Bizde bi aktara yaptırdık iyi kazıklandık uc ay kullandı sonuç sıfır bizde bole yaniKızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza bayadır yazıları takip ediyorum azosperm olan kişilere bitkisel kürlerle düzeliyomu böyle bir şey duydunuzmu benim eşimin sperm tahlilinde hic sperm çıkmadı tüp bebekte bi ihtimal dendi karar verdik yaptırmaya fakat eşimı mikrotes amelyatında hiç sperm bulunamadı ancak hücre naklinden sperm edilebildiginde hamile kalabiliceğim söylendi tabi tüp bebek sonlandırıldı böyle kürlerle hamile kalındığı söyleniyo ama cok çelişkideyim bağcılarda bi aktar kür veriyomuş ve erkekte sperm çıkışı oluyomuş bilen varmı
Canimm Allah razi olsunn sendende Rabbim kabul etsin insallahh. Listede bana mi geldin ne cabuk canim dunden mi basladin okumaya senin icin okuyorum demissinSon hali ile aldım canim senin için okuyorum su an önemli olan önce okumak değil bana gore okumaktir.zaman vakit rabbim niyetimi biliyor okuyacagim günlük deyip gününde okunamayan çok oluyor .benim başka dua gruplarında var burasının haricinde onları da teslim etmem gerekiyor.rabbim senden ve okuyanlardan razi olsu
Bu aktar çok kişiyi tedavi etmiş benim tanıdıklarim vr giden sperm cikısı olmuş kocasında bide kadinında kısti vardı oda gecmis öyle söyliyo kendisi kestane balıyla karıştırıyomus verdiği kürü siz nerdeki aktara gittinizBizde bi aktara yaptırdık iyi kazıklandık uc ay kullandı sonuç sıfır bizde bole yani
Ankara sen bilirsin yaptr çıkarsa bizde yaptırırız bide onu deneriz dicem ama deneyemeyiz aktar kelimesi duymak istemiyo eşimBu aktar çok kişiyi tedavi etmiş benim tanıdıklarim vr giden sperm cikısı olmuş kocasında bide kadinında kısti vardı oda gecmis öyle söyliyo kendisi kestane balıyla karıştırıyomus verdiği kürü siz nerdeki aktara gittiniz
Cnm cvp veriyo memorial diye yaz doktor bilgileri cikiyo orda mail adresi var ezberimde yok ondan yazamadimCanim murat basarîn mail adresini yazarmisin bana? Muayenesiz cevap veriyormu maille?
Canimm Allah razi olsunn sendende Rabbim kabul etsin insallahh. Listede bana mi geldin ne cabuk canim dunden mi basladin okumaya senin icin okuyorum demissin
Bende okudum canım haberi inşallah ya tek bu inşallah herkezin evladı olacak artikBu günbbaşladım canim her gün namazdansonra ookuduğum duaydi hızlı okuyorum.yarına kandile inşallah tüm listeyi bitirip hepimize bağışlama duasi okuyup teslim etmiş okurum sanada
Hedef kandil de hepsini bitirmekkk
Çok güzelbir ggelişme var
TRT habertürk haberi 6 gün önce yayınlanmış ve Fransa da kallisten laboratuarı 72 saate spermm elde etmişler.
Önümüzdeki aylarda uygulamaya geçilecek diye yazilmis
Duanın hikmeti olsa gerek bu haber çok iyi geldi bana ve buradaki tüm anne adaylarına rabbim bu duaları agzimuza yüreğimizde boşuna okutmuyorr.
Kallisteni ttakip edelim.japondan çinden beklerken fransızlar yureklerimixi ferahlattii
Bu günbbaşladım canim her gün namazdansonra ookuduğum duaydi hızlı okuyorum.yarına kandile inşallah tüm listeyi bitirip hepimize bağışlama duasi okuyup teslim etmiş okurum sanada
TRT habertürk haberi 6 gün önce yayınlanmış ve Fransa da kallisten laboratuarı 72 saate spermm elde etmişler.
Duanın hikmeti olsa gerek bu haber çok iyi geldi bana ve buradaki tüm anne adaylarına rabbim bu duaları agzimuza yüreğimizde boşuna okutmuyorr.
