Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
10.BENGUSUU..........24/05/2015 PAZAR

HERKES 240 ADET.OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN ALLAH KABUL ETSIN...

whiterose00 CANIMM DUANN BITTII RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN HAYIRLISIYLA INSALLAHH.. NAMAZINI KILIP DUANI TESLIM EDEBILIRSIN CANIM .
2 REKAT ALLAH RIZASI ICIN
2 REKAT SEVABI PEYGAMBER EFENDIMIZE HEDIYE EDILMEK UZERE
2 REKATTA SEVABI SILSILEYI ALIYYE YE HEDIYE EDILMEK UZERE NAMAZ KILACAKSIN. RABBIM KABUL MAKBUL ETSIN...

kızlar merhaba nasılsınız ya ben bıyandan agustosta tese olalım dıyorum bıyandan murad basarda tedavı olup 2016 da tese olalım dıyorum kafam cok karısıyor bı yanım cok umutlu aqustosta tese olursak olumlu olacak gıbıme gelıo ama bır yandanda korkuyorum ya cıkmazsa ondan karar veremıyorum sızce once tedavı mı yoksa ılk tese olalım cıkmazsa tedavıye mı baslasak bna bır akıl kafa gıdıp gıdıp gelıyo artık ne yapacaqımı bılmıyorum :-(((((((((((((

Canim ayni seyleri yasiyoruz. Cok zor bi karar. Bizde murat basara gidicez insallah. O ne derse ona gore hareket edecegiz insallahh cikar ne diyim..Allaha sigindik. Allah yardimcimiz olsun

Canim ayni seyleri yasiyoruz. Cok zor bi karar. Bizde murat basara gidicez insallah. O ne derse ona gore hareket edecegiz insallahh cikar ne diyim..Allaha sigindik. Allah yardimcimiz olsun
amın cnm bızde 5 yada 6 hazıranda gıdecez murad basara genetık test sonucumuz cıkmıstı tedavıye baslayacak esım karar verebılırsem hakkımızda hayırlısı artık

arkadaşlar eşimin durumunu ilk öğrendiğimizde FSH 24 diğer her şey normaldi, Pregynl ile tedavi süresince 0' a düşen FSH 6 ay kullanıp vazgeçtikten 1 ay sonra tekrar 24,5a çıkmıştı. bu süreçten sonra geçen gün tekrar FSH ölçtürdük ve 15e düşmüş. herhangi bir iğne kullanmadan oldu. Bu arada hiç sperm testi de yaptırmıyoruz. FSHın kendiliğinden düşmesi sperm üretimi olacağı anlamına gelir mi sizce?

feraheymen Canım hafta sonnu duaları okuyamadım babam ameliyat oldu onun yanındaydım. Ama bugün tamamlıyorum. 9.BTUSSS--------------23/05/2015 cumartesi için duam bitti Allah kabul etsin okudukça buraya yazıcam.

Arkadaşlar bişey danışıcam size, azospermiden tedavi görüyoruz, eşim çocukları aşırı derecede çok seviyor, yani onun yanında olan çocuk ağlamaz, oyunlar oynar, muziplikler yapar eğlendirir. Küçük kaynımın 2 aylık bebeği var, eşim dün tlf açmış ona 'evdemisin, bebeği özledim, gelip biraz seveyim' demiş. Yani sırf bebeği görmek için gidiyor. Eşimin çocuk sevgisi sanki canımı acıtıyor. Sizce ne yapayım, bi akıl bi verin lütfen.

canım ne okuyorsunuz yardımcı olabileceğim varsa yapabilirim :)

canım zaten fsh demek beyinde sperm üreten hormon demek fsh normal çıkarsa hormonda düzelmiş demektir normale düşünce sperm testi yaptırın bakalım

bir şey yapma canım yanlış anlayabilir istediğini yapsın öyle görmen canını sıkıyor olabilir sadece olumlu yönden herşey yoluna gireceğini söylemen yeterli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…