Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki sperm yikanmasi ne canim azospermlilere mi yapiliyor biraz anlatabilir misiniz
Bende tam bilmiyorum canım ama bi bazal değerlendirme var bide hazırlık sonrası yani yıkama sonrası testi var dosyaya ekledim canım

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 144

Selam canim bizde kaan aydosdayiz 5.ayimiza girdik bizmde fsh 30.5 igne tedavisindeyiz ilk ay 0.7 cikdi yanina ek klomen verdi suan 10.8 bu ay fish testi istedi güzel cikarsa tüp bebege gecicez insallah

1 bardak ama tadi oyle cok guzel degil. Eger o kadar yogun icemiyorsan daha fazla suya karistirip gun icindede icilebiliyor. Onemli olan karbonati vucuda alip vucudu alkali yani daha saglikli olan duruma getirebilmek.
Canim ben biraz baktimda netten pek bise bulamadm facebooktan dedign isme de baktim. Bana biraz daha detayli anlatirmisn. Gunde sadece 2 bardak karbonatli su icecek sonra normal su mu iciliyo gun boyunca nasil olucak

Arkadaşlar merhaba bu alkali suyu şimdi okudum forumda, şöyle bir durum var biz bunu eşimle beraber bir yıldan fazladır her gün uyguluyoruz ikimiz de midemiz için ve çok faydasını gördük azo olayına gelince durumumuz malum hani bi faydası olsa bize olurdu gibi geliyor bana yine de siz bilirsiniz tabi kimsenin hevesini kırmak istemem bu konuda neticede allah ne isterse o bi şeyler bahane olacak belki de ama yine de herkese özellikle sindirim sistemi problemi olanlara tavsiye ediyorum çok nadir mide için ilaç kullandım hatta hiç kullanmadık diyebilirim :)

İnşallah canim. Aslında tüp bebek düşünüyoruz. Bakalım bu doktor da görsün bi ne diyecek
Canimm ilac tedavisiyle sperm sayiniz artabilir sizin isiniz daha kolay.. bence isinin ehli bi dr a gitmeniz daha iyi olur. Murat hoca ile gorusceksniz herhlde.. sizin durumda olup sperm sayisini artirip dogal gebelik yasayanlar var..

merhaba canım. ben daha uye olmadan okurdum burayı ordan hatırlıyorum seni.
demek 3 tesede de çıkmadı, yazması kolayda yaşaması ne kadar zor.. bizimde azo sebebi belli değil
sanırım sizin gibi. bir kere tese olduk , hiç bir tedavi yok , evlat edinin yada başka yolar deneyin dediler
neyse velhasıl burda o sıralar yoğunlukla celalettin hocadan bahsediliyordu
bizde bizim için çok büyük umut olan bu tedavimize teseden 1 ay sonra başladık.
ilk testimizde tesede bisey çıkmamasına rağmen 445 bin grem hücre çıkmıştı
ve hoca iki yıla bu iş biter dedi ve biz iğneleri kullanmaya başladık.
umudumuzu kırmışlar anne olma hayallerimin gerçekleşmeyeceğini söyleyen
doktorların aksine celalettin hoca bol bol umut verdi bize.
bu tedaviyle grem hücre inhibin b spermatit elonge fsh lh daha birçok hastaliğimızla alakalı terimi
öğrenmiş olduk. hastaliğimizı tanidik yapılacak birşey olmadığı için hormon tedavisine razı olduk.
iğnelerin yanında gerek macunlar gerekse ersel beyin ilaçlarını kullandık.
mucize bekledik belkide bilemiyorum ama iki yıla yakın bir zamanda şunu çok iyi anladık ki
celalettin hocanın tedavisi bir mucize değil. doğrularıyla yada hatalarıyla
belki kendince elinden geleni yapıyor olsada tabiki Allah dilemeyince bu yeterli olmuyor.
bizim gibi zor vakalarda yani teselerde sperm çıkmayanları kast ediyorum doğru düzgün bir ilerleme olmadı
bu tedavide bunu kabul etmek gerekiyor, evet hiç grem olmayanda grem çıktı,
az olanların arttı, ama ilerlemiyor bölünmeleri tamamlayıp sperme dönüşmüyor.
her kotrol de iki aya sperm çıkar dene dene iki yıl oldu neredeyse,
tedavilerden istenilen sonuç alınamayıca hacamatlar sülükler iyonik sular
ersel bey dişinda başka aktarlardan macunlar, ek vitaminler bir sürü şey denetildi hastala.
yeri geldi daha önce denenmeyen bir çok şeye gönüllü kobay olduk sırf evlat sahibi olalım diye
ama istenilen sonuçlar alınamadı hastalardan. ve artık son aşama kaldı
oda iki yıla yakın tedavi görüp sperm çıkışı olmayan hastaların tekrar yapılacak tesede sperm çıkmaması.
iste o zaman bu tedavi çok büyük hayal kırıklığı ve acılar bırakacak bizlerde.
tedavi sürecimizn yarısından sonra sadece tesede ki şansimiz artsın diye bu iğneleri kullanıp,
maddi olarak zorlayan bu muayeneleri, bitkisel destekleri, sperm testlerini ses çıkarmadan katlandık
bir tüp bebek parası harcadık sayılır kesşe sonuç alabilseydik ama takdir Allahın.
sperm çıkanlar oldumu bu tedaviyle evet oldu hamile kalanlar oldu hatta doğum yapanlar bile var
ama her birinin azo sebebi hasta geçmişi farklı, ve bunlar parmakla sayılacak kadar az maalesef.
inşallah eşinin kardeşi bu tedaviden sonuç alabilir. yada belki fransada ki yeni gelişmeler bızlere umut olur.

Son düzenleme:
TOSBAGG CANIM DUAN BITTI NAMAZINI KILABILIRSIN. RABBIMM HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN TEZ ZAMANDAA..

Canim ayrintili ultrason bizden de istedi doktor sizin sonucda ne cikti acaba
grade 3 Varikosel çıktı canım. Pazartesi ameliyat oldu eşim. Bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi. Rabbim neylerse güzel eyler. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…