Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tosbagg, hepsinden 33 er defa okudum. Allah yuzunuzu guldurecek hayirli sonuclar nasip etsin.

Merhaba arife. Bizede bir umut olursun insallah. Kac yasinda esin testis ameliyat oldu? Tup bebege basvurdunuzmu?
Canım esim 37 yaşında ben 24 yasimdayim. Esim mikrotese ameliyatı oldu. O sekilde bulundu. 3 tüp spem donduruldu. Sonra bendende yumurta toplandi. Ilk deneme kimyasal gebelik olmustu. Ama cok şükür 2. Denemede tuttu. Yani normal yolla olmuyor cocugumuz. Esim azospermi. Suanda 14 haftalık hamileyim. Rabbim sizede nasip etsin inşallah.

Allah bağışlasın canım ikincisi dondurulmuş embriyo transferimiydi yoksa eşin yeniden tese olup sen yeniden mi hazırlandın? ne kadAR ara verdiniz ilkiniden sonra?

Canim 41 er kez okudum. Rabbim kabul etsin, guzel sonuclar almanizi nasip etsin. Insallah yuzunuzu guldursun canim.

Allah bağışlasın canım ikincisi dondurulmuş embriyo transferimiydi yoksa eşin yeniden tese olup sen yeniden mi hazırlandın? ne kadAR ara verdiniz ilkiniden sonra?
Evet canım ikincisini de dondurulmuş embriyo kullandik. 2014 aralıkta ilk deneme oldu kimyasal olunca gebelik 1 ay sonra tekrar denedik yani 2015 Şubat ayında. Esimin tekrar ameliyat olmasina hic gerek yok. Çünkü esimin iki kap dolusu spermi var dondurulmus. Ve suandada 2 adette dondurulmuş embriyo muz var. insallah bulunur sa sizlerinkinide dondururlar.

bizde bulunmuştu bi kez denedik olmadı. ama bi tup vardı dondurulmuş sperm bitti yani dondurulmuş embriyomuzda yok.

Amin cnm bende murad basar a mail attim durumumuzla ilgili oda cok fazla umitli konusmadi acikcasii yok yapan hastanin durumu yapan kisinin tecrubesi cok onemliymis zaten biz de emre beyde tese olduk bu yuzden belki diyo kisinin durumuna gore gorusulur ona gore belki ilac tedavisi ve tese ye karar verilir diye yazmis hayir sansimizda yuzde bes yuzde on arasiymis ben simdi nasil guvenebilirimki yazik tekrar esim tese mi olucak zaten cani cok yandi nasil yapicaz bilmiyorum cnm cok zor bir durum

KIZLAR 28 KISI OLDUK DUA LISTESINE KATILAN YOKSA DUZENLIYCEM VE ALLAHIN IZNIYLE BASLIYCAZ CUMA GUNU.

canım ben de katılmak isterim. nezaman başlıyorsunuz benide listeye eklermisin. ve hangi duaları okuyoruz. birkaç gündür giremiyorum nete kaçırdım galiba. özel den de mesaj atabilirsen çok sevinirim.

Akşama olu
. Akşama olucak canm spermiogram ı veremedi bugün Yarına kaldı o sonuçlarını yazarım canm inş güzel olur bakalım
Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim. Allah gonlunuzdekini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…