- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Mrblar canim canim sayiyi kisi sayisina gore böldüm. Ekleme yaparsam sayi degiseck baya zor olacak yeni listeyi herkese gondermem gerekecek. Kusura bakmaMerhaba feraheymen dua listenize yeni kisi aliyormusunuz bende katilmak istiyorumda?
Istersen kendin icin okumaya baslayabilrsn 7bin tane okunuyo bende yardim ederm istersenMerhaba feraheymen dua listenize yeni kisi aliyormusunuz bende katilmak istiyorumda?
Esimde hipogonadizm var simdi hormonlar normale donuyo canim sperm cikisida oldu cok sukur 3ay daha tedavj gorecek sizde ne var canimMergaba gulsah
sizin problem neydi azonun??
Bizim listemizdeki bazı arkadaşlarımız farklı listelerde de dua ediyorlar. Belki katılmak isteyenler için ben davet ediyorumcanım biz şuan bu duayı okuyoruz arkadaşlarla. yapmış olduğumuz bir liste var.feraheymen arkadaşımız takip ediyor. yinede teşekkür ederiz. listeye katılamayanlar için iyi olabilir.
Hipogonadzim ne canim biz azoluyuz ve tedaviye basladik bizde cok sukur gen temiz cikti testisde problem var ve enfeksiyon var 2si icinde tedavi goruyo su an esim 1 yada bir bucuk ay sonrada sperm fish testi yaptiracagiz haploid hucreye bakacagiz dedi drEsimde hipogonadizm var simdi hormonlar normale donuyo canim sperm cikisida oldu cok sukur 3ay daha tedavj gorecek sizde ne var canim
Hormonlar dusuktu canim onun tedavisini olduk canim halada oluyo 3 ay daha var insallah her sey yolunda giderse eylulde tup bebege baslayacagizHipogonadzim ne canim biz azoluyuz ve tedaviye basladik bizde cok sukur gen temiz cikti testisde problem var ve enfeksiyon var 2si icinde tedavi goruyo su an esim 1 yada bir bucuk ay sonrada sperm fish testi yaptiracagiz haploid hucreye bakacagiz dedi dr
doktordan Bi haber geldi mi canım.inşallah güzel Bi haber almışsındır.Allah büyük yaa ümidini kaybetme biseyi merak ediyorum esin ameliyata girerken hormonlar degerleri kacti bizde nasip olursa haftaya fisch testi yaptircaz insallah guzel haberler aliriz suan bizim fsh 10 testestoron 12.4
allah bağışlasın çiçekçim.çok sevindim.sizin sorunu hatırlayamadım.m tesede mi çıkmıştı sperm?
Ersel bey dediğiniz ne gibi kürler verdi acaba bizde 1 tane yıkama sonrası 1 tane görülüyor herşey normal ama yükselmiyor bir türlü. .rabbim evladını sana bsğişlasın bizlerede nasip eylesin insaaallahSagol canim allah razi olsun
Canim benim esim iki defa tese oldu bisey bulunamadi maturasyon aresti cikti patoloji sinucu ikisineede... ikinci tese yi kaan hoca yapti
Teseden sonra devam ettik gine tedaviye hoca 3 tese dedi biz istemedik cikis olur dedik olmaz dedi canim evlat edinin dedi bize ama biz umudumuzu hic kesmedik canim..ama onda tedavi biraktik ikinci teseden iki bucuk yil sonra cikis oldu cikis oldugunu 2013 haziran ayinda celalettin hocanin adini duydum burda esime gidelim son kez dedim gittik tahliller yapildi hoca dedi 3 4 adet spem var siZde dedi ersel beye gonderdi onun verdigi kurlerle sayi onbin oldu canim sonrasinda tup bebek denedik ilkdeneme allahima sukurler olsun 7 yil sonra ogluma kavustum... Allahim hepinize nasip etsin guzel allahim hic bir zaman hic biriniz umudunuzu kaybetmeyin canim
Ersel bey dediğiniz ne gibi kürler verdi acaba bizde 1 tane yıkama sonrası 1 tane görülüyor herşey normal ama yükselmiyor bir türlü. .rabbim evladını sana bsğişlasın bizlerede nasip eylesin insaaallah
Aminnnnnnnm canımmm inşaallah herkese nerde evlat hasreti çeken varsa nasip olur inşallah.Bıtkıseldı kendı yaptıgı .. Sagol allah razı olsun allah sanada nasıp etsın
SAgol canim haklusinIstersen kendin icin okumaya baslayabilrsn 7bin tane okunuyo bende yardim ederm istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?