allah yardımcınız olsun canım:teselli:
günaydın! :) sağol belginim bakalım yarın akşam soncu alıp emre bey i arayacak eşim hakkımızda hayırlısı
Ceylinsu azospermi tanısı 2-3 hafta arayla en az 2 spermiyogramda santrifüj(konsantrasyon) sonrasında da sperm hücresi görülmezse konuyor. bu saydıklarım eksikse emre bey önce bunların tamamlanmasını isteyecektir.Daha sonra neden azospermi. bu teşhisin konması gerekir bunun için de elle muayene+hormon+hastanın ayrıntılı hikayesi+genetik testler gereklidir. muayeneniz ve görüşmenizde bunlardan hangisi olduğuna kanaat getirirse sizden bu testleri ister. Örneğin bizim hikayemiz indirilmiş testis olduğu için mikrotese yapalım diyor. ilaçlara girmiyor. Ama neden başkaysa o nedene yönelik tedavi uygular. bunlarda muayene ve görüşmeden önce bilinemez. Biz örneğin önce başkalarının istediği tahlil sonuçlarımızı ultrasonu falan yollamıştık gelin muayene edeyim demişti. Siz de bir görünün herşey aydınlanır bilgilenirsiniz ondan sonra.
kızlar canım yemek bile yemek istemiyor dünden beri belki bi tabak bişey yememeişimdir allahım yardımcımı olsun ama cok zor bi durumdayım n eol ur dua edin benim i çin
canım biraz fsh yüksek kimle tedaviye başlıyacaksınız dr ona göre tedavi uygulayacaktırslm arkadaslar,eşimin fsh degeri 16,9 testesteronuda 4,28 degerler normalmi bigin varmı???
iyiyim canım sagol sen nsılsıngünaydın belgincim, nasılsın?
kızlar canım yemek bile yemek istemiyor dünden beri belki bi tabak bişey yememeişimdir allahım yardımcımı olsun ama cok zor bi durumdayım n eol ur dua edin benim i çin
kızlar bugün türbeye gittim hepimize dua ettim hayırlı evlatlar versin allahım bize diye.AMİN inşallah allahım kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?