Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepimizde var canim ve hepimiz galiba en kotusune haziliyoruz kendimizi

Ne guzel soylemissin tatlimmm gozlerim doldu.. bizde bayram sonrasi tese dusunuyoruz Allahin izniyle.Allahh en sıkıntıli anda yardim edecek bize.cunku kullarini sever korur merhamet eder.. Allah tedaviye baslayan herkes in tedavisni evlatla sonuclandrsin insallahh

Amin kuzum benim rabbim hepimize versin o mucizeyi.ins senin benim bizim ysni evlat isteyen herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur rabbim.

Iyıyım canım bende sagol .. benım 7 aylık bır oglum var canım rabbım sanada nasıp etsın
Guzel allahım bızım yuzumuzu guldurdu senın ve dıyer arkadaslarında yuzunu guldurur ınsallah canım
allah bağışlasın çiçekçim.çok sevindim.sizin sorunu hatırlayamadım.m tesede mi çıkmıştı sperm?

İLKBAHAR_İLKBAHAR CANIM DUAN BITTI NAMAZINI KILABILIRSIN ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA..

MON AME CANIM DUAN BITTI NAMAZINI KILABILIRSIN ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN.. INSALLAHH TEDAVINDE COK GUZEL SONUCLAR ALIRSINIZ TESEDE BIR SURU SPERM BULUNUR AMINNN

21.UMUDUM41...........04/06/2015 PERŞEMBE

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN ALLAH KABUL ETSIN....

doğru söylüyosun. ama ne bilim. her dakika her saniye rabbime dua ediyorum. Aklımı başka hiçbirşeye veremiyorum. ben şimdiye kadar herşeyimi zor elde ettim yada edemedim. bu nedenle bu duyguları yeniden yaşıyorum. Allah dualarımızı kabul etsin sonumuzu hayır etsin.

Aynen ne istediysem bu hayatta beklemek oldu sabirsiz biriyim sabirli olmayi ogrenmem gerekiyo galiba Allah bunun icin yapiypr bence bunlari biz hataliyiz galiba belkide bilmiyorum nisanlabmayi 3 ay dugunu de 17 ay bekledik daha bir cok sey..

Ne mutlu o zaman sana canim rabbim sevdigi kulunu sinarmis.kulu dua ettiginde ya evet der kabul edermis ya bekletirmis daha iyisini verirmis yada istedigine hayir der vrrmezmis ama en iyisini verirmis.sen duani eksik etme umudunu kaybetme olurmu.guzel rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayir. Eylesin

Ne mutlu o zaman sana canim rabbim sevdigi kulunu sinarmis.kulu dua ettiginde ya evet der kabul edermis ya bekletirmis daha iyisini verirmis yada istedigine hayir der vrrmezmis ama en iyisini verirmis.sen duani eksik etme umudunu kaybetme olurmu.guzel rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayir. Eylesin

Çok güzel söylemişsin arkadaşım. Ben de bunun üzerine sizinle umutlu bir haber paylaşmak istedim bu konuyla ilgili. Bizim durumumuzda değil ama 40 yaşında bir arkadaşım yıllarca tüp bebek ve aşılama denedikten sonra doktoru sizin için ne benim ne de dünyanın başka bir yerinde ki bir doktorun yapabileceği birşey yok maalesef dedikten sonra geçen ay doğal yolla hamile kaldı. Rabbimden umut kesilmez kesinlikle. Yeter ki istesin, o küçücük sperm hücresini yaratması ne kadar zor olabilir ki O'nun için.

"Kapı açılır sen yeter ki çalmayı bil!... Ne zaman bilmem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!".

amin canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…