Ne mutlu size zor kismi atlatmissinizEsimde hipogonadizm var simdi hormonlar normale donuyo canim sperm cikisida oldu cok sukur 3ay daha tedavj gorecek sizde ne var canim
Canim.oncelikle cok sevindim yenimi yaptrdnz belki duamiz Allahin izniyle ise yaradi :) bence sayiyi yukseltebilirsinz takviye kullanarak. Tedavi oluyomusnz suanhanmlar merhaba uzun suredir yazmiyordm buraya cunki bir gelisme yoktu sizinle paylasack birseyler yoktu ne yazikki ..ama iki gun once doktora gittik ve tahlil verdik ilk asamada degil ama ikici asamada yani yikamali yapilan testte 4 adet hareketsiz sprm cikti iyimi kotumu bilmiyorum doktr bize cok umitli konusmadi ama belki on kere yaptrmisizdir her defasinda sifr cikiyordu simdi bunu gorunce bi umit oldu fakat doktr tesede kesin cikar demek degil bu kotude olabilir gibi aciklmalar yapti anlamadik yani sevnsekmi uzulsekmi sizce...?
Canim.oncelikle cok sevindim yenimi yaptrdnz belki duamiz Allahin izniyle ise yaradi :) bence sayiyi yukseltebilirsinz takviye kullanarak. Tedavi oluyomusnz suan
Canimm siz ignede kullanmstnz yani bence havuc suyu proxeed veya gnc kullandr bidaha test yaptrn belki normal.spermiogramdada cikar yikamali olmadanevet cnm iki gun once Allh razi olsun canm senden ve butun arkadslrdan bende oyle dusundm ama tese diyor doktr
hanmlar merhaba uzun suredir yazmiyordm buraya cunki bir gelisme yoktu sizinle paylasack birseyler yoktu ne yazikki ..ama iki gun once doktora gittik ve tahlil verdik ilk asamada degil ama ikici asamada yani yikamali yapilan testte 4 adet hareketsiz sprm cikti iyimi kotumu bilmiyorum doktr bize cok umitli konusmadi ama belki on kere yaptrmisizdir her defasinda sifr cikiyordu simdi bunu gorunce bi umit oldu fakat doktr tesede kesin cikar demek degil bu kotude olabilir gibi aciklmalar yapti anlamadik yani sevnsekmi uzulsekmi sizce...?
Allah razı olsun hepinizden Allah hepimize sağlıklı ömürlu bebişler nasip etsinDEMET1973 CANIM DUAN BITTI ALLAHIM KABUL ETSIN NAMAZINI KILIP DUANI TESLIM EDEBILIRSIN.. RABBIM SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAHH.. AMIN..demet1973
canım sana bişey sormak istiyorum bizdede maturasyon arresti çıktı patoloji sonucu sizde kaçıncı seviyede duraklama vardı bizimkinde 4-5 yazıyor doktorlar %10 ihtimal veriyorlar senin yazını okuyunca umutlandimSagol canim allah razi olsun
Canim benim esim iki defa tese oldu bisey bulunamadi maturasyon aresti cikti patoloji sinucu ikisineede... ikinci tese yi kaan hoca yapti
Teseden sonra devam ettik gine tedaviye hoca 3 tese dedi biz istemedik cikis olur dedik olmaz dedi canim evlat edinin dedi bize ama biz umudumuzu hic kesmedik canim..ama onda tedavi biraktik ikinci teseden iki bucuk yil sonra cikis oldu cikis oldugunu 2013 haziran ayinda celalettin hocanin adini duydum burda esime gidelim son kez dedim gittik tahliller yapildi hoca dedi 3 4 adet spem var siZde dedi ersel beye gonderdi onun verdigi kurlerle sayi onbin oldu canim sonrasinda tup bebek denedik ilkdeneme allahima sukurler olsun 7 yil sonra ogluma kavustum... Allahim hepinize nasip etsin guzel allahim hic bir zaman hic biriniz umudunuzu kaybetmeyin canim
Ozel yerinemi gittiniz yoksa ibni sinadaki yerine mi canimherkese merabalar. Arkadaşlar ben aranızda yeniyim benim eşim de azospermi doktorumuz Kaan AYDOS'a muayene olduk ve tese ameliyatı için bize 29 haziran için gün verdi yalnız bu ameliyatın nerede olacağı ve eğer ki sperm bulunursa tüp bebek işlemine geçileceği için benim hazırlanman gerektiği ile ilgili hiçbir bilgi vermedi. benzer bi durumla karşılaşan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum.
Tetkikleriniz falan yapildimi azo sevebiniz ne bunlardan bahsedersen sevinirim.bu arada kaan hoca genelde genarti oneriyo hastalarina tup bebek icin gerci bize en sacma yeri onerdi ama... Sonuc olarak illaki bi yer soyler caninOzel yerinemi gittiniz yoksa ibni sinadaki yerine mi canim
Degerlerin normal olmasi tabiki cok iyi canim.ama inmemis testisle alakali bi bilgim yok maalesef ama iyi olur ins.seni hazirlamicaklarmi yani o zamanÖzel yerine gittik ibni sina da muayene etmiyor. Azosperm sebebi inmemiş testis özel hrs hastanesini söyledi ve dondurma işlemi yaparız dedi. Tetiklerimiz yapıldı testosteron ve fhs değerimiz normal sınırlar içinde çıktı bu çok iyi dedi dokto bey
İlk tesede genelde bayanida hazirliyolar ama ins bol bol kaliteli spermleriniz bulunurda hersey gonlunce olur.ama tesede kaan hoca cok iyi onun hekimligine bisi demem ama ozel hrs hastanesini bi arastir derim canim.biZede orayi onerdi ama benim icime sinmedi kararini etkilemesin sakin zaten benim aklimda genart yada novaart vardi arastirinca neylesti.sonucta hangi merkez olursa olsun teseyi kaan hocaya yaptircaksiniz dimiCanım bu ilk tese ameliyatımız daha tüp bebeğe geçiş yok inşallah sperm bulunurda tüp bebeğe de geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?