iyim canım ben de hatırlıyorum seni.yerimizde sayıyoruz hala.hiç gelişme yok.sen neler yaptın.war mı gelişme?Gamze hosgeldin canim nasilsin
Ben seni hatirliyorum bir zamanlar yazisiyorduk sonra sen girmedin
Cnm öncelikle gecmis olsun bizimde. testis gelismemis dedi doktorumuz ameliyatsız sebebi bilinmez dedi direk tese dedi tedavisiz 26subatta ameliyat oldu esim rabbime cok sukur 8 tane bulundu ama 1 tane kaliteli embriyomuz olustu 28 mayısta transferim oldu simdi sonucu bekliyoruz. ama hissediyorum tutundu bana ,darısı tùm isteyenlere...Sonucu ogrendim suan aglamaktan icim disima cikti ne yapicaz hic bilmiyorum testis gelismemis ve cocukken gecirmis oldugu bi hastaliktan ya hic uretilmiyor yada uretiliyor ama hemen oluyor demis ceken doktr hapi varsa onu verir demis saliyi bekle simdi isin yoksa
Cnm öncelikle gecmis olsun bizimde. testis gelismemis dedi doktorumuz ameliyatsız sebebi bilinmez dedi direk tese dedi tedavisiz 26subatta ameliyat oldu esim rabbime cok sukur 8 tane bulundu ama 1 tane kaliteli embriyomuz olustu 28 mayısta transferim oldu simdi sonucu bekliyoruz. ama hissediyorum tutundu bana ,darısı tùm isteyenlere...
Merhaba esimde kaan aydosta tedavi gordu kaan bey bizim icin iyi bi dr. Esim bebekken cift tarafli fitik ameliyati olmus kanallar kesik oldugu icin dogal yoldan olmadi kaan bey bir sure ilac tedavisi uyguladiktan sonra mikrotese oldu esim. Bulunan spermleri dondurduk.Mrb arkadaslar.biz 9nisanda kaan aydosa gittik.esime igne tedavisi verdi.1ay kullanip hormon testi yaptirmamizi soyledi.yaptik da.fsh normalde 19_20 civarindaydi.suan testte 0,12 ye dusmus.bizim durumumuzda olup ta kaan aydos ta ayni tedaviyi goren arkadaslardan yardim istiyorum .sizin tedaviniz nasildi.nasil sonuclar aldiniz.
Merhaba esimde kaan aydosta tedavi gordu kaan bey bizim icin iyi bi dr. Esim bebekken cift tarafli fitik ameliyati olmus kanallar kesik oldugu icin dogal yoldan olmadi kaan bey bir sure ilac tedavisi uyguladiktan sonra mikrotese oldu esim. Bulunan spermleri dondurduk.
Canim merhaba nasilsinn. Naptiniz tedaviye basliycaktnzselam kızlar nasılsınız
iyiyim canım çok şükür evet biraz sıkıntılı bir şekilde tedaviye başladım eşimi işten çıkardılar daha doğrusu işyeri kapandı ve ben tedaviye başlamak isteyince eşim biraz sıkıntı yaşattı bende ilaçlarıma başladım fakat kendisine söylemedim salı günü randevum var ak mı kara mı belli olacak bu stresle tedavim nasıl ilerliyecek bebişim çözünecek mi tutunacak mı bu defa bebişim benimle olursa gerçekten çok büyük mucize yaşamış olucamCanim merhaba nasilsinn. Naptiniz tedaviye basliycaktnz
Canimmm cok sıkinti yasamissnz ama insallahh Rabbim sizi feraha cikaracak.. bak insallahh bebeginiz bereketiyle gelecek butun sorunlar cozulecek guzel haberlrrini bekliyoruz..iyiyim canım çok şükür evet biraz sıkıntılı bir şekilde tedaviye başladım eşimi işten çıkardılar daha doğrusu işyeri kapandı ve ben tedaviye başlamak isteyince eşim biraz sıkıntı yaşattı bende ilaçlarıma başladım fakat kendisine söylemedim salı günü randevum var ak mı kara mı belli olacak bu stresle tedavim nasıl ilerliyecek bebişim çözünecek mi tutunacak mı bu defa bebişim benimle olursa gerçekten çok büyük mucize yaşamış olucam
Hayırlısı olsun inşallah canim kaçıncı tesede sperm çıkmıştı ve öncesinde tedavi olmusmuydunuz bizde tedavi ise yaramadı tese için şans küçük bekliycez biraz canım benim eşimde xxy liiyiyim canım çok şükür evet biraz sıkıntılı bir şekilde tedaviye başladım eşimi işten çıkardılar daha doğrusu işyeri kapandı ve ben tedaviye başlamak isteyince eşim biraz sıkıntı yaşattı bende ilaçlarıma başladım fakat kendisine söylemedim salı günü randevum var ak mı kara mı belli olacak bu stresle tedavim nasıl ilerliyecek bebişim çözünecek mi tutunacak mı bu defa bebişim benimle olursa gerçekten çok büyük mucize yaşamış olucam
6ay sonra mikrotese oldu esim. Fsh degeri dusuktu fish testi yaptirmadik. Igne olarakta merional kullanmistiNe kadar süre sora mikro tese oldu esin ne kadar kullandiniz igneleri fsh kacdi fish testi yapmismiydiniz kac a sürdü habgi igneleri kullandiniz
Benim eşimin de FSH çok düşük. Sperm çıkmazsa diye korkum6ay sonra mikrotese oldu esim. Fsh degeri dusuktu fish testi yaptirmadik. Igne olarakta merional kullanmisti
Selam canim bizde kaan aydosdayiz 5.ayimiza girdik bizmde fsh 30.5 igne tedavisindeyiz ilk ay 0.7 cikdi yanina ek klomen verdi suan 10.8 bu ay fish testi istedi güzel cikarsa tüp bebege gecicez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?