Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar listede degisiklik yapip yolladim hepinize tekrar okunma sayisi şöyle
HER ARKADAŞIMIZ İÇİN TOPLAMDA 7000 ADET OKUNACAK.
SIRASI GELEN ARKADAŞ 280 OKUYACAK DİĞER ARKADAŞLAR 240ADET OKUYACAK

benımkıde öyle canım gercekten sorun onlarda deıl bızde gbı davranıyorlar benım esımn hc umrunda bıle degl artk bız kadınlar dogası geregı herseyı cok kafaya takıyoruz bırazda heralde
Canim sana ozel mesaj yollayamiyorm listeyi yolliycam da.

Kızlar şükürler olsun ki size bunu yazabiliyorum.. Rabbimin mucizesi... Bize lutfu.. Hamileyimmmmmmmmmm
Değerim 138 e çıkmış...
gerçekten çok sevndim Allahım kucağına almayıda nasip etsn canm benim inşallah bzlerede nasip olur bu duyguyu yaşamak kucağımıza almak

gunaydinnn !!! Bende cok isterim duaya katilmayi calisiyorum ve gec geliyorum eve yapamam diye korkuyorum. Katilmasamda surekli okumaya calisacagim.Allahim dualarimizi simdiden kabul eylesin.amin

Yani bilmeleri lazim bence ki onlardan once millet soruyo ve onlarin bosbogaz sorularindan ailelerimizin destigiyle ayakta durabiliriz bana herkes bu ara soruyo inat olacak yaa anlastik ailelerle istemiyoruz henuz diyecegiz en mantiklisi da bu galiba

bizde de aynı problem var. kaynanamlara söyledik sadece. ben kendi aileme söyleyemedim. annem saolsun hiç anlayışlı değil bu konularda. biraz anlatır gibi oldum tüp bebek için boş iş dedi. daha ne diyim. birde beni düşünün. kimseden fayda yok. sadece eşinden. o da aynı derdi paylaştığınız için. benim annem bile beni anlamadıktan sonra kimden medet umayım anlamasını bekleyeyim.

Ferahcim listeyi aldim ve ben okunmaya başladım mesaj gitmiyor sana buradan yazdım her gün okuduğum duaydi listeyi önce bitirebilirim.okunmuş olarak sayabilirsin .rabbim kabul etsin.
Hepimizin kucağını evini çifter çifter sağlıklı imanlı salih saliha evlatlar versin.
Tez vakitte simsek hızı ile kabul olsun dualarimiz mübarek günve gecelerde

Hepimiz aynı zamanda başlasak yanı cuma hayalim için daha güzel olmaz mı canım hep birlikte biter ve arkadaş namazını kılar ona göre. .

Hayirlisi olsun artik cnm hormonlariniz normalmiydi peki

Canimm 2.kez listeyi duzeltip yolladim aldin degilmi mesaji 240 okunacak herkes icin bi siran gelince kendin icin 280 okuyacaksin

Son hali ile aldım canim senin için okuyorum su an önemli olan önce okumak değil bana gore okumaktir.zaman vakit rabbim niyetimi biliyor okuyacagim günlük deyip gününde okunamayan çok oluyor .benim başka dua gruplarında var burasının haricinde onları da teslim etmem gerekiyor.rabbim senden ve okuyanlardan razi olsu

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza bayadır yazıları takip ediyorum azosperm olan kişilere bitkisel kürlerle düzeliyomu böyle bir şey duydunuzmu benim eşimin sperm tahlilinde hic sperm çıkmadı tüp bebekte bi ihtimal dendi karar verdik yaptırmaya fakat eşimı mikrotes amelyatında hiç sperm bulunamadı ancak hücre naklinden sperm edilebildiginde hamile kalabiliceğim söylendi tabi tüp bebek sonlandırıldı böyle kürlerle hamile kalındığı söyleniyo ama cok çelişkideyim bağcılarda bi aktar kür veriyomuş ve erkekte sperm çıkışı oluyomuş bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…