kızlar merhaba nasılsınız ya ben bıyandan agustosta tese olalım dıyorum bıyandan murad basarda tedavı olup 2016 da tese olalım dıyorum kafam cok karısıyor bı yanım cok umutlu aqustosta tese olursak olumlu olacak gıbıme gelıo ama bır yandanda korkuyorum ya cıkmazsa ondan karar veremıyorum sızce once tedavı mı yoksa ılk tese olalım cıkmazsa tedavıye mı baslasak bna bır akıl kafa gıdıp gıdıp gelıyo artık ne yapacaqımı bılmıyorum :-(((((((((((((
Kizlar bi sorum var benim kafam gercekten cok karisik... Bizim doktorumuz tedavisiz tese oluncak dedi, ben ayriyetten emre beyle murad beye mail attim, onlarda tedavisiz tese dedi, simdide kaan beyin sekreteriyle konustum, kaan beye daha mesaj atmadim, bana sakin tedavisiz olmayin dedi... Ben ne yapacagimizi kimi dinlememiz gerektigini bilmiyorum.. Yardimci olurmusunuz..
Benimde kafam da cok karisik tedavi mi yoksa once tese mi? Ama bide su var tedavisiz olup cikmadi diyelim bunun hayal kirikligi cok daha buyuk olur bence
EEbruli15CANIMM DUAN BITTI ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA.. RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN..
SIMDI NAMAZINI KILABILIRSIN .
2 REKAT ALLAH RIZASI ICIN
2 REKAT PEYGAMBER EFENDIMIZ ICIN
2 REKAT SILSILEYI ALIYYE ICIN NAMAZ KIL.. ALLAH HZ. ZEKERIYANIN DUASINI NASIL KABUL ETTIYSE SENINDE DUALARINI KABUL ETSIN HAYIRLI SAGLIKLI VARISLER NASIP EYLESIN...AMIN..
EEbruli15CANIMM DUAN BITTI ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA.. RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN..
2 REKAT SILSILEYI ALIYYE ICIN NAMAZ KIL.. ALLAH HZ. ZEKERIYANIN DUASINI NASIL KABUL ETTIYSE SENINDE DUALARINI KABUL ETSIN HAYIRLI SAGLIKLI VARISLER NASIP EYLESIN...AMIN..
Tamam çok sağolun hanımlar, ben başlıyayım, haftaya pazartesi berat kandiline bitir duasınıda mübarek gecede yaparım inş, yetiştiremezsem yardım isterim :)
Murad başer hangi test sonucunu istiyor arkadaşlar bilen var mi. Uç hafta sonra gideceğiz inşallah muayeneye, daha doğrusu o merkezde tup bebek için on görüşme yapacağız. O kadar yolu gitmisjen murat basere de gorunelim bi diyorum