Kallisteni ttakip edelim.japondan çinden beklerken fransızlar yureklerimixi ferahlattii
Evet canım genetik teste çıktı ama kaan hoca istemedi biz öncesinde yaptırdık kendimiz
sakıncası yoksa nerde ve kaça yaptırdığınızı paylaşır mısın canım? bir de uzun sürüyor mu sonucun çıkması. Bizde eşime yaptırmayı düşünüyoruz. sperm bulundu tese de tüp bebekte dölleme de oldu ama transfer sonrası olumsuz sonuçlandı ya acaba diyoruz spermlerin genetik bi sorunu olabilir mi.Evet canım genetik teste çıktı ama kaan hoca istemedi biz öncesinde yaptırdık kendimiz
Canim ucubirarada bu haberden bahsediyor sanirimNasil yani anlayamadiiimm ne yapiyolarmis tam aciklarmisin canim
Canim biz yurtdisinda pesa ve microtese olduk sonra emre beye gittik hic tedavisiz micro tese olduk sonra kaan hocada 2 yil tedavi olduk ve tekrar 3. microteseyi bahcecide tansel beye yaptirdik sagolsun testisleri iki yandanda boydan boya acti esim 1 saatten fazla kaldi ameliyathanede sonra cokturme falan herseyi denediler labratuvarda ama olmadi. Ben yine yetinmedim tanidiklar vasitasiyla gata dan iyi bir urolog buldurdum tum raporlari tahlilleri aldik gittik ve acik acik bize soyleyin yapacak bisey var mi dedik. Hani ozelde hep bir umut veriyorlar ya seninde dedigin gibi %5 %10 falan diye. Adam bize suanki kosullarla yapacak bisey yok. Kok hucre calismalarini bekleyin ama oda ne zaman uygulamaya gecer belli degil dedi ama vucut bu kendini yeniler belki %1 sansiniz vardir dedi. Bizde ilaclari falan biraktik. Belki celalettin hocaya yazin gideriz diye dusunuyoruz. Ben simdi yeme duzenimizi degistirdim. Kizaralati yapmiyorum artik borek corek agir yaglar tatlilar yok. Srbxe agirlikli besleniyoruz buldugum kadar organik urunler almaya calisiyorum. Deyerjanlara kadar herseyin dogalini bulmaya almaya calisiyorum. Ve bunun yaninda esime hergun arginmax (bu sadece sperm uretimini tetikleyen vitaminlerin birlesimi) ve vucudu alkali tutmak icin karbonatli su iciriyorum. Umudu vucudun yenilenmesine bagladim anlayacagin. Bunlari yapmaya baslayali 2 ay kadar oldu. 4. Ay gibi sperm testi yaptiricaz ve bu testi her 6 ayda bir tekrarlicaz. İnsallah bir ise yarar ve hem bize hem buradakilere bir umut olur. Bu arada karbonatin vucudun yenilenmesinde cok onemli rolu varmis. Eger internette kemal milar diye ararsan onun bu konuda ciddi arastirmalari var. Bende onun sayesinde ogrendim. Bir zarari olmadigini dusundugum icinde uyguluyoruz. Bir umut iste belki aklina yatar sende denersin veya burdan herhangi biri diye yazmak istedimAmin cnm bende murad basar a mail attim durumumuzla ilgili oda cok fazla umitli konusmadi acikcasii yok yapan hastanin durumu yapan kisinin tecrubesi cok onemliymis zaten biz de emre beyde tese olduk bu yuzden belki diyo kisinin durumuna gore gorusulur ona gore belki ilac tedavisi ve tese ye karar verilir diye yazmis hayir sansimizda yuzde bes yuzde on arasiymis ben simdi nasil guvenebilirimki yazik tekrar esim tese mi olucak zaten cani cok yandi nasil yapicaz bilmiyorum cnm cok zor bir durum
Canim sagol yazdigin icin gorunce hemen arastirdim laboratuvarin adi Kallistem. İnsallah 2 yil icinde uygulamaya gecmeyi umuyorlarmis. Tum yabanci gazetelerde haber olmus. İnsallah hepimize fayda olur.Bu günbbaşladım canim her gün namazdansonra ookuduğum duaydi hızlı okuyorum.yarına kandile inşallah tüm listeyi bitirip hepimize bağışlama duasi okuyup teslim etmiş okurum sanada
Canım biz üniversite hastanesinde yaptırdık ücretsiz çok bekledik ya üç ay sürdü insallah genetik yoktur sorun bizde tese de bulunmadı sperm tedavide ise yaramadısakıncası yoksa nerde ve kaça yaptırdığınızı paylaşır mısın canım? bir de uzun sürüyor mu sonucun çıkması. Bizde eşime yaptırmayı düşünüyoruz. sperm bulundu tese de tüp bebekte dölleme de oldu ama transfer sonrası olumsuz sonuçlandı ya acaba diyoruz spermlerin genetik bi sorunu olabilir mi.
AmiinnnHerkese gunaydin. Kandiliniz mubarek olsun. Bu gunler yuzu suyu hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin. Hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Topikte ailesinden hastasi olanlar vardi. Allah hepsine sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?