Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam canim bizde kaan aydosdayiz 5.ayimiza girdik bizmde fsh 30.5 igne tedavisindeyiz ilk ay 0.7 cikdi yanina ek klomen verdi suan 10.8 bu ay fish testi istedi güzel cikarsa tüp bebege gecicez insallah
Canim insallh gecersiniz tup bebege ve alirsiniz elinize bebeginizi.sizin de azospermmiydi rahatsizliginiz.tese ilmusmuydu esin

18.PRENSESS 38...............01/06/2015 PAZARTESI

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN

ALLAH KABUL ETSIN

Kizlaaar hayirli kandiller olsun rabbim dualarimi kabul eylesin kucaklarimizi meleklerle doldursun ins.iki aylik bi gecikme sonucunda adet oldum sonunda bugun muayene oldum tedevi icin baslicaktik ama polikistik over cikti kan verdim.eger aktifse aspire edilecekmis ve tedavi diger ayli adetle baslicakmis yok degilse yarin baslicaz rabbimin izniyle.elbet rabbim bi zaman tayin etti vardir bi bildigi guzel allahimin.hayirlisi olsun ins hepimiz icinde.bisi sorcam bu aspire olayini olan varmi nasil bisi cok korkuyorum.netten izlicektim esim iyice korkma dedi izletmedi.bilenler varmi

Bu mübarek günde inşallah dualarını kabul etsin Allah. Hayırlısıyla başlayıp bebişine kavuşursun :) o dediğinide bilmiyorum malesefff:)

canım benim şu mübarek günlere nasip etmiş Rabbim tedavinizi ne güzel. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım. Aspire etmek vajinal utrason eşliğinde kistlerin çekilerek alınması demek diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Zaten büyük ihtimal zor olacağını düşünürler ise hafif sedayon ile uyuturlar muhtemelen kuzum. Korkma. Biz güçlü kadınlarız. Bebeklerimiz için her seye katlanırız. Biz Rabbim'in sevdiği, daha çok dua istediği özel insanlarız Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hacetlerimizi dileklerimizi kabul etsin. Hepimizin gönüllerinin muradını versin inşallah. Adını bildiğim bilmediğim herkes dualarımda yer alacak kader arkadaşlarım. Dualarda buluşmak dileğiyle

Ayy caniimm amin amin amin.rabbim bu guzel gecede hepimizin kucagini doldursun herkese hayirli saglikli evlatlar onlarin buyudugunu gormeyi nasip etsin ins.saol kuzum icimi rahatlattin valla allah razi olsun.bakalim yarin belli olacak.dedigin gibi biz guclu kadinlariz rabbim ins hepimizin emeklerinin karsiligini versin.dualarimdasiniz hepinizde

Kandilimiz mubarek olsun bende dualarima burdaki yabi kkdeki bizim durumumuzdaki herkesi kattim. Allahim kabul eder insallah dualarimizi

19.İKRA_571........02/06/2015 SALI

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN

iyim canım ben de hatırlıyorum seni.yerimizde sayıyoruz hala.hiç gelişme yok.sen neler yaptın.war mı gelişme?

Iyıyım canım bende sagol .. benım 7 aylık bır oglum var canım rabbım sanada nasıp etsın
Guzel allahım bızım yuzumuzu guldurdu senın ve dıyer arkadaslarında yuzunu guldurur ınsallah canım

Canım benım nasılsın tedavın hayırlı olsun dualarım senınle

Kizlar bizde bugun cok sukur tedavimize basladik. Doktor yumurta gelistirici ve kanin dolasimi icin hap verdi. Ve esimde cok fazla enfeksiyon cikti lokasit 8 cikti igne ve ekstra 2 tane ap verdi enfeksiyon icin 2 hafta so.ra kontrolumuz var bqkalim ne olacak. Sperm icinde 2 hap verdi birisi vitamin bunlari baya iceceksin dedi. 1-1,5 ay sonrada sperm fish testi yapicaz olgunlasmamis sperm hucresi var mi ona bakicaz ve bu test ankaraya gidecek dedi. Doktorumuza daha cok guvenmeye basladim guzelde ilgilendi sagolsun. Allah'im hepimizin yardimcisi olsun.

Canim ben biraz baktimda netten pek bise bulamadm facebooktan dedign isme de baktim. Bana biraz daha detayli anlatirmisn. Gunde sadece 2 bardak karbonatli su icecek sonra normal su mu iciliyo gun boyunca nasil olucak
Canim biz soyle yapiyoruz. Sabah ve aksam bir bardak suya 1 cay kasigi karbonat katip iciyoruz. Ama istesen 2 cay kadigi katbonati 1.5 l suya katip bu suyu gun icinde azar azarda icebilirsin. Yani onemli olan karbonati vucuda alabilmek. Ne kadar suyla ictigin pek onemli degil yani. Bu arada bu oyle kanitlanmis bisey degil. Bana mantikli geldigi ve artik yapabilecegimiz bisey kalmadigi icin bunu deniyoruz. Bunun yaninda arginmax diye bir vitamin var onuda iciyor esim sabah ve aksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…