Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Önce tedavi ol canım daha ii

Kaan bey bizi teda
kaan hoca bizi tedavisiz yaptı sen istemezsen tedavi yapıyım demiyor teseden sonra yapalım zaman kaybetmeyin diuor

Benimde kafam da cok karisik tedavi mi yoksa once tese mi? Ama bide su var tedavisiz olup cikmadi diyelim bunun hayal kirikligi cok daha buyuk olur bence

E Ebruli15 CANIMM DUAN BITTI ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA.. RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN..
SIMDI NAMAZINI KILABILIRSIN .
2 REKAT ALLAH RIZASI ICIN
2 REKAT PEYGAMBER EFENDIMIZ ICIN
2 REKAT SILSILEYI ALIYYE ICIN NAMAZ KIL.. ALLAH HZ. ZEKERIYANIN DUASINI NASIL KABUL ETTIYSE SENINDE DUALARINI KABUL ETSIN HAYIRLI SAGLIKLI VARISLER NASIP EYLESIN...AMIN..

Amin canım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin insaaallah rabbim.okuyanlardan allah razı olsun..

Canım toplamda kaç defa okunuyor dua, hergün birine mi okunuyor, bende katılabilirmiyim, benim içinde okurmuyuz lütfen.

Canım toplamda kaç defa okunuyor dua, hergün birine mi okunuyor, bende katılabilirmiyim, benim içinde okurmuyuz lütfen.
Canimm suanda seni dahil edemeyecegim cunku kisi sayisina böldum duayi herkese yolladm listeyi. Baya oldu baslayali cunku.kusura bakmiyosun dimi.

Tamam çok sağolun hanımlar, ben başlıyayım, haftaya pazartesi berat kandiline bitir duasınıda mübarek gecede yaparım inş, yetiştiremezsem yardım isterim :)

Murad başer hangi test sonucunu istiyor arkadaşlar bilen var mi. Uç hafta sonra gideceğiz inşallah muayeneye, daha doğrusu o merkezde tup bebek için on görüşme yapacağız. O kadar yolu gitmisjen murat basere de gorunelim bi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…