Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın canımda benım esım aılesıne gösterdgı degerı bana göstermezkı oldu olasi annem babam aılem kardeslerım der ben hep sonuncu plandayım böyle oldugnu bıleydm basta evlenmezdm zaten bana destek olacga yerde daha annem babam dıyo canım sıkkın napacksa yapsn söylesn aılesıne söyleyckse

canım bızm durumda sertoli cell only esim 6ay boyunca kaan hocada tedavıdeyız ama ılaclardamı fayda etmıyo bu gbi durumlarin tedavi yok demı
Bizde Kaan hocada tedavi gorduk xxy li eşim ise yaramadı igneler yüzde beş şans verdi ikinci tese için ilkini de onda olduk ama sonuç sifir

Yenimi gdin bizede onları vermişti malesef çıkış olmadı :-(

olmuyor gercekten yurumuyor söyleyecem annemgıle sorun bende böyle böyle dıye sende söyle kendı aılene dıyo bosanalm dıyo öyle dedı gıttı sasırdım ben artk
Ya kızlar niye bole duşunuyonuz ben silkelendim artık ne kadar çocuğun olursa oldun yıne eşinle başbaşa kalıyısun evlenip gdiyolar onunla omur geciriyosun

Sen cebini yaz sana uygn olunca arayaym seni sanada uyarsa yoldym şimdi kocam var yanımda hyarın ararm

Şimdi ne verdi ne kullanyrsnz şiştm kız valla
Biz ocak ayında gtdik sudafet endol verdi kullandık 15gun sonra yolladık bize cıkış olmamş mart ayına kadar chriomon 5000 kullanın dedi bizde tese olmak istemediğimiz tedavi olmak istediğimizi soledik oda tamam iğnenin yanında sabah akşam birtane emodeks kullanın dedi bizde bitkisel kullanalım dedik kullandık bi işe yaramadı mail atdim biz tedaviye başlicaz diye cumartesi cvp gelcek bekliyoruz

bızdede olacgı o canım zaten hc bısey falan cıkmaz ınsanı yasatan umutlar ya belkı bı umut ıste
Insalah yeni tedaviler çıkar canım yoksa pek şansımız yok yedi ayda fsh hep 40 da kaldı kök hücre ne olursa artık yüzde beş için tese gereksiz çünkü

canım bırak söylesin utanılacak çekinilecek şey değil ki bu Rabbimde gelen bir şey. Eşinde bunalmıştır belki. Sende haklısın, hemde ailelerde saklamayı nasıl başarabiliyorsunuz sormuyorlar mı? Bizim iki taraf ailede biliyor. Benim derdim bana yetiyor bide onlara mı üzüleyim Uygun bi zamanda eşinle bu durumu ayrıca konuş bunaldığını onun desteğine ihtiyacın olduğunu. Allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…