Oooooo kimler gelmiş kimler aplaların aplasıInsalah yeni tedaviler çıkar canım yoksa pek şansımız yok yedi ayda fsh hep 40 da kaldı kök hücre ne olursa artık yüzde beş için tese gereksiz çünkü
Ha ha ha ne kaynanası sen açtın bak konuyu sonra bana iftira atmaNe kaynatıyorsunuz ms92 kartopu varsa muhabbet kaynanadır kesin
Senin işin yok mu yav sen calişan bi bayansız burda bana laf atıyonNe kaynatıyorsunuz ms92 kartopu varsa muhabbet kaynanadır kesin
Yav ben konuşamamSen cebini yaz sana uygn olunca arayaym seni sanada uyarsa yoldym şimdi kocam var yanımda hyarın ararm
saol canım Allahrazı olsun Rabbım cümlemızın yardımcısı olsun soruyolar özellık esımın annesı durmadan sorar sorunu bende bılıyo sorun bende dıye bel falan cektırtmeye göturmustu annesı ozamanları daha doktora gtmemıstk sorunun ne oldugnu bılmıyoduk simdıde gôtrmek ıstyo ben gtmymcanım bırak söylesin utanılacak çekinilecek şey değil ki bu Rabbimde gelen bir şey. Eşinde bunalmıştır belki. Sende haklısın, hemde ailelerde saklamayı nasıl başarabiliyorsunuz sormuyorlar mı? Bizim iki taraf ailede biliyor. Benim derdim bana yetiyor bide onlara mı üzüleyimUygun bi zamanda eşinle bu durumu ayrıca konuş bunaldığını onun desteğine ihtiyacın olduğunu. Allah kolaylıklar versin
En iyisi ailelerin bilmesi hiç durmadan hani torun hani nerde herkes ikinciği doğurdu demiyor lar meselaSelam kizlar ne var ne yok. Ben deli gibi dolaniyom ortalarda valla son zamanlardamillet bisy diyo unutuyom falan cildirmaya az kaldi yani. Aileme anlattim en sonunda rahatladim. Sizlerde ne var ne yok gorusemedik ne zamandir
Kartopu hakkaten çok sabirlı bir insansın tebrik ederim. .ben olsam katlanamazdım daha öncede konuştuk senin eşinin ailesine söyleyeceği yok uygun bir dille kaynana anlat canım en azından köstek olmasın ikide bir sorup duruyorsaol canım Allahrazı olsun Rabbım cümlemızın yardımcısı olsun soruyolar özellık esımın annesı durmadan sorar sorunu bende bılıyo sorun bende dıye bel falan cektırtmeye göturmustu annesı ozamanları daha doktora gtmemıstk sorunun ne oldugnu bılmıyoduk simdıde gôtrmek ıstyo ben gtmym
Yani bilmeleri lazim bence ki onlardan once millet soruyo ve onlarin bosbogaz sorularindan ailelerimizin destigiyle ayakta durabiliriz bana herkes bu ara soruyo inat olacak yaa anlastik ailelerle istemiyoruz henuz diyecegiz en mantiklisi da bu galibaEn iyisi ailelerin bilmesi hiç durmadan hani torun hani nerde herkes ikinciği doğurdu demiyor lar mesela
Yav git başkasıyla uğraş canın sıkılmış senin belliIşden geldim yoruldum zaten hele sana hiç laf yetiştiremem daktilo gibi herkese sıralıyorsun mübarek
Gece gece kıza gaz vermeKartopu hakkaten çok sabirlı bir insansın tebrik ederim. .ben olsam katlanamazdım daha öncede konuştuk senin eşinin ailesine söyleyeceği yok uygun bir dille kaynana anlat canım en azından köstek olmasın ikide bir sorup duruyor
Bozuk ne olsunms92 nasilsin ne var ne yok
AynenBozuk ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?