Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SAYDIN78 CANIM DUAN BITTI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN. HZ.ZEKERIYANIN DUALARINI KABUL ETMESININ YUZU SUYU HURMETINE RABBIM SIZEDE NASIP ETSIN...
AMİNNNN CANIM BENİM. HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİM. DUALARIMIZA SEBEP OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZI KAT BE KAT SANA DÖNDÜRSÜN KUZUM

grade 3 Varikosel çıktı canım. Pazartesi ameliyat oldu eşim. Bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi. Rabbim neylerse güzel eyler. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Varikosel ameliyati mi oldu canim azo sebebi varikoselmiymis bende az once esimi gonderdim cektirecek bakalim ne cikacak

Varikosel ameliyati mi oldu canim azo sebebi varikoselmiymis bende az once esimi gonderdim cektirecek bakalim ne cikacak
evet canim varikosel ameliyati oldu. bizim azo sebebimiz sebebi bilinmeyen kücükken atesli kabakulak gecirmis ona bagli olabilir dediler, fsh yüksek esimde, bi umit cikis olur mu diye olduk varikosel ameliyatıni. Rabbimden umit kesilmez. insallah iyi sonuclar alirsiniz canim. Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Biizde de varikosel de var azo sebebimiz belli degil daha yani dr bisy demedi esimde micro teseden once varikosel mi olsam diyo ama doktor ne diyeck bende onu bekleyelim diyorum cok kararsiziz yani

çok teşekkür ederim verdğin yanıta.evet çok yıprandık yorulduk.çok çok zor bi süreç.eşimin hiç umudu yok.baştan beri boşa uğraştığımızı soyluyo ama benim için katlandı bütün tedavilere.ama yazını okuduktan sonra pes ediyorum artıkk.bitmiştir bu iş.rabbim verecekse verir bi şekilde.olmadı evlatlığa başvururuz.napalım bizim kaderimiz de buymuş.kabullenmek belki de en doğrusu.

Sonucu ogrendim suan aglamaktan icim disima cikti ne yapicaz hic bilmiyorum testis gelismemis ve cocukken gecirmis oldugu bi hastaliktan ya hic uretilmiyor yada uretiliyor ama hemen oluyor demis ceken doktr hapi varsa onu verir demis saliyi bekle simdi isin yoksa

ınsallah cıkısta olur cnm cok gecmıs olsun

Sakın pes etme canım RABBİM bizide bundan imtihan ediyor dualarla inşallah hepimiz evlatlarımız i kucagimiza alacağız inanmak basarmaktir gün doğmadan neler doğar canim sakin pes etmeyin..

16.UMUDUMUZ47 .............30/05/2015 CUMARTESI

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN ALLAH KABUL ETSIN

Fotograf yukleyemedim kizlar sonucu yaziyorum bilen birisi yorum yaparsa sevinirim.

Skrotal rdus, power doopler perfüzyon mapping
gri-skal incelemede:
Her iki testis intraskrotal yerlesimlidir.
Sag testis boyutlari 30x20x16 mm,sol testis 30x18x16mm olculmustur. Testis parankimi heterojendir. Parankim icinde solid ya da kistik saptanmamistir.
Her iki epididim normal gorunumdedir.
Pampiniform plekus venöz kalibrasyon normaldir. Valsalva ile reflu izlenmemistir.
İntraskrotal sivi miktari normaldir.

Renkli dupleks doopler incelemede:
R testis:Rİ: 0,52
L testis:Rİ: 0,50

Power doopler perfuzyon calismalarinda :
Her iki testiste belirgin hipoperfuzyon izlenmistir.

Sonuc: her iki testiste parankimal heterojenite ve hipoperfuzyon

Gulerim canim rabbim hayirli kapilar acsin
Ins canim
Allahtan umut kesilmez insallah rabbim ol der ve hic ummadiginiz anda cikis oluverir insallah canim
... Allahim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin her zaman dua ediyorum

Ins canim
Allahtan umut kesilmez insallah rabbim ol der ve hic ummadiginiz anda cikis oluverir insallah canim
... Allahim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin her zaman dua ediyorum

Ins canim

Gamze hosgeldin canim nasilsin
Ben seni hatirliyorum bir zamanlar yazisiyorduk sonra sen girmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…