Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esimde hipogonadizm var simdi hormonlar normale donuyo canim sperm cikisida oldu cok sukur 3ay daha tedavj gorecek sizde ne var canim
Ne mutlu size zor kismi atlatmissiniz
biz 7yilllik evliyiz
hormonlari yuksekdi esimin
kucukken gecirdigi atesli hastalik sebep olmus azoya

Canim.oncelikle cok sevindim yenimi yaptrdnz belki duamiz Allahin izniyle ise yaradi :) bence sayiyi yukseltebilirsinz takviye kullanarak. Tedavi oluyomusnz suan

evet cnm iki gun once Allh razi olsun canm senden ve butun arkadslrdan bende oyle dusundm ama tese diyor doktr
Canimm siz ignede kullanmstnz yani bence havuc suyu proxeed veya gnc kullandr bidaha test yaptrn belki normal.spermiogramdada cikar yikamali olmadan

23.ESLEM9284.............06/06/2015 CUMARTESI
HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN
ALLAH KABUL ETSIN

DEMET1973 CANIM DUAN BITTI ALLAHIM KABUL ETSIN NAMAZINI KILIP DUANI TESLIM EDEBILIRSIN.. RABBIM SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAHH.. AMIN.. demet1973

herkese selamlar.
herkes iyidir inşallah.bdt inşallah sonucun iyidir.
nurusima sanrım sende tedavideydin.Rabbim yüzünüzü güldürsün.
bende çok yoğun çalışıyorum.bu bana biraz iyi geliyor.
ne kadar düşünmüyorum desem de yalan.düşünüyorum ve çok korkuyorum.
karamsarım.artık her kapının bana sert kapandığının farkındayım.çok uğraş verdik.
eşim Allah ondan razı olsun,rabbim onun yüzü suyu hürmetine nasip etsin.
ben eşimin tedavisiyle hiç zorlanmadım.11 yıl boyunca şifa diye her şeyi yaptık.
eşim hiç sıkıntı yaratmadı hamd olsun.bir çıkış bir ışık olsa razıyım uğraşmaya ama şuan ne olacak bilmiyoruz.
eşim 12 haziran için kaan aydostan randevu almıştı.nasip olursa tekrar kaan hocanın görüşlerini alacağız.
bizim için şifa hazinesi onda olur inşallah.
eşimin pazartesi meme MR ı var.en çok ondan korkuyorum.
benimse 18 gün kahverengi lekelenmem vardı.hastalıklar bizi bırakmıyor artık.inanın azo en hafif başedilen durum.
atalar beterin beterinden korusun derlermiş ya şuan o durumdayız.
sanki en beterini yaşıyorum.
eşime canımın parçasına bakamıyorum.güçlü görünsemde gücümü yitiriyorum.allahım kötü hastalıkla ne olur sınama.
durumumuzu kimse bilmiyor.kimse duymadan sevindir bizi ya Rab.
kendimi unuttum kızlar inanın.bende rahim ağzında et parçası yani polip oluşmuş ama şükürler olsun dedim.
eski ben olsam ne kadar takardım.üzülür ağlardım.düşünün bu durumu kabullenişimi.
eşime birşey olmasın ve eşimdende güzel sonuçlar çıksın inşallah.
duanızı esirgemeyin kızlar ne olur.aklınıza gelirse sonucu temiz ve iyi çıksın diye dua edin olurmu.
allaha emanet olun.

canım sana bişey sormak istiyorum bizdede maturasyon arresti çıktı patoloji sonucu sizde kaçıncı seviyede duraklama vardı bizimkinde 4-5 yazıyor doktorlar %10 ihtimal veriyorlar senin yazını okuyunca umutlandim

herkese merabalar. Arkadaşlar ben aranızda yeniyim benim eşim de azospermi doktorumuz Kaan AYDOS'a muayene olduk ve tese ameliyatı için bize 29 haziran için gün verdi yalnız bu ameliyatın nerede olacağı ve eğer ki sperm bulunursa tüp bebek işlemine geçileceği için benim hazırlanman gerektiği ile ilgili hiçbir bilgi vermedi. benzer bi durumla karşılaşan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum.

Ozel yerinemi gittiniz yoksa ibni sinadaki yerine mi canim

Ozel yerinemi gittiniz yoksa ibni sinadaki yerine mi canim
Tetkikleriniz falan yapildimi azo sevebiniz ne bunlardan bahsedersen sevinirim.bu arada kaan hoca genelde genarti oneriyo hastalarina tup bebek icin gerci bize en sacma yeri onerdi ama... Sonuc olarak illaki bi yer soyler canin

Özel yerine gittik ibni sina da muayene etmiyor. Azosperm sebebi inmemiş testis özel hrs hastanesini söyledi ve dondurma işlemi yaparız dedi. Tetiklerimiz yapıldı testosteron ve fhs değerimiz normal sınırlar içinde çıktı bu çok iyi dedi dokto bey

Canım bu ilk tese ameliyatımız daha tüp bebeğe geçiş yok inşallah sperm bulunurda tüp bebeğe de geçeriz

Degerlerin normal olmasi tabiki cok iyi canim.ama inmemis testisle alakali bi bilgim yok maalesef ama iyi olur ins.seni hazirlamicaklarmi yani o zaman

Canım bu ilk tese ameliyatımız daha tüp bebeğe geçiş yok inşallah sperm bulunurda tüp bebeğe de geçeriz
İlk tesede genelde bayanida hazirliyolar ama ins bol bol kaliteli spermleriniz bulunurda hersey gonlunce olur.ama tesede kaan hoca cok iyi onun hekimligine bisi demem ama ozel hrs hastanesini bi arastir derim canim.biZede orayi onerdi ama benim icime sinmedi kararini etkilemesin sakin zaten benim aklimda genart yada novaart vardi arastirinca neylesti.sonucta hangi merkez olursa olsun teseyi kaan hocaya yaptircaksiniz dimi

5 yaşında iken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu bi avantaj dedi hoca ama bakalım hayırlısı. Yok canım doktor önceliği sperm bulmaya veriyor inşallah bulurlarsa donduracaklar ve tüp bebek için beni hazırlayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…