emar ısteyen doktor tekırdaydı cnm hıc bır doktor ıstemedı suana kadar o ıstedıEmar istemedi neden bilmiyorum :S bizim fsh da 12-20 arasi degisiyor testlerde
canimMurad başer hangi test sonucunu istiyor arkadaşlar bilen var mi. Uç hafta sonra gideceğiz inşallah muayeneye, daha doğrusu o merkezde tup bebek için on görüşme yapacağız. O kadar yolu gitmisjen murat basere de gorunelim bi diyorum
canım tam kan sayımı, testosteron, total testosteron, prolaktin, fsh, lh, e2, ibhibin b, detayli testis ultrasonu (doppler), genetik testlerini (kromozom analizi, y delasyon) ister :)Murad başer hangi test sonucunu istiyor arkadaşlar bilen var mi. Uç hafta sonra gideceğiz inşallah muayeneye, daha doğrusu o merkezde tup bebek için on görüşme yapacağız. O kadar yolu gitmisjen murat basere de gorunelim bi diyorum
Allah başından eksik etmesin insallah, cok karamsarsın aklına öyle seyler.getirme. zor bir durum ama iyi düşün rahatlamaya çalış. .onu kabul edermi ondan emin değilim birde ya ölürse napcam onu diye düşünüyorum aALLAH KORUSUN BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN tabi ama hiç sağlıklı düşünemiyorum artık
canım siz hiç tese olmuşmuydunuz.nacizane tavsiyem eşinin tese olması daha sonra tedavinizi sürdürün.
bence ölümü düşünme.hangi sağlıklı insanın geleceği garantide.yani hepimizin ölüm gerçeği var.
bence doktorunuzla iletişimde olun.hem evlad hemde sağlık için mücadelenizi verin.
allh ş,fa versin geçmiş olsun canım.ben olsam şöyle yapardım diyemiyorum malesef tatlım.
öyle ince çizgi ki karar senin.
Rabbim şifa versin öncelikle eşinize. .Ama böyle bir durumda önce tese ol demeniz belki kırar onu. .teseye karar verirseniz tedavisiz mı olacak yada iğne mi olacak öncelikle ...Tese olmazsa da acaba terapiden sonra hiç sperm bulunmaz korkusu. ..rabbim yardımcın olsun canım dr eşiğinde karar verin.hangisini uygun görürse. .
Allah başından eksik etmesin insallah, cok karamsarsın aklına öyle seyler.getirme. zor bir durum ama iyi düşün rahatlamaya çalış. .
Bir tek bir şey anlamadım anlam veremedim eşin niye tedavi olmak istemiyor bu kadar mı bıkmış yaşamdan kendi ailesi biliyor mu annesi ikna eder belki ...şimdi destek olma zamanı el ele verip üstesinden gelebilirsiniz. .ben bir yerde okumuştum terapiden sonra birinede çoçuğun olmaz demişler normal yönden olmuş hatta. ..derdi veren allah dermaninida verir inşaallah. .düşünsene diğer kanser tedavilerinde tedavi görsen bile kurtulma Şansın çok düşük sizde 99 şans vermiş. ..eşinin psikolog dr görülmesini sağla canım seni dinlemiyorsa sözü geçen birinden yardım iste..zaman aleyhine işler. .bir an önce tedaviye başlasın. ..amin canım daha dr. gidip azospermia hiç araştırmadık 2 defa randevu aldım bende geliceğim diye direttiğimde eşimde gitmedi öyle kaldı şu anda gitmek istemiyor onkoloji dr bile zor bela ikna ettim tese olayını daha evvelden başka dr anlatmış bence olumsuzluk olucak diye kabul etmiyor...
Bir tek bir şey anlamadım anlam veremedim eşin niye tedavi olmak istemiyor bu kadar mı bıkmış yaşamdan kendi ailesi biliyor mu annesi ikna eder belki ...şimdi destek olma zamanı el ele verip üstesinden gelebilirsiniz. .ben bir yerde okumuştum terapiden sonra birinede çoçuğun olmaz demişler normal yönden olmuş hatta. ..derdi veren allah dermaninida verir inşaallah. .düşünsene diğer kanser tedavilerinde tedavi görsen bile kurtulma Şansın çok düşük sizde 99 şans vermiş. ..eşinin psikolog dr görülmesini sağla canım seni dinlemiyorsa sözü geçen birinden yardım iste..zaman aleyhine işler. .bir an önce tedaviye başlasın. ..
Selam kızlar yarin tekrar sperm testi verecek eşim c.peruda tedavi görüyoruz 10 gun önce vermisti test elonge hücreler çıkmıştı hoca son aşamaya gelmişiz dedi inşallah rabbiminn izniyle spermler cikabilir dedi umutluyum artik çıksalar cok yorulduk.
Canim ayrintili ultrason bizden de istedi doktor sizin sonucda ne cikti acabacanim
canım tam kan sayımı, testosteron, total testosteron, prolaktin, fsh, lh, e2, ibhibin b, detayli testis ultrasonu (doppler), genetik testlerini (kromozom analizi, y delasyon) ister :)
Daha henüz çıkmadı bekliyoruz çıkar çıkmaz haber veririmCanım sonuç ne oldu güzel haberlerin vardır inşallah.
Canim bizde c.peruda tedavi goruyoruz bizdede germ hücreleri cok yukseldi hatta elonge hücreler görüldü ik inşallah güzel şeyler olurarkadaşlar merhaba.ben çok eski üyeyim.bilen vardır belki beni.2009 dan beri azospermle savaşıyoruz.eşimin kardeşi de aynı şekilde.3 kez m tese oldu eşim ama sonuç alamadık.bıraktık artık.kardeşi istanbulda celalettin hocayla tedaviye başladı 5 aydır.son testinde immatur germ hücre çıkmış.dr 2 aya sperm çıkışı olur demiş.heycanlandık biz de ama emin olamıyoruz. immatur germle ilgili fazla bilgi bulamadım netten.bilgisi olan var mı? sperme dönüşür mü sizce? cevaplarsanız sevinirim.
herkese merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim benim eşimde azospermi 3 ay önce öğrendik doktorumuz direkt micro tese yapılması lazım fsh 30 genetik testi temiz çıktı ultrasondada sıkıntı çıkmadı ama tedavisiz tesede sperm bulunma şansı düşük diye biliyorum siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz lütfen....
bende tedavisiz olmak istemiyorum canım doktorla tekrar görüşcem hakkımızda hayırlısı...Canim benm esmde azosperm bizmde fsh 30.5 tedavisiz tese olduk olgunlasmamis hücreler görüldü tedavideyiz suan 6.ayimiza giriyoruz sükür allaha tedavisiz olmayin mikro teseyi fsh yüksek cünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?