Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gelincik ne iyisi kafayı yiyecem msn ye gelsene konuşalım cok zor bu günler kızlar herşey sperm bulunmasıyla bitmiyo

rabbime şükürler olsun her verdigi nimetler için ama bu günlerin gecmesi cok zor inanılmaz zor kafalaarı yememek elde degil

sağol demmicim biz bir kere yaptırdık spermiogram ve ooradan sadece volume 2,5 çıktı
diğerleri hep yok yok sonra buradaki ürologla görüştük ve eşimn ufakken ateşli hastalık havale geçirdiğini söyledik oda kabakulak geçirip geçirmediğini sordu sorununun ateşli hastalık tan dolayı testisleri zarar görmüş olabilir dedi tam anlamıyla bir teşhis yok inşallah bizde de teseye gerek kamadan sperm bulunur şimdilik keçiboynuzu kürüne başladım daha sonrada nohut kürüne başlıcam azosperm olanlar için ibrahim saraçolu nohut kürünün tavsiye edyormafoldumben

kızlar canım yemek bile yemek istemiyor dünden beri belki bi tabak bişey yememeişimdir allahım yardımcımı olsun ama cok zor bi durumdayım n eol ur dua edin benim i çin

kızlar canım yemek bile yemek istemiyor dünden beri belki bi tabak bişey yememeişimdir allahım yardımcımı olsun ama cok zor bi durumdayım n eol ur dua edin benim i çin

canım benim büyük bir yıkım ama hayat devam ediyor vardır bir hayrı.2 ay önce benim başımdaydı aynı yıkım gece çığlık çığlığa ağlayarak dua ederek uyandım hep uykularımdan.seni çok iyi anlıyorum ama kendine bukadar yüklenme.

slm arkadaslar,eşimin fsh degeri 16,9 testesteronuda 4,28 degerler normalmi bigin varmı???
canım biraz fsh yüksek kimle tedaviye başlıyacaksınız dr ona göre tedavi uygulayacaktır
günaydın belgincim, nasılsın?
iyiyim canım sagol sen nsılsın

canım üzme kendini dondurulmuş sperm felan yokmu yaa biraz açıkla bize ne dedi kaan bey tekrar denersiniz olmazsa..

embriyo yada sperm dondurdunuzmu die sordum önceki gün ama görmedin sanırım.yada cvp verdinde ben görmedim öyle yaptıysanız yakın zaman için yeni bir umut olmuş olur.

kızlar bugün türbeye gittim hepimize dua ettim hayırlı evlatlar versin allahım bize diye.AMıN inşallah allahım kabul eder

iyiyim bende ama çok heyecanlıyım sabırsızlıkla transfer günümü bekliyorum inşallah bu sefer olur

tedavide olan bütün arkadaşlara allah kolaylık versin inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hep beraber seviniriz burda.. hep dualarımdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…