Canimm bana okudugunuz kisiyi ozelden atarsaniz sevinirim burdan yazinca gözumden kacabiliyo. Senin araciliginla butun arkadaslara soyluyorum. Allah kabul etsin.Hayirli cuma be kandiller olsun kuzular rabbim gonlunuzden gecen tum dualari hakkinizda hayir eyleyip kabul etsin ins.hayalim duani okudum kuzum rabbim hepimize birsuru birsuru bebis versin hastalarimiza sifa evlerimize huzur ve berket ihsan eylesin..
Amin canim malesef erkek Kısırlığınin teşhisi kolay tedavisi çok zor azosperm olması için inşallah değildir üç kere sperm testi yaptırması lazım bence önce devlet hastenesinde genetik testleri falan hormon tahlili sebebini öğrenip iyi bir üroloji hocası secin vakit kaybetmeden tedavi ye başlasin kardeşin allah yardımcınız olsunSlm kizlar hepinize hayırlı kandiller, hayırlı cumalar...
Kızlar sun anda yüreğim vucduma ağır geliyor sizlerin paylasimlarini okuyorum biraz umut etmeye çalışıyorum..
Ben 9 yıllık evliyim çocuğum olmadı benim hikayem uzun ama asil yüreğimi yakan dün kardesimden aldigim haber oldu.. sperm tahlili yaptirdi ve sonuç 0((
Kızlar bu konularda az çok bilgim var ama erkek infertilite sinde sizler daha çok şey biliyosunuz. ..
Sizlere bir sorum olacak devlet hastanesiyle tüp bebek hastanelerinde yapılan sperm tahlili arasında fark olabiliyormu bilgisi olan cvp yazarsa sevinirim...
Şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzü gülsün inş....
Amin canim malesef erkek Kısırlığınin teşhisi kolay tedavisi çok zor azosperm olması için inşallah değildir üç kere sperm testi yaptırması lazım bence önce devlet hastenesinde genetik testleri falan hormon tahlili sebebini öğrenip iyi bir üroloji hocası secin vakit kaybetmeden tedavi ye başlasin kardeşin allah yardımcınız olsun
Bizim doktorda kaan aydos tu canım ama tedavi ise yaramadı genetik olunca hemen tese yapalım diyecek önce tedavi isteyin tedavisiz çıkış olmuyor gitmeden dediğim tahlilleri yaptırın zaman harcamayı boş yere mail atarsan cevap verir zaten hayırlı olsunSağol cnm Allah razı olsun inş herkesin yüzü gülsün.. Kaan Aydos dan randevu aldık en erken eylül e alabildik bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun herkes için
Bizim doktorda kaan aydos tu canım ama tedavi ise yaramadı genetik olunca hemen tese yapalım diyecek önce tedavi isteyin tedavisiz çıkış olmuyor gitmeden dediğim tahlilleri yaptırın zaman harcamayı boş yere mail atarsan cevap verir zaten hayırlı olsun
üniversite hastanesi olsun farketmez canım şimdi ismini hatırlamıyorum kusura bakmaSaol cnm Allah razı olsun.. Siz tahlilleri nerde yaptirdiniz peki ankara univertesindemi
Çok güzel inşalah bu gün uğur getirir canimHerkese merhaba arkadaslar...
Hayirli cumalar, hayirli kandiller hepinize.bu mubarek gunlerde rabbim tum dileklerinizi kabul etsin insallah...
Benimde Mayisin ilk gunlerinde 3.tedavim baslamisti.rabbim transferimi boyle mubarek bir gune nasip etti.
Bu sabah 2 tane yavrumu aldim geldim allahin izniyle.27 mayis test gunum.
Dularinizda benide aklinizdan gecirin ne olur.canlarim beni hic birakmasin.
Bu gunlere gelmeyi rabbim hepinize nasip etsin insallah.gönlu guzel, sabirli insanlar...
Opuyorum hepinizi,allaha emanet olun.
Sağol cnm Allah razı olsun inş herkesin yüzü gülsün.. Kaan Aydos dan randevu aldık en erken eylül e alabildik bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun herkes için
KIZLARR LİSTENIN EN ALTINDA BILGI VERDIM BIR DAHA YAZAYIM LISTEDEKI HERKES ICIN 240 ADET OKUNACAK KENDI SIRANIZ GELDIGINDE KENDINIZ ICIN 280 ADET OKUNACAK. LUTFEN BANA OKUDUGUNUZDA ÖZELDEN MESAJ ATIN KIZLAR. OKUNACAK DUA DA LISTENIN ALTINDA YAZIYOR.. KAFASI KARIŞAN ARKADAŞLAR OLMUŞ DIYE TEKRAR ACIKLAMA YAPTIM...
HAYIRLI KANDILLER HERKESE RABBIM BU MUBAREK GUNDE DUALARIMIZI KABUL ETSIN.. CANIMIZ MALIMIZ HERSEYIMIZ GIBI DUALARIMIZ DA ALLAHA EMANETT ONUN YANINDA KAYBOLMAZ HIC BIR DUA.. RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN HEPIMIZE..
Kandilimiz ve cumamiz mubarek olsun arkadaslar..Herkese merhaba arkadaslar...
Hayirli cumalar, hayirli kandiller hepinize.bu mubarek gunlerde rabbim tum dileklerinizi kabul etsin insallah...
Benimde Mayisin ilk gunlerinde 3.tedavim baslamisti.rabbim transferimi boyle mubarek bir gune nasip etti.
Bu sabah 2 tane yavrumu aldim geldim allahin izniyle.27 mayis test gunum.
Dularinizda benide aklinizdan gecirin ne olur.canlarim beni hic birakmasin.
Bu gunlere gelmeyi rabbim hepinize nasip etsin insallah.gönlu guzel, sabirli insanlar...
Opuyorum hepinizi,allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?