Kizlar sonuç çıktı gene yok maalesef: (
Merhaba canim bizimde gen temiz cikti ayrintili ultroson istedi onu cektirecez simdi dr bizede ay.isini dedi sonuc iyi cikarsa direk teseye gecicez dedi bizim fsh 20ydi 1 ay once bende cok kararsizimherkese merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim benim eşimde azospermi 3 ay önce öğrendik doktorumuz direkt micro tese yapılması lazım fsh 30 genetik testi temiz çıktı ultrasondada sıkıntı çıkmadı ama tedavisiz tesede sperm bulunma şansı düşük diye biliyorum siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz lütfen....
biz ultrasonda çektirdik ve tese dedi doktor kafam çok karışık zor bir karar önümüzdeki ay başka hastanede tekrar yaptırcaz testleri tekrar görüşcez doktorla sonra bi karar verip tedaviye başlamak istiyoruz artık ...hakkımızda hayırlısı...Merhaba canim bizimde gen temiz cikti ayrintili ultroson istedi onu cektirecez simdi dr bizede ay.isini dedi sonuc iyi cikarsa direk teseye gecicez dedi bizim fsh 20ydi 1 ay once bende cok kararsizim
Bende cok kararsizim valla biz cumartesi cektirecegiz bakalkm ne cikacak doktor ne diyecekbiz ultrasonda çektirdik ve tese dedi doktor kafam çok karışık zor bir karar önümüzdeki ay başka hastanede tekrar yaptırcaz testleri tekrar görüşcez doktorla sonra bi karar verip tedaviye başlamak istiyoruz artık ...hakkımızda hayırlısı...
İnsaallah tutunur sana bebeginKızlar merhaba , bugün transferimi oldum geldim darısı tüm isteyenlere insallah ...umudunuzu yitirmeyin biz bastan beri hep pozitiftik , banada tutunacagini düşünüyorum simdiden sevmeye basladık allAh herkeze analik babalik duygularini tattirsin insallah...
elonge diye yazıyo muydu testte? bi de dr ne kadr süre sonra sperme döner dedi? aslında gidip görüşmek gerekiyor.böyle olup sperme dönüşen war mı yada ne kadar zaman alıyo çok merak ediyorum.zaman artık önemli çünkü.yaşım 34 oldu.6 yıldır da belirli ararlıklarla denedik.dediğin gibi inşallah her şey hepimiz için güzel olur...Canim bizde c.peruda tedavi goruyoruz bizdede germ hücreleri cok yukseldi hatta elonge hücreler görüldü ik inşallah güzel şeyler olur
hayırlısı olsun canm temz çıkar inşallah sonuçlar allah yardımcımız olsun...Bende cok kararsizim valla biz cumartesi cektirecegiz bakalkm ne cikacak doktor ne diyecek
Tesekkurler canim insallah hepimiz icin iyi olur hersey insallahhayırlısı olsun canm temz çıkar inşallah sonuçlar allah yardımcımız olsun...
Canim ozelden yazisalim senle olurmuelonge diye yazıyo muydu testte? bi de dr ne kadr süre sonra sperme döner dedi? aslında gidip görüşmek gerekiyor.böyle olup sperme dönüşen war mı yada ne kadar zaman alıyo çok merak ediyorum.zaman artık önemli çünkü.yaşım 34 oldu.6 yıldır da belirli ararlıklarla denedik.dediğin gibi inşallah her şey hepimiz için güzel olur...
Tesekkur ederm cok sukur canim sen nasilsinMerhaba feraheymen nasılsın
Evet cnm sabah aksam 1 cay kasigi karbonati suda iyice eritip iciriyorum. Karbonat eczanede satilan karbonatlardan marketlerde satilanlarda tuz falan karistirilmis oluyomus. Birde eger tansiyon problemi varsa bir kerede degil yavas yavas gun icinde icilmesi gerekiyormus.Suyun içine karbonatmı atıyorsunuz
Valla cnm cok arastirdim hatta mideye zarari degil yarari varmis. Biz kari koca duzenli kullanmaya basladik. Bakalim hayirlisi. Facebookta kemal milar diye biri baya bir aradtirma yapiyor karbonatla ilgili onu takip ediyorum. Sperm sayisini arttirdigini yazanlar var. Bakalim deneyip gorecegiz.Aaaa çok sevindim canım birinin duymuş olmasına bencede denemeye değer ama düzenli verme taraftarı değilim karbonat sonuçta mideye zararı olur ben nohut yemeğinde kullanıyorum. .
Ben bunu daha oncede birkac kez yazdim ama kimsenin umrunda olmadi maalesef.Arkadaşlar merhaba :) uzun zamandır bir şey yazmıyorum takip ediyorum sadece forumu elimden geldiğince iş güç epey yoğun zira şöyle bir durum dikkatimi çekiyor uzun zamandır, bu başlık altında çok fazla geyik muhabbeti dönmeye başladı tabiri caizse , çok özür diliyorum bunu dile getirdiğim için haklı ya da haksız görebilirsiniz tabiki burada arkadaş ortamı kurmak çok çok önemli fakat siteye yeni kaydolan konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ya da benzer hikayeleri taramak isteyen ve ya biz forumu sürekli takip etmeye çalışanlar için sayfaların fazla meşgul edilmesi bilgi kirliliğine aynı soruların tekrar tekrar sorulmasına bazen cevapsız kalmasına neden olabiliyor .. Ben bi iki arkadaşımızın durumunu çok sonra farkettim ki az çok takip etmeye çalışıyorum . Çok özür diliyorum tekrardan umarım kimseyi kırmadım ama komşunuzun ne yaptığı ya da kaynananızın eltinizin durum hakkındaki görüşleri veya olumsuz davranışları veya arkadaşlarınızın bizim halihazırda var olan durumumuzla çok bağlantılı değil . Maksadım kimseyi kırıp üzmek kızdırmak değil ama farkettiğim durumu da dile getirmeden edemedim ...saygılar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?