Ha şoleEmredersin
Canim senide ekledim listeyi yolladim sana da ozeldenBende girmek istiorum demiştim hatta ipk dediginde yazmistim ama listede yokum canim
Canim sana ozel mesaj yollayamiyorm listeyi yolliycam da.benımkıde öyle canım gercekten sorun onlarda deıl bızde gbı davranıyorlar benım esımn hc umrunda bıle degl artk bız kadınlar dogası geregı herseyı cok kafaya takıyoruz bırazda heralde
gerçekten çok sevndim Allahım kucağına almayıda nasip etsn canm benim inşallah bzlerede nasip olur bu duyguyu yaşamak kucağımıza almakKızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
Evet canım genetik teste çıktı ama kaan hoca istemedi biz öncesinde yaptırdık kendimizmerhaba canım xxy li olduğunuzu nasıl tespit ettiniz? genetik test mi yaptırdı kaan hoca?
Yani bilmeleri lazim bence ki onlardan once millet soruyo ve onlarin bosbogaz sorularindan ailelerimizin destigiyle ayakta durabiliriz bana herkes bu ara soruyo inat olacak yaa anlastik ailelerle istemiyoruz henuz diyecegiz en mantiklisi da bu galiba
canım benım özel konusmada sorun var heralde bıde simdı gönderırsen sevınırım ellerıne saglık gercekcen cok güzel olmus Rabbım dualarımızı kabul etsın hepımızın...Canim sana ozel mesaj yollayamiyorm listeyi yolliycam da.
Hepimiz aynı zamanda başlasak yanı cuma hayalim için daha güzel olmaz mı canım hep birlikte biter ve arkadaş namazını kılar ona göre. .Ferahcim listeyi aldim ve ben okunmaya başladım mesaj gitmiyor sana buradan yazdım her gün okuduğum duaydi listeyi önce bitirebilirim.okunmuş olarak sayabilirsin .rabbim kabul etsin.
Hepimizin kucağını evini çifter çifter sağlıklı imanlı salih saliha evlatlar versin.
Tez vakitte simsek hızı ile kabul olsun dualarimiz mübarek günve gecelerde
Hayirlisi olsun artik cnm hormonlariniz normalmiydi pekievet canım heralde tese olacak bılmıyoruzki fsh falan dusuyo heralde 3ayın ıcndeyız suan tedavıde Hc bıseye umutlanmak ıstemıyorum ılk tesede bende hazırlanmıstım hc bısey cıkmadı sımdıde Hc umudum falan yok ne yalan söyleyım bu sertolı cell only hc bı tedavı yöntemı göremdm ben
İyi diğelim iyi olalımMs92 nabrsn nasılsn
Canimm 2.kez listeyi duzeltip yolladim aldin degilmi mesaji 240 okunacak herkes icin bi siran gelince kendin icin 280 okuyacaksinFerahcim listeyi aldim ve ben okunmaya başladım mesaj gitmiyor sana buradan yazdım her gün okuduğum duaydi listeyi önce bitirebilirim.okunmuş olarak sayabilirsin .rabbim kabul etsin.
Hepimizin kucağını evini çifter çifter sağlıklı imanlı salih saliha evlatlar versin.
Tez vakitte simsek hızı ile kabul olsun dualarimiz mübarek günve gecelerde
Canimm 2.kez listeyi duzeltip yolladim aldin degilmi mesaji 240 okunacak herkes icin bi siran gelince kendin icin 280 okuyacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?