yukarda butun suclu babamin lanet annesinde ama is benim evliligim mevzusundan ciktigi icin vicdan azabi cekiyorum hergun belkide kardeslerimin aile ortamini ellerinden aldigim icin allah bana bi evlat verip aile olmami istemiyo diye geciyo hep kalbimden.bunlari kimseye diyemiyorum sadece usulca gozyaslariyla dua ediyorum nolur dua edin allah basimdan eksik etmesin kusde olsa golgesi olsun ustumuzde

Canim gecmis olsun acil sifalar versin Rabbim nerde varsa kendini suclama hersey Allahtan bir an once git yanina barismaya calis

İnşallah canım benimmmmm.. Allah razı olsun.. Siz olmasanız nasıl teselli olurdummm ben.. Canlarımm benimm..
Canımmmmmmmmmmmmmmmm hissediyorum inanıyorum değerin inşallah katlanarak artacak Rabbimin izniyle İlk günden beri pozitif düşündüm hakkınzda biliyorsun bitanem. Bak gör çok güzel olacak herşey minnak meleğin sıkı sıkı tutundu sana inşallah kuzummmmmmmmm

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin eşine. Sana bağışlasın canım. En önemlisi sağlık olsun.Sizin için dua edeceğim canım. "Evlat" hepimizin hasretle umutla beklediği, hayatımızda sevdiğimizin bir parçası olmasını istediğimiz umutla beklenen canımızdan can. Evet istiyoruz, umutla bekliyoruz hayatımıza gelecek mi diye. Rabbim bilir bilir işler. Ya nasip ya kısmet. Yazdıysa olacak yazmadıysa da boynumuz kıldan ince. Rabbimin mucizelerine sual olunmaz. Belki bir gün çiçek açar umutlar, hiç ummadığımız anda verir Allah'ım mucizesini. Hakkımızda hayırlısı canım benim

cnmyazını okudum nasıl sevindim anlatamam evet üzüldüm de ama inan ki bu yazıyı okrken içimde bişeyler kıpırıdadı olmayacak olmayacak diye bişey yoktur ayy ne desemki ama inan ki bu bile sevinçli haber kaybetmek ayrı acı ama hamile kalabiliyor olman harika bişey inşlh bundan sonra bilerek isteyerek hamile kalırsın cnm benim...
tatlım babana geçmiş olsun küs olmanız zorlaştırmış durumu daha da ama yapacak bişey yok babana dua et ve barışmanın yollarını dene derim cnm ...inşlh çabucak atlatıp iiileşir...

Canım benim Allah şifa versin babana. İnşallah sağlığına kavuşur. Dediğin gibi gölgesi, nefesi olsa yeter babalarımızın. Allah yokluklarını göstermesin. Başımızdan eksik etmesin inşallah. Dua edicem canım sizin için baban için. Topikte bulunan herkes için hepimiz için. Rabbim kabul etsin inşallah.

Canim tesekkur ederim cevabin icin. Oncelinle hayirli cumalar hepinize. Hormonlara bakildi ama hormon tedavisi yokmus gibi davranildi.herkese yapilmiyomu tedaviler?? Siz kac zamandir bu durumdasiniz.
Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.

Kizlar bu ayki tahlilimiz fsh 10.8 testosteron 11.850 nasil sizce artik istermi fish testini

Kuzum teşekkür ederim ii dileklerin için.. Bekliyoruz bakalım yarın belli olacak herşey..

Canım inşallah değerin çok çok yükselir, Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder

Amin canımm.. İnşallah yükselir değerim.. İnşallah kavuşurum bebeğime inşallahh.. Darısı da sizlere olur..

Canım gözlerim doldu okurken.. Ne kadar büyük bir yüreğin var senin.. Allah razı olsun.. Teyzesinin hediyesine biz gözümüz gibi bakarız... İnşallah bebiş gelirde kuzummm size de nasip olur hemen arkasından.. Rabbimden hep hayırlı evlatlar istiyoruz hepimize..

İnşallah canımm.. Bakalım kötü olmadığını söyleyenlerde var.. Ama kötü sonuç elde edenlerde.. Yarın belli olacak bakalım.. Rabbim yardım etsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…