kızlar bugün türbeye gittim hepimize dua ettim hayırlı evlatlar versin allahım bize diye.AMİN inşallah allahım kabul eder
kurban olayım seni yaradana :1hug::1hug:canım ya yıpratma kendini herşeyin hayatın bile çok başındasın.sen kendine dikkat etmezsen sorununuz düzelse bile hamile kalamazsın allah korusun.önce güçlü olucaksın.umudunu hep yüksek tutucaksın ve kendinden daha kötü durumda olanları düşünüceksin.beterin beteri deyimi var bilirsin....keşke bu derdin en kötü durumu sizinki kadar olsa.sen sadece inan eşinde sende kendinizi yıpratmayın moral çok önemli.nohutu biz uyguladık mesela kaynatıp suyunu içirdim eşime 2 ay kullandık ama 0 olunca etkili olmuyo tabi ama sen dene.bu işin peşinde kendinide bırakma allah izin verirse olucak tabi ama ben inanıyorum sizin normal yolla olucak gör bak bir sene sonra hatırlarsın belki bu sölediklerimi :)
mrb canım nasılsın?
kurban olayım seni yaradana :1hug::1hug:
sen ne kadar pozitifsin..bu saat itibariyle artık umutlandım ..
nohut kürünü bende denerim etkili olurmu bilmem ama..
inşallah tüp bebek şansımız bile vardır buna bile şükrederim..
sagol canim iyiyim bir bakiyim kimler var dedim
sen nasilsin nasil gidiyor?
canım sağol iyiyim bende.sabahtan beri seni bekliyorum ha gelir ha gelir .:)
yemek yapmam lazım kalkamıyorum bilgisayarın başından :)
dedimya serdim hepten.çalışmıyosun dimi sen?
merhaba demmi total testesteron 333Merhaba yasemin 1989 sizinkisi azo değil oligoospermi oluyor yani menide az sayıda sperm görülmesi. fsh normal, lh düşük ve bağlı olarak testosteronda düşüktür muhtemelen yazmamışsın ama öyle tahmin ediyorum. benim eşimin de prolaktini 17,9 çıkmıştı ama bize mr önermediler. size ne amaçla istendi anlatır mısın. Kilo fazlalığı var mı eşinin? Umut tüp bebek emre bakırcıoğlu alman hastanessi tansel kaplanca memorial semih özkan ankara üniv. kaan aydos bu işin pirleri onlara danışmanı öneririm. onların yerine konuşmak hiç haddim değil ama muhtemelen fsh arttırıcı tedavilerle sizde sperm sayısı artışı olur gibime geliyor.
beni bekliyon demek bekledigini bilsem gelirdim erken ama esim evde isim ancak bitti.
yok canim calismiyorum. yok canim sen yapma is falan yorma kendini insalah olumlu sonuc alirsin seviniriz biraz cok morale ihtiyacimiz var morel olursun bana .alahim herkesin yardimcisi olsun
canım benim inşallah sen zaten bana moral veriyosun inşallah bebişlerimiz olurda apayrı seviniriz.benim eşimde gelcek şimdi işten önceki seferde çok korku vadı içimde buluncakmı bulunmicakmi havala çok soğuktu çok üşüyen biriyim zaten üşümekten kendimden geçiyodum muayene olmaya alışmak zor geldi her muayene sonrasında psikolojim bozuluyo ağla ağla deli oluyodum olayın şoku yeni ydi daha.heyecanlanamadım bile rahat rahat şimdi heyecan çok var içimde inşallah bu heyecanla birlikte birde bebiş olur içimde ayy düşünmesi bile çok güzel.canım ya inşallah hepimizin olur bebişimiz.senin içinde butün arkadaşlar içinde dua ediyorum hergece.allah kimseyi bu derde düşürmesin çok zor ya.
merhaba demmi total testesteron 333
mr istenmesinin nedeni beyinde hipofiz bezinde iyi huylu tümör olabiliyormuş.buna bağlı olarak hormonlar düzenli işlemiyomuş dr bize öyle dedi.eşim çok kilolu ama boydan kurtarıyor 1.90 boy
kilo 105
sonuçları alalım emre beyin methini çok duydum hem bize yakın.inşallah ilaçlarla düzelen bişeydir tedavisi vardır..
canim allahim kimselere vermesin bu derdi cok zor bir dert yasamayan bilmez.sen gine benden sanslisin sperm bulunmus bizde o bile bulunmadi insalah bir sonraki tesede bulunur olgunlasmayanlar olgunlasirda.sen bana paylas biriyle dedin gecen gün bu dert nasil paylasilir ben onu bile bilmiyorum.
Yasemin1989 eşimin testosteron tahlil sonuçlarında olması gereken aralıklar 2,5-8 arasında 333 değerinin normal sınırları yazıyor mu alt ve üst olarak. Acaba 3,33 e mi karşılık geliyor.
canım benim ya.inşallah birdahaki sefere yüzün güler.hafiflemen gerekiyo die dedim be canım ama bilinçli bir şekilde olcak bişi deil zaten biranlık bir duygu patlamasıyla anlatmıştım ben anneme.yoksa çok zor anlatmak biliyorum.ya uzaksınız daha zor işte.seninle daha sohbetimiz yokken sen biriyle paylaşmıştın ailenin bilmediğini içim gitti ozaman kendimi düşündüm çatlarım heralde.ondan hep diorumya sana allah sana sabır versin önce.en yakın zamandada bebiş versin inşallah canım benim.
bu yazdıklarından sonra kendime geldim valla kalktım yemek yedim :))canım ya çok tatlısın :)))))
bak demmi arkadaşımızda açıklayıcı bilgiler yazmış.bence rahatla 0 bedenmiş kız delirme azcık kendine gel dik dur azcık.bilimsel olarakda şansınız yüksek zaten.bırakma kendini canım benim umut umut umut umut :) olucak inşallah allahın izniyle.
mesliscim cikiyorum ben
diyer arkadaslar iyi sohbetler size
bu yazdıklarından sonra kendime geldim valla kalktım yemek yedim :))
inşallah allahın izniyle ilk önce hepimizin olsun inşallahh..
kızlar tekrar mrb herkese YASEMIN CIM amın arkadasım, herkese, dunya uzerınde cocuksuz tum fedakar anne adaylarına nasıp etsın ınsaalh rabbım.tesekkur ederım canım hakkımdakı dusuncelerınızn ıcın canım benım.MELISSH cım canım tesekkur ederım yazdıkların ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?