Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim
canım tam kan sayımı, testosteron, total testosteron, prolaktin, fsh, lh, e2, ibhibin b, detayli testis ultrasonu (doppler), genetik testlerini (kromozom analizi, y delasyon) ister :)

14.MON AME .............28/05/2015 PERSEMBE

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN

ALLAH KABUL ETSIN..

onu kabul edermi ondan emin değilim birde ya ölürse napcam onu diye düşünüyorum aALLAH KORUSUN BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN tabi ama hiç sağlıklı düşünemiyorum artık
Allah başından eksik etmesin insallah, cok karamsarsın aklına öyle seyler.getirme. zor bir durum ama iyi düşün rahatlamaya çalış. .

benim düşüncemde tese başka fikir olabilirmi diye düşünerek sordum size canım evet haklısın ölüm herkesin ama bile bile böyle bir hastalığın dr sorduğumda tedavi olmazsa %100 ölür demesi canım böyle bir hastalık varken savaşmaması ve tedavi olursa %99 kurtulma şansımız var canım

amin canım daha dr. gidip azospermia hiç araştırmadık 2 defa randevu aldım bende geliceğim diye direttiğimde eşimde gitmedi öyle kaldı şu anda gitmek istemiyor onkoloji dr bile zor bela ikna ettim tese olayını daha evvelden başka dr anlatmış bence olumsuzluk olucak diye kabul etmiyor...

arkadaşlar E2 yada Testosteron hormonunu hiç etkilemeden sadece FSH'ın düşmesini sağlayan bir yol var mı? biz geçenlerde bir şey denedik ve diğer hormonlar hiç değişmeden FSH normal seviyeye düştü. Bu süreçte test yaptırmadık belki de tesadüfi bir değerdir eşim bu hafta tekrar ölçtürecek eğer ki normal devam ediyorsa buradan paylaşacağım ne olduğunu, şimdilik gereksiz yere insanları etkilemek istemiyorum.

Allah başından eksik etmesin insallah, cok karamsarsın aklına öyle seyler.getirme. zor bir durum ama iyi düşün rahatlamaya çalış. .

canım dr tedavi olmazsa %100 ölür diyince karamsarlığa düştüm ben çok duygusal yapıya sahibim eşimi lırmadan incitmeden bunalıma sokmadan nasıl diyeceğimi düşünürken ben karamsar oldum.

Bir tek bir şey anlamadım anlam veremedim eşin niye tedavi olmak istemiyor bu kadar mı bıkmış yaşamdan kendi ailesi biliyor mu annesi ikna eder belki ...şimdi destek olma zamanı el ele verip üstesinden gelebilirsiniz. .ben bir yerde okumuştum terapiden sonra birinede çoçuğun olmaz demişler normal yönden olmuş hatta. ..derdi veren allah dermaninida verir inşaallah. .düşünsene diğer kanser tedavilerinde tedavi görsen bile kurtulma Şansın çok düşük sizde 99 şans vermiş. ..eşinin psikolog dr görülmesini sağla canım seni dinlemiyorsa sözü geçen birinden yardım iste..zaman aleyhine işler. .bir an önce tedaviye başlasın. ..

ailesiyle bildim bileli çok kötü eşim ailesinin bilmesini istemiyor demedik söylemek istedim ama güvenini kaybetmkten korktum bana bir şey demez diye psikologuda kabul etmiyor alındı geçtı gitti bitti diyor kabullenmiyor hastalığını dayımla konuştum o zaman ikna oldu ve şimdi bu durumu dün söyledim dayıma heyetten sonra davranışına göre harekete geçeğiz 9 haziranda belli olucak dr zaten sadece takip olucak demişti 6 ayda bir ALLAHIM İSTERSE HER ENGEL KALKAR İSTEMEZSE KALIR ALLAHIM TÜM ENGELLERİMİZİ KALDIRIR İNŞ.

arkadaşlar merhaba.ben çok eski üyeyim.bilen vardır belki beni.2009 dan beri azospermle savaşıyoruz.eşimin kardeşi de aynı şekilde.3 kez m tese oldu eşim ama sonuç alamadık.bıraktık artık.kardeşi istanbulda celalettin hocayla tedaviye başladı 5 aydır.son testinde immatur germ hücre çıkmış.dr 2 aya sperm çıkışı olur demiş.heycanlandık biz de ama emin olamıyoruz. immatur germle ilgili fazla bilgi bulamadım netten.bilgisi olan var mı? sperme dönüşür mü sizce? cevaplarsanız sevinirim.

Canım sonuç ne oldu güzel haberlerin vardır inşallah.

herkese merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim benim eşimde azospermi 3 ay önce öğrendik doktorumuz direkt micro tese yapılması lazım fsh 30 genetik testi temiz çıktı ultrasondada sıkıntı çıkmadı ama tedavisiz tesede sperm bulunma şansı düşük diye biliyorum siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz lütfen....

Canim bizde c.peruda tedavi goruyoruz bizdede germ hücreleri cok yukseldi hatta elonge hücreler görüldü ik inşallah güzel şeyler olur

Canim benm esmde azosperm bizmde fsh 30.5 tedavisiz tese olduk olgunlasmamis hücreler görüldü tedavideyiz suan 6.ayimiza giriyoruz sükür allaha tedavisiz olmayin mikro teseyi fsh yüksek cünki

Canim benm esmde azosperm bizmde fsh 30.5 tedavisiz tese olduk olgunlasmamis hücreler görüldü tedavideyiz suan 6.ayimiza giriyoruz sükür allaha tedavisiz olmayin mikro teseyi fsh yüksek cünki
bende tedavisiz olmak istemiyorum canım doktorla tekrar görüşcem hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…