slm kızlar belgincim sana bir soru sormak istiyorum şimdi eşimde azospermi ya biz daha hiç doktora gitmedik emre beye karar vedik emr beye gittiğimizde diekeşime tese yapar mı yoksa önce hormon testlerinden bahsediyorsunuz onları yaptırıp ona göre ilaç tedavisi verip sonra mı tese uyguluyor
canım selva arkadaşım cevap vermiş soruna evet önce hormonlara bakıyorlar gerekirse ilaç gerekirse tese yapıyorlar sizde yaptırın bi hormon testi ona göre tedaviye başlarsınız allah yardımcın olsun...slm kızlar belgincim sana bir soru sormak istiyorum şimdi eşimde azospermi ya biz daha hiç doktora gitmedik emre beye karar vedik emr beye gittiğimizde diekeşime tese yapar mı yoksa önce hormon testlerinden bahsediyorsunuz onları yaptırıp ona göre ilaç tedavisi verip sonra mı tese uyguluyor
canım bizde fsh düşüklüğü yok kaan bey vermişti klomeni emre beyde devam edebilirsiniz bir zararı yok dedi inşallah bizim sonucumuzda seninki gibi güzel olur benim normal çıkış olacagına umudum yok ama inşallah tesede çıkar...belgincim umutsuz1985 eşiminde hormon dusuklugu vardı emre beyde tedavı olduk ılaçlara devam dıyorsa sperm cıkısı yakındır... bızede aynı seyı soyledı degerler yukselmeye başladı ve 1 ay once sperm cıkısı saglandı:)
umutolsun canım uzuntunu anlıyorum gercekten kolay degılş allah sabır versın ama uzulmene gerek yok spermınız var yasınız genc artık kendını toplamalısın cnım...
kızlar cok zor bugünlerin gecmesi cok zor sabahtan beri cok zor durumdayım
mrb kızlar mutemelen eşime bu azar günü tese yapılacak..bende opu ya hazırlınıyorum..okadar cok korkuyor ve endişeleniyorum..ya cıkmassa ben neyaprım nasıl dayanırım dıye..aklınıza gelırse ne olur dua edın bana..düşünüyorum pazartesı bızım ıçın ya cok büyük bir mutluluk ya da büyük bir hüsran olacak..sonuclarına nasıl katlanırım bılemıyorum..hormon ve genetık testler normal dı ama tabıkı sonucta bır sorun va ve sebebınıde bılmıyoruz..offff ne bıleyım işte git gel ler bitmiyor
mrb kızlar mutemelen eşime bu azar günü tese yapılacak..bende opu ya hazırlınıyorum..okadar cok korkuyor ve endişeleniyorum..ya cıkmassa ben neyaprım nasıl dayanırım dıye..aklınıza gelırse ne olur dua edın bana..düşünüyorum pazartesı bızım ıçın ya cok büyük bir mutluluk ya da büyük bir hüsran olacak..sonuclarına nasıl katlanırım bılemıyorum..hormon ve genetık testler normal dı ama tabıkı sonucta bır sorun va ve sebebınıde bılmıyoruz..offff ne bıleyım işte git gel ler bitmiyor
allah yardımcınız olsun canım:teselli:eşim yarın sabah emre beyin istediği fsh yı yaptıracak inşallah o da güzel çıkar Allah herkesin gönlündeki muradı versin inşallah ondan sonra tedavi yolları gözüecek... allah herkesin tedavisinin sonucunu güzel eyler hepimize bebişler verir .....
gunaydin belgincigim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?