Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimde 6yaşinda olmuş testis indrme amaliyatını bizde Kaan hocanın hastasıyız

Tek taraflımı olmuş eşin çift taraflımı indrme amaliyatını

evet kromozom filan hepsine baktırmıştık eşinin tek taraflı mı ?
Canim fsh niz cok iyi testesteronda oyle az kalmis tese gunune ama testesteronu biraz daha artirmak iyi olurdu. Bnce uretim var
Allah bilir tabi ama bence tesede bulunma sansiniz yuksekk. Teseden sonra sonucu yazarsn merak ederz. Indirme ameliyatinida erken yasta olmus olmasi cok iyi avantaj sizin icin. ALLAH yardimciniz olsunn. Sonu evlatli tedavi nasip etsin insallah

Canım söylediklerini gözüm dolarak okudum inşallah dediğin gibi olur testostereonu artırmak için ne yapmalıyız bi tavisyen var mı ? İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

Canım söylediklerini gözüm dolarak okudum inşallah dediğin gibi olur testostereonu artırmak için ne yapmalıyız bi tavisyen var mı ? İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
Canimm oncellikle Allah bilir tabiki gonlunu ferah tutup Allaha sigin fsh niz olmasi gerkn degerde zaten kaan hoca soylemis. Ama tabi fsh la kesin vardr demiyo dr lar. Burda cogu kisi fsh ve testesteron u dengeliyo. Yani okurken neden icimden cikacak gibi geldi Ama dedgm gibi Allahh bilir. Testesteronu artirmanin bi cok yolu var netten kopyaliyorm sana insallah faydasi olur Allah yardimcnz.olsun...

1. Daha fazla çinko alın. Çünkü çinko testoteronun östrojene dönüşmesini engeller.Çinko östrojeni testostrona çevirir. Çinko daha fazla ve sağlıklı sperm üretmenizi sağlar. Çinko içeren besinleri öğrenmek için tıklayınız.
  2. Daha sağlıklı yağlar yiyin.Bir araştırmaya göre omega-3 yağı içeren yiyecekleri yiyenlerin en yüksek testosteron seviyesine sahip olduğu keşfedilmiş.Bunun için fındık, tohum somon, tuna gibi balıklar, avokado, zeytin, bitki yağları ve doğal fıstık yağı yiyiniz.
  3. Vücut yağınızı azaltın.
  4. Fazladan östrojenden kurtulmak için çiğ brokoli, çiğ lahana ve çiğ karnabahar yiyin. Çünkü bunlar diindolylmethane içerir ve bu kimyasallar fazladan östrojenden kurtulmanıza yardımcı olur.
  5. Xenoestrogen erekler tarafından yapılmış östrojen yani kadınlık hormunudur. Pestisitlerde ,yapay büyüme hormonlarında steroidlerde hava ferahlatıcılarında ve plastik içerenlerde bulunur.Bu xenoestrogenler östrojeninizi yükseltirken testosteronunuzu düşürecektir.
    Daha fazla organik yiyecek yiyin ve eğer marketten alırsanız onları yıkadığınızdan emin olun.Yemeğinizi saklamak ve içeceklerinizi saklamak için cam kullanın.
  6. Herhangi içeriğinde parabenler olan parfüm, kolonya ve oda kokusu kullanmayınız. Parabenler xenoestrogenlerdir.
  7. Rahat bir uyku uyumak testosteron seviyenizi yükseltir. Yeterince uku uyumadığınız zaman testosteron seviyeniz yüzde 40 düşebilir. 6-8 saat uyku uyuyun.
  8. Daha az stess yapın.Stesse girdiğiniz zaman vücudunuz kortizol adında bir stress hormonu salgılar ve vücudunuz testosteron üretimini bırakır.
  9. Her gün 1000-1500mg C vitamini alın. C vitamini sizin kortizol seviyenizi düşürerek daha fazla testosteron üretmenize olanak sağlar. Testosteronun östrojene dönüşmenizi engeller.
  10. Adam gibi kas çalışın. Büyük kas gruplarını çalıştırın.
  11. Seksual aktivitenizi çoğaltın.
  12. A,B,E vitamini alın.
  13. Testislerinizi soğuk tutmaya özen gösterin. Testisleriniz vücut sıcaklığınızdan 2 derace daha az olmalıdır. Bol pantolonlar bol iççamaşırları ile bu işi halledebilirsiniz.
  14. Alkol içmeyiniz ve greyfurt yemeyiniz.
  15. Sarmısak yiyin.

24.ESE44....................07/06/2015 PAZAR

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN
ALLAH KABUL ETSIN.

mrb arkadaslar ya bu dnasyon sayfasına girdim ilk kez ve yıkıldım ne kadar cok yaptran var ve bi uyarda bulundum die nerdeyse allah sein da basına versn diecek kadar kör olmus bu insanalar.. aman Allahım imtihanmz bu şekilde olsun o yolla olacagna ömür boyu çocuksuz kalmak daha doğru..rabbim çocuksuz bırakabilir ama inancsz bırakmasın ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…