Hepimizde var canim ve hepimiz galiba en kotusune haziliyoruz kendimizibu ay benimde eşim ilk keztese olucak. ama benim umudum kalmadı. belkide kendimi kötüsüne hazırlıyorum bilmiyorum.Sakin bi şekilde o günün gelmesini beklerken bi yandan da çok bişey bekleme diyorum kendime. neden böyle oluyor ki ya. sizde de oldumu bu umutsuzluk yoksa bir tek ben miyim :S
Ne guzel soylemissin tatlimmm gozlerim doldu.. bizde bayram sonrasi tese dusunuyoruz Allahin izniyle.Allahh en sıkıntıli anda yardim edecek bize.cunku kullarini sever korur merhamet eder.. Allah tedaviye baslayan herkes in tedavisni evlatla sonuclandrsin insallahhCanim rabbim izin verirse benim esimde bu ay ilk kez tese olacak.umutlumuyum evet hemde cok umutluyum cok istiyorum ama once hayirlisi diyorum.eger sperm bulunursa rabbim oyle emrettigi icin olucak, ha yok bulunmazsada yine rabbim oyle istedi dicem ama hic yilmadan usanmadan isticem pes etmicem.o allah ki bakire meryeme babasiz evlat verdi,kendi peygamberi hz.musaya evlatlari olmicak onlara evlat vermicem dedigi cifte ayni sene evlat nasip etti,hz zekeriya ve kisir esine 89 yasinda hz yakup peygamberi verdi.diyecegim oki sen iste arkadasim olursa bin sukur ama olmazsada bin sukur der yola devam ederiz umudunuzu kaybetmeyin lutfen.rabbim ol dedikten sonra olmicak sey yok...
amin canim insallahNe guzel soylemissin tatlimmm gozlerim doldu.. bizde bayram sonrasi tese dusunuyoruz Allahin izniyle.Allahh en sıkıntıli anda yardim edecek bize.cunku kullarini sever korur merhamet eder.. Allah tedaviye baslayan herkes in tedavisni evlatla sonuclandrsin insallahh
Amin kuzum benim rabbim hepimize versin o mucizeyi.ins senin benim bizim ysni evlat isteyen herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur rabbim.Ne guzel soylemissin tatlimmm gozlerim doldu.. bizde bayram sonrasi tese dusunuyoruz Allahin izniyle.Allahh en sıkıntıli anda yardim edecek bize.cunku kullarini sever korur merhamet eder.. Allah tedaviye baslayan herkes in tedavisni evlatla sonuclandrsin insallahh
allah bağışlasın çiçekçim.çok sevindim.sizin sorunu hatırlayamadım.m tesede mi çıkmıştı sperm?Iyıyım canım bende sagol .. benım 7 aylık bır oglum var canım rabbım sanada nasıp etsın
Guzel allahım bızım yuzumuzu guldurdu senın ve dıyer arkadaslarında yuzunu guldurur ınsallah canım
Amiiiinnn cumlemizin dualari kabul olsun canim.okuyan okumayan herkes kavussun melegineMON AME CANIM DUAN BITTI NAMAZINI KILABILIRSIN ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN.. INSALLAHH TEDAVINDE COK GUZEL SONUCLAR ALIRSINIZ TESEDE BIR SURU SPERM BULUNUR AMINNN
Canim rabbim izin verirse benim esimde bu ay ilk kez tese olacak.umutlumuyum evet hemde cok umutluyum cok istiyorum ama once hayirlisi diyorum.eger sperm bulunursa rabbim oyle emrettigi icin olucak, ha yok bulunmazsada yine rabbim oyle istedi dicem ama hic yilmadan usanmadan isticem pes etmicem.o allah ki bakire meryeme babasiz evlat verdi,kendi peygamberi hz.musaya evlatlari olmicak onlara evlat vermicem dedigi cifte ayni sene evlat nasip etti,hz zekeriya ve kisir esine 89 yasinda hz yakup peygamberi verdi.diyecegim oki sen iste arkadasim olursa bin sukur ama olmazsada bin sukur der yola devam ederiz umudunuzu kaybetmeyin lutfen.rabbim ol dedikten sonra olmicak sey yok...
Arkadaslar evlat sahibi olmak için hepberaber dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasini-okuyoruz.819628/page-138#post-41240872
Aynen ne istediysem bu hayatta beklemek oldu sabirsiz biriyim sabirli olmayi ogrenmem gerekiyo galiba Allah bunun icin yapiypr bence bunlaridoğru söylüyosun. ama ne bilim. her dakika her saniye rabbime dua ediyorum. Aklımı başka hiçbirşeye veremiyorum. ben şimdiye kadar herşeyimi zor elde ettim yada edemedim. bu nedenle bu duyguları yeniden yaşıyorum. Allah dualarımızı kabul etsin sonumuzu hayır etsin.
Ne mutlu o zaman sana canim rabbim sevdigi kulunu sinarmis.kulu dua ettiginde ya evet der kabul edermis ya bekletirmis daha iyisini verirmis yada istedigine hayir der vrrmezmis ama en iyisini verirmis.sen duani eksik etme umudunu kaybetme olurmu.guzel rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayir. Eylesindoğru söylüyosun. ama ne bilim. her dakika her saniye rabbime dua ediyorum. Aklımı başka hiçbirşeye veremiyorum. ben şimdiye kadar herşeyimi zor elde ettim yada edemedim. bu nedenle bu duyguları yeniden yaşıyorum. Allah dualarımızı kabul etsin sonumuzu hayır etsin.
Ne mutlu o zaman sana canim rabbim sevdigi kulunu sinarmis.kulu dua ettiginde ya evet der kabul edermis ya bekletirmis daha iyisini verirmis yada istedigine hayir der vrrmezmis ama en iyisini verirmis.sen duani eksik etme umudunu kaybetme olurmu.guzel rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayir. Eylesindoğru söylüyosun. ama ne bilim. her dakika her saniye rabbime dua ediyorum. Aklımı başka hiçbirşeye veremiyorum. ben şimdiye kadar herşeyimi zor elde ettim yada edemedim. bu nedenle bu duyguları yeniden yaşıyorum. Allah dualarımızı kabul etsin sonumuzu hayır etsin.
amin canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.Ne mutlu o zaman sana canim rabbim sevdigi kulunu sinarmis.kulu dua ettiginde ya evet der kabul edermis ya bekletirmis daha iyisini verirmis yada istedigine hayir der vrrmezmis ama en iyisini verirmis.sen duani eksik etme umudunu kaybetme olurmu.guzel rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayir. Eylesin
Mergaba gulsahSlm kizlar benim esimde dun doktora gitti hormonlari normale donmus canli sperm cikisida olmus çok sukur 3 ay daha igne tedavisi olacak sonra bidaha test yaptiracak
Merhaba feraheymen dua listenize yeni kisi aliyormusunuz bende katilmak istiyorumda?İLKBAHAR_İLKBAHAR CANIM DUAN BITTI NAMAZINI KILABILIRSIN ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLAT NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?