Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bızm durumda sertoli cell only esim 6ay boyunca kaan hocada tedavıdeyız ama ılaclardamı fayda etmıyo bu gbi durumlarin tedavi yok demı

Kizlarr liste 28 kisi oldu. cuma gunu basliyoruz ben hepinize ozel mesaj atacagim. başka katilmak isteyen yok herhalde artik o yuzden bugunden sonra liste degismeyecek...

Kızlar dün emre beyin kliniğine gittik eşimle. başka giden var mı buradan acaba. bikaç çift var dı da :S

canım bızm durumda sertoli cell only esim 6ay boyunca kaan hocada tedavıdeyız ama ılaclardamı fayda etmıyo bu gbi durumlarin tedavi yok demı
Cnm inan bende bilmiyorum artik kismet doktor %5 %10 arasi sans var diyo tedaviyle belki sizde ise yarar peki bi degisme varmi tedavi sonrasinda tkrar tesemi olucaksiniz

Arkadaşlar mrhba kaan aydostan dönüyrm şimdi eşim azospermi fsh 16 bize endol 25 mg kapsül ve sudafet tablet verdi 15 gün kullan ve sperm testi yaptırıp gönder dedi bunları yaşayanlar varsa ysrdmcı olurmısunuz

Cnm inan bende bilmiyorum artik kismet doktor %5 %10 arasi sans var diyo tedaviyle belki sizde ise yarar peki bi degisme varmi tedavi sonrasinda tkrar tesemi olucaksiniz
evet canım heralde tese olacak bılmıyoruzki fsh falan dusuyo heralde 3ayın ıcndeyız suan tedavıde Hc bıseye umutlanmak ıstemıyorum ılk tesede bende hazırlanmıstım hc bısey cıkmadı sımdıde Hc umudum falan yok ne yalan söyleyım bu sertolı cell only hc bı tedavı yöntemı göremdm ben

Evet canim bjnlari bizede vermisdi fakat 2 hafta sonunda bizde hicbi degiisklik yokdu sperm testinde insallah sizde olur

Butuusss sonra ne verdi size neler yaptınız sizin fsh nasıl kaçlarda sizin azo sebebi bellimi

ınsanlar yordu benı artık gercekten özellıklede basımdakı esım yoruyo ıcımde ne sevgı kaldı ne ask kaldı gercekten hc bısey kalmadı tartıstık kapıyı vurdu cıktı gıttı yoruldum artk
Bizdede farklı deil durum bir gün iyiysek iki gün kötüyüz olmuyor çocuksuz evlilik işte çok zor

olmuyor gercekten yurumuyor söyleyecem annemgıle sorun bende böyle böyle dıye sende söyle kendı aılene dıyo bosanalm dıyo öyle dedı gıttı sasırdım ben artk
canım Allah korusun yapmayın böyle lütfen. Zor zamanlar biliyorum ama bizleri eşlerimizden başka kimse anlamaz. Bukadar şeye gögüs germişsiniz hiç sevgisiz olur mu. Ama insan bunalıyor çıkmaza giriyor bazen tutunun birbirinize.Rabbim korusun sevgimizi evliliklerimizi evimizin huzurunu artırsın

merhaba bizede kullandırmıştı kaan hoca bunları ama bi sonuç alamadık. Kaan hoca birşey söylemedi mi azospermi sebebiniz hakkında?16 fsh çok yüksek değilmiş normal değer üst sınır 12 idi sanırım. İnşallah çıkış olur sizde. Eğer olmazsa kaan hoca fsh yüksekliklerinde direk mikrotese yapıyor tese sonrası hücrenin evresine göre de tedaviye başlıyor ama sizin fsh ı çok yüksek görmeyip başka bi yol izleyebilir belki. Bizde süreç bu şekilde oldu ve canlı hücre bulundu çok şükür. İnşallah sizde de bulunur Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…