Canim ..Rabbi hebli min ledünke züriyetten tayyibeten inneke semiudduai .. okudugumz dua bu kumbara olustrdum listede eksik olanlr icin kumbaradan kullaniyoruz. Allah razi olsun canimcanım ne okuyorsunuz yardımcı olabileceğim varsa yapabilirim :)
bir şey yapma canım yanlış anlayabilir istediğini yapsın öyle görmen canını sıkıyor olabilir sadece olumlu yönden herşey yoluna gireceğini söylemen yeterli olabilir
Rabbim sabir versin canim tabiki zor ama anlamadigim bir sey oldu mesajinda, seni en cok uzen nedir bu konuda cunku yigenini gormek istiyor. Bizlerde ayni durumdayiz...Haklısın canım, bu davranışı gerçekten çok üzüyor beni, akşam konuşmayı düşündüm ama kırılır yanlış anlar sonra iş büyür. Bana sabır düşüyor.
Kizlar bizim fsh yuksek muhtemelen hormon tedavisi gorunuyo hormon tedavisi yaptiranlar eslerinde degisiklikler oldumu
Bizde yeni başladık ğorcez değişiklikleri fsh yuksekKizlar bizim fsh yuksek muhtemelen hormon tedavisi gorunuyo hormon tedavisi yaptiranlar eslerinde degisiklikler oldumu
Canim peki örneğini gördünüz mu hiç? Igneleri birakinca 24,5a cikan fsh 2 ay icinde normale donmeye başladı. 15 üst sinir gerçi ama. Normal yolla sperm cikmaya baslar mi ki, tam da tese yaptirmaya karar verdik. Murad hoca E2 ve testosteronu tekrar isteyince tesadüfen Fshi da biz merak ettik.canım zaten fsh demek beyinde sperm üreten hormon demek fsh normal çıkarsa hormonda düzelmiş demektir normale düşünce sperm testi yaptırın bakalım
Canim peki örneğini gördünüz mu hiç? Igneleri birakinca 24,5a cikan fsh 2 ay icinde normale donmeye başladı. 15 üst sinir gerçi ama. Normal yolla sperm cikmaya baslar mi ki, tam da tese yaptirmaya karar verdik. Murad hoca E2 ve testosteronu tekrar isteyince tesadüfen Fshi da biz merak ettik.
Haklısın canım, bu davranışı gerçekten çok üzüyor beni, akşam konuşmayı düşündüm ama kırılır yanlış anlar sonra iş büyür. Bana sabır düşüyor.
Rabbim sabir versin canim tabiki zor ama anlamadigim bir sey oldu mesajinda, seni en cok uzen nedir bu konuda cunku yigenini gormek istiyor. Bizlerde ayni durumdayiz...
Anliyorum canim uzulmemeye gayret et hepimiz uzuluyoruz rabbim en tez zamanda yasatsin bize o duyguyu insallah.Canım üzüldüğüm şey yeğenini görmek istemesi değil. Zor bi süreç, ben moralimizi yüksek tutmak için uğraşıyorum, çok kafaya takmamaya güçlü durmaya çalışıyorum, o da üzülmesin istiyorum ama onun çocukları ne kadar sevdiğini görünce ben yıkılıyorum.
Anliyorum canim uzulmemeye gayret et hepimiz uzuluyoruz rabbim en tez zamanda yasatsin bize o duyguyu insallah.
Tesekkurler canmCanım benim eşim hormon tedvisi gördü. sadece kilo aldı. ama tabi herkesin vücudu farklı. Yan etkileri olabiliyor. Doktor kontrolünde olması çok önemli. Biz en ufak birşeyde arayıp soruyorduk. Mesela hormon tedavisi başladıktan 2 ay sonra eşimin kasıklarında kasılmalar oluyordu hafif hafif. bunu doktoru arayıp sorduk hemen ilaçların işe yaradığını gösterir demişti. Çok korkmanı gerektirecek birşey yok. başlangıçta dozunu az veriyorlar.
canım tedaviye baslayalı 3ay oldu hormonlarda FSH1.06 ALT25 AST20 GGT16 TOTAL TESTOTSTERON933.5 bunlar canım Rabbım hepımızn yardımcsı olsunCanim bildigim kadariyla bu sekilde ilerliyor tedavi nekadar oldu tedaviye basladiginiz hormon degerleri nasil bu ay
Kizlar bi sorum var benim kafam gercekten cok karisik... Bizim doktorumuz tedavisiz tese oluncak dedi, ben ayriyetten emre beyle murad beye mail attim, onlarda tedavisiz tese dedi, simdide kaan beyin sekreteriyle konustum, kaan beye daha mesaj atmadim, bana sakin tedavisiz olmayin dedi... Ben ne yapacagimizi kimi dinlememiz gerektigini bilmiyorum.. Yardimci olurmusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?