- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Canim ne kadar suya karistrdin 1lt su muEvet cnm sabah aksam 1 cay kasigi karbonati suda iyice eritip iciriyorum. Karbonat eczanede satilan karbonatlardan marketlerde satilanlarda tuz falan karistirilmis oluyomus. Birde eger tansiyon problemi varsa bir kerede degil yavas yavas gun icinde icilmesi gerekiyormus.
Canim sizin hepmi dusuktu tikaniklik olabilir sizde doktrla gorustnzmuKızlar hormon testi yaptırdık. FSH gene düşük çıktı . 1 çıktı. Nasıl yükselecek bu fsh bilemiyorummurat basar a randevu aldık iki hafta sonraya.
Kızlar hormon testi yaptırdık. FSH gene düşük çıktı . 1 çıktı. Nasıl yükselecek bu fsh bilemiyorummurat basar a randevu aldık iki hafta sonraya.
Diğer hormonlar nasıl çıkıyor.(LH-TESTOSTERON-E2 gibi hormonlar)
Eğer diğer hormonlar da düşük çıkıyorsa siz de hipogonadizm sorunu mevcut
Düzenli tedavi ile sperm çıkışı mümkün hatta doğal gebelik bile.
Diğer hormonlar nasıl çıkıyor.(LH-TESTOSTERON-E2 gibi hormonlar)
Eğer diğer hormonlar da düşük çıkıyorsa siz de hipogonadizm sorunu mevcut
Düzenli tedavi ile sperm çıkışı mümkün hatta doğal gebelik bile.[/QUOTE
Bana bu değerler de düşük geldiLh 1.83. Total testesteron 24. Prolaktin 5. E2 35. Bunları da yorumlayabikir misin canim
Günaydın canım. Hos geldin :)Günaydın canlarımmm hayırlı cumalar..
Günaydın canlarımmm hayırlı cumalar..
Canimm ilac tedavisiyle sperm sayiniz artabilir sizin isiniz daha kolay.. bence isinin ehli bi dr a gitmeniz daha iyi olur. Murat hoca ile gorusceksniz herhlde.. sizin durumda olup sperm sayisini artirip dogal gebelik yasayanlar var..Dört farklı doktora gittik elle muayene ettiler. Tüp bebek yaptırın denildi.
Gunaydin kuzuuumm hayirli cumalar olşun insGünaydın canlarımmm hayırlı cumalar..
saol kuzuummmm hoşbuldummmmmmmmmmmGünaydın canım. Hos geldin :)
İyiyim canımmm daha iyiyim çok şükür :) sen nasılsın??Hayırlı cumalar canım nasılsın toparlanabildin mi
Gunaydin kuzuuumm hayirli cumalar olşun ins
1 bardak ama tadi oyle cok guzel degil. Eger o kadar yogun icemiyorsan daha fazla suya karistirip gun icindede icilebiliyor. Onemli olan karbonati vucuda alip vucudu alkali yani daha saglikli olan duruma getirebilmek.Canim ne kadar suya karistrdin 1lt su mu
Canım benim eşiminde fsh 24 ama doğal yoldan sperm çıkışı var sperm yıkama yöntemiyle 50 ve üzeri sperm buldular siz ayrıntılı test yaptırdınız mı hiç birde sana tavsiyem her akşam taze sıkılmış havuç suyu içinede bi damla yağ damlat birde e vitamini çinko selenyum hapı kullansın eşin çok faydasını gördük ben tüp bebekle hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi ikinci deneme için hazırlanoyoruzherkese merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim benim eşimde azospermi 3 ay önce öğrendik doktorumuz direkt micro tese yapılması lazım fsh 30 genetik testi temiz çıktı ultrasondada sıkıntı çıkmadı ama tedavisiz tesede sperm bulunma şansı düşük diye biliyorum siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz lütfen....
Canım benim eşiminde fsh 24 ama doğal yoldan sperm çıkışı var sperm yıkama yöntemiyle 50 ve üzeri sperm buldular siz ayrıntılı test yaptırdınız mı hiç birde sana tavsiyem her akşam taze sıkılmış havuç suyu içinede bi damla yağ damlat birde e vitamini çinko selenyum hapı kullansın eşin çok faydasını gördük ben tüp bebekle hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi ikinci deneme için hazırlanoyoruz
Canim yani esin micro tese amaliyati olmadan mi tup bebek yaptrdinizCanım benim eşiminde fsh 24 ama doğal yoldan sperm çıkışı var sperm yıkama yöntemiyle 50 ve üzeri sperm buldular siz ayrıntılı test yaptırdınız mı hiç birde sana tavsiyem her akşam taze sıkılmış havuç suyu içinede bi damla yağ damlat birde e vitamini çinko selenyum hapı kullansın eşin çok faydasını gördük ben tüp bebekle hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi ikinci deneme için hazırlanoyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?