Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol cnm Allah razı olsun inş herkesin yüzü gülsün.. Kaan Aydos dan randevu aldık en erken eylül e alabildik bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun herkes için
24111990 arkadaşımda cevap yazmış gerçi ama bende yineleyim. Eylül e kadar beklemeyin canım , azospermi kanıtlanması için 3 kez spermiogram verin sonra kan testi verin fsh testesteron değerleri ölçülsün, genetik testte yaptırırsanız garanti olur. Sonra kaan hocanın internet sitesinden hasta girişi kısmına üye olun randevu aldığınızı ama o zamana kadar beklemek istemediğinizi belirtin. Bi yol gösterir o inşallah hormon değerleri normal çıkar, Rabbim şifa versin.

ne güzel haber inşallar bebişlerin sımsıkıı tutunur sana Rabbim kolaylıklar versin. Sakıncası yoksa daha öncekiler neden olmadı paylaşır mısın canım? benimde bir negatif tedavim oldu artık daha tedirgin hissediyorum kendimi

üniversite hastanesi olsun farketmez canım şimdi ismini hatırlamıyorum kusura bakma

Rica ederim cnm ne kusuru

Saol cnm Allah razı olsun... yol gösterdiniz ben yıllarca kadın infertilitesiyle uğraşınca bu konularda pek bilgim yoktu sağolun... inş bundan sonrakiler güzel çıkar bide sanırım 2 günlükmuş sperm birde hormonlar bakmadan devlette ki dr senin vücudun üretiyo demiş sadece tahlile bakarak haliyle moraller yerle bir oldu..
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin kucaklari hayirlisiyla dolar inş ..

Amin canim saolasin.
Digerlerinde de gebe kaldim.1 deneme 9.hatfada kalbi durdu.sonuc kurtaj.
2 deneme kimyasal gebelik.sonuc düşük.
Çok güzel inşalah bu gün uğur getirir canim
ayy evet cnm amin insallah.

Canim aklimdaydin demek bebisleri aldin geldin :) sımmmmsıkı tutunur insallah kuzucuklar.. bu mubarek gunde bol bol dua edicem basta sen burdaki diger arkadaslarima..
Saolasin cnmn dualarin icin.aminn insalllah.

KIZLAR HERKES KENDI DUASI BITINCE NAMAZ KILACAK. BUTUN HERKES ICIN KILMIYORSUNUZ NAMAZI.

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”
Bu kutsal gunumuzde Dualarda bulusalim
Amin

Merhaba arkadaşlar benimde eşimde seconder hipogonadizm vardı.1,5 senedir ovitrelle ve menogon iğnelerini kullanıyordu. şubat ayında ilk sperm çıkışı mil. de 85 binle oldu.Geçen hafta verdiği testte mil. 1 mil çıktı.Bugün ise Allah'ın bir mucizesi hamile olduğumu öğrendim 2 gün geçmişti reglimin üstünden, kan testi yaptırdım 82 çıktı hcg hala rüyadayım sanki... :)

Kandilin müjdesi oldu bu haber :) tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Demek ki en az 20 milyon olmasi gerek sozu cok da dogru degil :)

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun. Bugün eşim test yaptırdı.sonucu yayınladım. yorabilen arkadaş var mı acaba

merhaba arkadaşlar. ben 1.5 seneyi geçkindir evliyim 1.5 senedir çocuk istiyoruz 3 tane düşüğüm oldu ikisi kimyasal.1.5 sene önce ilk gebeliğim olan kimyasal gebeliğimde neden oldu diye hem ben hem eşim test verdik. eşimin spermiyogramı çok iyiydi.108 milyon.ve diğer herşey morfoloji hız aglutinasyon vs herşey normaldi. bende anormal bişey çıkmadı ama kadının neden bulmak daha güç malum1.5 senedir yaptırmadığım test kalmadı. hiçbirinde düşük yapmamı açıklayan birşey çıkmadı. ta kii karyotip analizi için ben kadın doğumdan kan verip eşimin de ürolojiye gitmesini isteyene kadar. gitmişken eşim 4 günlük perhizle spermiyogramını yeniledi ve sonuçlara inanamadık! 3 milyon diyor sperm sayısına! 1.5 senede böyle bir düşüş nasıl olabilir! benim aklım almadı!

1.5 senedir kadın infertilitesi başlığındayım öğrenmediğim şey kalmadı ama erkekle ilgili hiçbirşey bilmiyorum... aranızda böyle acaip bişey yaşayan duyan bilen var mı? mümkün mü 1.5 senede böyle bir düşüş yoksa test mi yanlış?

Erkek vücudu 72 günde yeniliyormus kendini canim yani 3 aydan 3 aya vücut degisebiliyor o yüzden emin olmak icin tekrarlayin tedti baska bir labaratuvarda derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…