Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir şey yapma canım yanlış anlayabilir istediğini yapsın öyle görmen canını sıkıyor olabilir sadece olumlu yönden herşey yoluna gireceğini söylemen yeterli olabilir

Haklısın canım, bu davranışı gerçekten çok üzüyor beni, akşam konuşmayı düşündüm ama kırılır yanlış anlar sonra iş büyür. Bana sabır düşüyor.

Haklısın canım, bu davranışı gerçekten çok üzüyor beni, akşam konuşmayı düşündüm ama kırılır yanlış anlar sonra iş büyür. Bana sabır düşüyor.
Rabbim sabir versin canim tabiki zor ama anlamadigim bir sey oldu mesajinda, seni en cok uzen nedir bu konuda cunku yigenini gormek istiyor. Bizlerde ayni durumdayiz...

Kizlar bizim fsh yuksek muhtemelen hormon tedavisi gorunuyo hormon tedavisi yaptiranlar eslerinde degisiklikler oldumu

Kizlar bizim fsh yuksek muhtemelen hormon tedavisi gorunuyo hormon tedavisi yaptiranlar eslerinde degisiklikler oldumu

Canım benim eşim hormon tedvisi gördü. sadece kilo aldı. ama tabi herkesin vücudu farklı. Yan etkileri olabiliyor. Doktor kontrolünde olması çok önemli. Biz en ufak birşeyde arayıp soruyorduk. Mesela hormon tedavisi başladıktan 2 ay sonra eşimin kasıklarında kasılmalar oluyordu hafif hafif. bunu doktoru arayıp sorduk hemen ilaçların işe yaradığını gösterir demişti. Çok korkmanı gerektirecek birşey yok. başlangıçta dozunu az veriyorlar.

canım zaten fsh demek beyinde sperm üreten hormon demek fsh normal çıkarsa hormonda düzelmiş demektir normale düşünce sperm testi yaptırın bakalım
Canim peki örneğini gördünüz mu hiç? Igneleri birakinca 24,5a cikan fsh 2 ay icinde normale donmeye başladı. 15 üst sinir gerçi ama. Normal yolla sperm cikmaya baslar mi ki, tam da tese yaptirmaya karar verdik. Murad hoca E2 ve testosteronu tekrar isteyince tesadüfen Fshi da biz merak ettik.

Örnegini hiç görmedim canım öğrendiğim bilgiydi, bundan başka sorun yoksa eğer ALLAHIMDA İZİN verirse neden olmasın canım ALLAHIM yeter ki ol desin tüm olumsuzluklar kalkar canım nasibinde varsa eger neden olmasın canım

canım hep böyle oluyor bu sefer kendilerini daha kötü hissediyorlar konuşmak istiyorsan ALLAHIMA konuş eşine demek istediğini rabbime de o zaman hem için rahatlar hemde ALLAHIMA DUA ETMİŞ OLURUZ CANIM zamanla herşey yoluna girer inş.

Rabbim sabir versin canim tabiki zor ama anlamadigim bir sey oldu mesajinda, seni en cok uzen nedir bu konuda cunku yigenini gormek istiyor. Bizlerde ayni durumdayiz...

Canım üzüldüğüm şey yeğenini görmek istemesi değil. Zor bi süreç, ben moralimizi yüksek tutmak için uğraşıyorum, çok kafaya takmamaya güçlü durmaya çalışıyorum, o da üzülmesin istiyorum ama onun çocukları ne kadar sevdiğini görünce ben yıkılıyorum.

Arkadaşlar merhaba :) uzun zamandır bir şey yazmıyorum takip ediyorum sadece forumu elimden geldiğince iş güç epey yoğun zira şöyle bir durum dikkatimi çekiyor uzun zamandır, bu başlık altında çok fazla geyik muhabbeti dönmeye başladı tabiri caizse , çok özür diliyorum bunu dile getirdiğim için haklı ya da haksız görebilirsiniz tabiki burada arkadaş ortamı kurmak çok çok önemli fakat siteye yeni kaydolan konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ya da benzer hikayeleri taramak isteyen ve ya biz forumu sürekli takip etmeye çalışanlar için sayfaların fazla meşgul edilmesi bilgi kirliliğine aynı soruların tekrar tekrar sorulmasına bazen cevapsız kalmasına neden olabiliyor .. Ben bi iki arkadaşımızın durumunu çok sonra farkettim ki az çok takip etmeye çalışıyorum . Çok özür diliyorum tekrardan umarım kimseyi kırmadım ama komşunuzun ne yaptığı ya da kaynananızın eltinizin durum hakkındaki görüşleri veya olumsuz davranışları veya arkadaşlarınızın bizim halihazırda var olan durumumuzla çok bağlantılı değil . Maksadım kimseyi kırıp üzmek kızdırmak değil ama farkettiğim durumu da dile getirmeden edemedim ...saygılar ....

Anliyorum canim uzulmemeye gayret et hepimiz uzuluyoruz rabbim en tez zamanda yasatsin bize o duyguyu insallah.

Tesekkurler canm

Kizlar bi sorum var benim kafam gercekten cok karisik... Bizim doktorumuz tedavisiz tese oluncak dedi, ben ayriyetten emre beyle murad beye mail attim, onlarda tedavisiz tese dedi, simdide kaan beyin sekreteriyle konustum, kaan beye daha mesaj atmadim, bana sakin tedavisiz olmayin dedi... Ben ne yapacagimizi kimi dinlememiz gerektigini bilmiyorum.. Yardimci olurmusunuz..

Bencede tedavisiz olmayinnn tedavi olup tese olursaniz sansiniz biraz daha artar bizde acemilik iste ilk tesemizi tedavisiz olduk smdi tedavideyiz bence tedavi olun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…