Slm kizlar hayirli cumalar bugun kan testi sonucunu aldik gecen ay fsh 0.7 di bu ay fsh 10 yukselmis testestoron 12.5 olmus iyimi kotomu bilmiyorum tedaviye baslarken fsh 25 di bakalim nedicek kaan hica 5 ay oldu tedaviye baslayalii
Iyi canım iyicanlar kaan hoca ıgneyı haftada ikıye indırmış,hapıda aynı devam demıs hormon sonucları tahmın ettgm gbı gelmış dıyebılrm demıs 1ay snrada fısh yaptırın spermlerı degerlendırelm demıs sperm cıktıda adresı falanda yazms genartta yaptrn dıye tedavının böyle gtmesı ıymı kötumu bılmdm
Ben olmasam ne yapım kim bilir on beş gün kaan hocanın cevabını bekleSaol guzin apla
Ben olmasam ne yapım kim bilir on beş gün kaan hocanın cevabını bekle
Biraz benim gibi arastirmcaiBen niye netden bakmadım ki allahım yarappimzaten tok iciyodu bole devam o zaman
Allah kolaylik versin canım en azından deneme Şansın var inşallah tutarArkadaşlar bugün doktora gittik.tüp bebek öncesi doktorla konuşmaya. Dondurulmuş spermlerimiz vardı. Onların akibetini öğrendim. meğer çok az ve yerinde hareketli bulunmuş. biz teseden sonra sormamıştık. Bir daha da aklımıza gelmedi. Dua edin arkadaşlar ne olur bize çözülünce canlı kalsınlar. Ve sağlıklı embriyolar oluştururlar inşallah. Korkuyorum çok, tese olurda bu sefer bulunmazsa diye. Doktorumuz kaan aydos. Ve hiç tedavi olmadan tese olduk. Tedavi olunca ilaçlar yan etki yapıyor deniliyor olmadan olunca acaba ilaç kullansamıydık deniliyor bilemedim. Allah yardımcımız olsun. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
Çok yorulurum yardimci olsan ne olurGuzin apla sen varken bana araştırmak duşmez boşuna guzn apla demedim isminin hakkını vermen lazım dimi ama
Sana hiç bişi olmaz az laf yapiştır yorulmanÇok yorulurum yardimci olsan ne olur
Sana hiç bişi olmaz az laf yapiştır yorulman
Allah razı olsun. İnşallah herşey yolunda gider yoksa ki bunu düşünmek bile istemiyorum Oda olmayabilir. Allah bizlere merhamet ve yardım etsin inşallah.Biraz benim gibi arastirmcai
Allah kolaylik versin canım en azından deneme Şansın var inşallah tutar
Benim adıma 100 yazabilirsin şimdi. Okumuştum önceden.KIZLAR OKUMAYAN ARKADAŞLAR VAR DUA KUMBARASI OLUSTURDUM BI KAC ARKADASLA OKUYORUZ LISTEDEKI ARKADASLARDA KATILABILIRLERSE ERKEN BITIRIRIZ.. ÇUNKU ÇOK SARKTI BOYLE LISTE OKUMAYANLARIN YERINE OKUYUP TAMAMLAYALIM. OLUR MU@hayalimm77whiterose00 @Ebruli15@ChocolateChips saydin78 @tosbagg@btusss @bengusuu@ilkbahar_ilkbahar M mon ame@kartopu06 @umudumuz47@Berghella prensess38 @demet1973@eslem9284 ese44 8sevgi8 @Nil2041@ecrin23 zumra11 arkadaşimiz ve ben basladik kumbaraya okumaya lütfen sizden ricam yardimlarinizla dualaribitirmek.
Allahh razi.olsun canim yaziyorum. Allah kabul etsinn insallahhBenim adıma 100 yazabilirsin şimdi. Okumuştum önceden.
Kuzum 300 de bana yaz:))Allahh razi.olsun canim yaziyorum. Allah kabul etsinn insallahh
Benden de 300 yazabilirsinKIZLAR OKUMAYAN ARKADAŞLAR VAR DUA KUMBARASI OLUSTURDUM BI KAC ARKADASLA OKUYORUZ LISTEDEKI ARKADASLARDA KATILABILIRLERSE ERKEN BITIRIRIZ.. ÇUNKU ÇOK SARKTI BOYLE LISTE OKUMAYANLARIN YERINE OKUYUP TAMAMLAYALIM. OLUR MU@hayalimm77whiterose00 @Ebruli15@ChocolateChips saydin78 @tosbagg@btusss @bengusuu@ilkbahar_ilkbahar M mon ame@kartopu06 @umudumuz47@Berghella prensess38 @demet1973@eslem9284 ese44 8sevgi8 @Nil2041@ecrin23 zumra11 arkadaşimiz ve ben basladik kumbaraya okumaya lütfen sizden ricam yardimlarinizla dualaribitirmek.
Tatlim 200 daha yaz bana su an icin toplamda 500 okudum
Allah razi olsun canlarimm.. Rabbim.dualarinizi kat.kat size döndürsun insallahhh. kumbaraya ekledim okuduklarnizi ..Benden de 300 yazabilirsin
Amiiin canim rabbim hepimizin sualarini kabul etsin yarinda okur haber ederim insAllah razi olsun canlarimm.. Rabbim.dualarinizi kat.kat size döndürsun insallahhh. kumbaraya ekledim okuduklarnizi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?