- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
Evet canım o gün güzel spermler çıkınca ameliyat olmasına gerek kalmadıCanim yani esin micro tese amaliyati olmadan mi tup bebek yaptrdiniz
Peki sperm yikanmasi ne canim azospermlilere mi yapiliyor biraz anlatabilir misinizEvet canım o gün güzel spermler çıkınca ameliyat olmasına gerek kalmadı
Bende tam bilmiyorum canım ama bi bazal değerlendirme var bide hazırlık sonrası yani yıkama sonrası testi var dosyaya ekledim canımPeki sperm yikanmasi ne canim azospermlilere mi yapiliyor biraz anlatabilir misiniz
cnm merhaba aqustosta mıcro tese olacaz tese yapılmadan once sperm testı yapıolar mıBende tam bilmiyorum canım ama bi bazal değerlendirme var bide hazırlık sonrası yani yıkama sonrası testi var dosyaya ekledim canım
Lökosît çok yuksek canım onun için büyük ihtimal antibiyotik önericek, en buyuk engel lökosit malesef , düşmesi lazımKizlar sonuç çıktı gene yok maalesef: (
bu testi nerde yaptirdiniz ? Hangi doktorla acabaBende tam bilmiyorum canım ama bi bazal değerlendirme var bide hazırlık sonrası yani yıkama sonrası testi var dosyaya ekledim canım
Bende doktor yaptırmasa bile siz yaptırın derimcnm merhaba aqustosta mıcro tese olacaz tese yapılmadan once sperm testı yapıolar mı
Mrb arkadaslar.biz 9nisanda kaan aydosa gittik.esime igne tedavisi verdi.1ay kullanip hormon testi yaptirmamizi soyledi.yaptik da.fsh normalde 19_20 civarindaydi.suan testte 0,12 ye dusmus.bizim durumumuzda olup ta kaan aydos ta ayni tedaviyi goren arkadaslardan yardim istiyorum .sizin tedaviniz nasildi.nasil sonuclar aldiniz.
tamam tesekkur ederım cevap ıcınBende doktor yaptırmasa bile siz yaptırın derim
Canim ben biraz baktimda netten pek bise bulamadm facebooktan dedign isme de baktim. Bana biraz daha detayli anlatirmisn. Gunde sadece 2 bardak karbonatli su icecek sonra normal su mu iciliyo gun boyunca nasil olucak1 bardak ama tadi oyle cok guzel degil. Eger o kadar yogun icemiyorsan daha fazla suya karistirip gun icindede icilebiliyor. Onemli olan karbonati vucuda alip vucudu alkali yani daha saglikli olan duruma getirebilmek.
yıkama testini umut tüp bebek merkezinde yapılıyor canım normal azosperm 0 çıkıyor yıkama sonrası 1 2 tane Sperm bulunabiliyor. ...kesinlikle yaptırmalısınız ben yıkama sonrası bulunan sperm le hamile kalmiştım. .bu testi nerde yaptirdiniz ? Hangi doktorla acaba
cnm merhaba aqustosta mıcro tese olacaz tese yapılmadan once sperm testı yapıolar mı
Cok tesekkurler canimyıkama testini umut tüp bebek merkezinde yapılıyor canım normal azosperm 0 çıkıyor yıkama sonrası 1 2 tane Sperm bulunabiliyor. ...kesinlikle yaptırmalısınız ben yıkama sonrası bulunan sperm le hamile kalmiştım. .
Bahçeci tüp bebek merkezi canımbu testi nerde yaptirdiniz ? Hangi doktorla acaba
Canimm ilac tedavisiyle sperm sayiniz artabilir sizin isiniz daha kolay.. bence isinin ehli bi dr a gitmeniz daha iyi olur. Murat hoca ile gorusceksniz herhlde.. sizin durumda olup sperm sayisini artirip dogal gebelik yasayanlar var..
merhaba canım. ben daha uye olmadan okurdum burayı ordan hatırlıyorum seni.arkadaşlar merhaba.ben çok eski üyeyim.bilen vardır belki beni.2009 dan beri azospermle savaşıyoruz.eşimin kardeşi de aynı şekilde.3 kez m tese oldu eşim ama sonuç alamadık.bıraktık artık.kardeşi istanbulda celalettin hocayla tedaviye başladı 5 aydır.son testinde immatur germ hücre çıkmış.dr 2 aya sperm çıkışı olur demiş.heycanlandık biz de ama emin olamıyoruz. immatur germle ilgili fazla bilgi bulamadım netten.bilgisi olan var mı? sperme dönüşür mü sizce? cevaplarsanız sevinirim.
hıımmm anladım cnm bızde yaptırırız cnm amelıyat agustosta zatencnm bizde yaptırcaz ama ilk başta normal sperm istediler yarın onu vercez daha sonra ameliyat olcak
grade 3 Varikosel çıktı canım. Pazartesi ameliyat oldu eşim. Bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi. Rabbim neylerse güzel eyler. Hepimiz hakkında hayırlısı olsunCanim ayrintili ultrason bizden de istedi doktor sizin sonucda ne cikti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?