Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canim bizimde gen temiz cikti ayrintili ultroson istedi onu cektirecez simdi dr bizede ay.isini dedi sonuc iyi cikarsa direk teseye gecicez dedi bizim fsh 20ydi 1 ay once bende cok kararsizim

Merhaba canim bizimde gen temiz cikti ayrintili ultroson istedi onu cektirecez simdi dr bizede ay.isini dedi sonuc iyi cikarsa direk teseye gecicez dedi bizim fsh 20ydi 1 ay once bende cok kararsizim
biz ultrasonda çektirdik ve tese dedi doktor kafam çok karışık zor bir karar önümüzdeki ay başka hastanede tekrar yaptırcaz testleri tekrar görüşcez doktorla sonra bi karar verip tedaviye başlamak istiyoruz artık ...hakkımızda hayırlısı...

Bende cok kararsizim valla biz cumartesi cektirecegiz bakalkm ne cikacak doktor ne diyecek

İnsaallah tutunur sana bebegin

Canim bizde c.peruda tedavi goruyoruz bizdede germ hücreleri cok yukseldi hatta elonge hücreler görüldü ik inşallah güzel şeyler olur
elonge diye yazıyo muydu testte? bi de dr ne kadr süre sonra sperme döner dedi? aslında gidip görüşmek gerekiyor.böyle olup sperme dönüşen war mı yada ne kadar zaman alıyo çok merak ediyorum.zaman artık önemli çünkü.yaşım 34 oldu.6 yıldır da belirli ararlıklarla denedik.dediğin gibi inşallah her şey hepimiz için güzel olur...

CHOCOLATECHIPS CANIM DUAN BITTI NAMAZINI KILIP DUANI EDEBILRSIN 2 ALLAH RIZASI ICIN.
2 REKAT PEYGAMBER EFENDIMZE SEVABI
2 REKAT SILSILEYI ALLIYE ICIN SEVABI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT.NASIP ETSI

Kızlar iyi akşamlar bu gün eşimin sperm tahlili çıktı amorf baş yüzde 99 anomallili diyor bu ne demek yorumlermısınız

SAYDIN78 CANIM DUAN BITTI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN. HZ.ZEKERIYANIN DUALARINI KABUL ETMESININ YUZU SUYU HURMETINE RABBIM SIZEDE NASIP ETSIN...

Canim ozelden yazisalim senle olurmu

Suyun içine karbonatmı atıyorsunuz
Evet cnm sabah aksam 1 cay kasigi karbonati suda iyice eritip iciriyorum. Karbonat eczanede satilan karbonatlardan marketlerde satilanlarda tuz falan karistirilmis oluyomus. Birde eger tansiyon problemi varsa bir kerede degil yavas yavas gun icinde icilmesi gerekiyormus.

Aaaa çok sevindim canım birinin duymuş olmasına bencede denemeye değer ama düzenli verme taraftarı değilim karbonat sonuçta mideye zararı olur ben nohut yemeğinde kullanıyorum. .
Valla cnm cok arastirdim hatta mideye zarari degil yarari varmis. Biz kari koca duzenli kullanmaya basladik. Bakalim hayirlisi. Facebookta kemal milar diye biri baya bir aradtirma yapiyor karbonatla ilgili onu takip ediyorum. Sperm sayisini arttirdigini yazanlar var. Bakalim deneyip gorecegiz.

Ben bunu daha oncede birkac kez yazdim ama kimsenin umrunda olmadi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…