Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hormon testi yaptırdık. FSH gene düşük çıktı . 1 çıktı. Nasıl yükselecek bu fsh bilemiyorum murat basar a randevu aldık iki hafta sonraya.

Canim ne kadar suya karistrdin 1lt su mu

15.KARTOPU06............29/05/2015 CUMA

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN

ALLAH KABUL ETSIN.

Hep düşük canım. Güneydoğuda yasiyoruz isimiz gereği. 7 ay oldu ogreneli uç kez baktirdik üçünde de düşüktü 0,2,1 seklinde . ne bi ilaç veren oldu ne bir tedavi uygulayan oldu. Sperm testi de iki kez yaptırdık birinde az da olsa hareket olmasa da vardı ama diğeri 0 di her şey.

Kızlar hormon testi yaptırdık. FSH gene düşük çıktı . 1 çıktı. Nasıl yükselecek bu fsh bilemiyorum murat basar a randevu aldık iki hafta sonraya.

Diğer hormonlar nasıl çıkıyor.(LH-TESTOSTERON-E2 gibi hormonlar)
Eğer diğer hormonlar da düşük çıkıyorsa siz de hipogonadizm sorunu mevcut
Düzenli tedavi ile sperm çıkışı mümkün hatta doğal gebelik bile.

Pardon sizde sperm varmış
Peki diğer hormonlar nasıl çıkıyor.

Lh 1.83. Total testesteron 24. Prolaktin 5. E2 35. Bunları da yorumlayabikir misin canim

Dört farklı doktora gittik elle muayene ettiler. Tüp bebek yaptırın denildi.
Canimm ilac tedavisiyle sperm sayiniz artabilir sizin isiniz daha kolay.. bence isinin ehli bi dr a gitmeniz daha iyi olur. Murat hoca ile gorusceksniz herhlde.. sizin durumda olup sperm sayisini artirip dogal gebelik yasayanlar var..

Canım benim eşiminde fsh 24 ama doğal yoldan sperm çıkışı var sperm yıkama yöntemiyle 50 ve üzeri sperm buldular siz ayrıntılı test yaptırdınız mı hiç birde sana tavsiyem her akşam taze sıkılmış havuç suyu içinede bi damla yağ damlat birde e vitamini çinko selenyum hapı kullansın eşin çok faydasını gördük ben tüp bebekle hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi ikinci deneme için hazırlanoyoruz

Canim yani esin micro tese amaliyati olmadan mi tup bebek yaptrdiniz

Mrb arkadaslar.biz 9nisanda kaan aydosa gittik.esime igne tedavisi verdi.1ay kullanip hormon testi yaptirmamizi soyledi.yaptik da.fsh normalde 19_20 civarindaydi.suan testte 0,12 ye dusmus.bizim durumumuzda olup ta kaan aydos ta ayni tedaviyi goren arkadaslardan yardim istiyorum .sizin tedaviniz nasildi.nasil sonuclar aldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…