Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
9.BTUSSS...........23/05/2015 CUMARTESİ

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN

ALLAH KABUL ETSIN.... B btusss

Iyi canım iyi

KIZLAR OKUMAYAN ARKADAŞLAR VAR DUA KUMBARASI OLUSTURDUM BI KAC ARKADASLA OKUYORUZ LISTEDEKI ARKADASLARDA KATILABILIRLERSE ERKEN BITIRIRIZ.. ÇUNKU ÇOK SARKTI BOYLE LISTE OKUMAYANLARIN YERINE OKUYUP TAMAMLAYALIM. OLUR MU hayalimm77 whiterose00 E Ebruli15 ChocolateChips saydin78 E Ekii B btusss @bengusuu I ilkbahar_ilkbahar Mon ame @kartopu06 U umudumuz47 B Berghella prensess38 demet1973 eslem9284 ese44 8sevgi8 Nil2041 E ecrin23 zumra11 arkadaşimiz ve ben basladik kumbaraya okumaya lütfen sizden ricam yardimlarinizla dualari bitirmek.

Ben niye netden bakmadım ki allahım yarappim zaten tok iciyodu bole devam o zaman
Biraz benim gibi arastirmcai
Allah kolaylik versin canım en azından deneme Şansın var inşallah tutar

Guzin apla sen varken bana araştırmak duşmez boşuna guzn apla demedim isminin hakkını vermen lazım dimi ama

KIZLAR OKUMAYAN ARKADAŞLAR VAR DUA KUMBARASI OLUSTURDUM BI KAC ARKADASLA OKUYORUZ LISTEDEKI ARKADASLARDA KATILABILIRLERSE ERKEN BITIRIRIZ.. ÇUNKU ÇOK SARKTI BOYLE LISTE OKUMAYANLARIN YERINE OKUYUP TAMAMLAYALIM. OLUR MU@hayalimm77 whiterose00 @Ebruli15@ChocolateChips saydin78 @tosbagg@btusss @bengusuu@ilkbahar_ilkbahar M mon ame@kartopu06 @umudumuz47@Berghella prensess38 @demet1973@eslem9284 ese44 8sevgi8 @Nil2041@ecrin23 zumra11 arkadaşimiz ve ben basladik kumbaraya okumaya lütfen sizden ricam yardimlarinizla dualaribitirmek.

Benim adıma 100 yazabilirsin şimdi. Okumuştum önceden.

Benden de 300 yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…