Benim eşimde 6yaşinda olmuş testis indrme amaliyatını bizde Kaan hocanın hastasıyız5 yaşında iken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu bi avantaj dedi hoca ama bakalım hayırlısı. Yok canım doktor önceliği sperm bulmaya veriyor inşallah bulurlarsa donduracaklar ve tüp bebek için beni hazırlayacaklar.
İlk tesede genelde bayanida hazirliyolar ama ins bol bol kaliteli spermleriniz bulunurda hersey gonlunce olur.ama tesede kaan hoca cok iyi onun hekimligine bisi demem ama ozel hrs hastanesini bi arastir derim canim.biZede orayi onerdi ama benim icime sinmedi kararini etkilemesin sakin zaten benim aklimda genart yada novaart vardi arastirinca neylesti.sonucta hangi merkez olursa olsun teseyi kaan hocaya yaptircaksiniz dimi[/QU
inşallah rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder. Biz benim de hazırlanmamı ısrarla söyledik ama kaan hoca dondurma işlemi ile diğeri arasında en ufak bir fark yok devamlı uyguladığımız ve dünyada da uygulanan sistem bu içiniz rahat olsun dedi. Tese'yi kaan hoca yapacak ameliyat günü görüşürüz dedi çünkü bi de hastaneyi o önerince bi şey demedik.
Biz tedaviye başladık teseden önce hormanları normal seviyede değil fsh 45 teststron 172 iğne ve hap kullaniyo eşimSiz hangi aşamadanız ?
Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür. Bizim fsh 5,74 testosteron ise 5,33Biz tedaviye başladık teseden önce hormanları normal seviyede değil fsh 45 teststron 172 iğne ve hap kullaniyo eşim
İnşallahRabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür. Bizim fsh 5,74 testosteron ise 5,33
Tek taraflımı olmuş eşin çift taraflımı indrme amaliyatını5 yaşında iken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu bi avantaj dedi hoca ama bakalım hayırlısı. Yok canım doktor önceliği sperm bulmaya veriyor inşallah bulurlarsa donduracaklar ve tüp bebek için beni hazırlayacaklar.
HmmÇift taraflı
Genetik test yaptırdınız mıÇift taraflı
Evet tek taraflıevet kromozom filan hepsine baktırmıştık eşinin tek taraflı mı ?
Canim fsh niz cok iyi testesteronda oyle az kalmis tese gunune ama testesteronu biraz daha artirmak iyi olurdu. Bnce uretim varevet kromozom filan hepsine baktırmıştık eşinin tek taraflı mı ?
Canım söylediklerini gözüm dolarak okudum inşallah dediğin gibi olur testostereonu artırmak için ne yapmalıyız bi tavisyen var mı ? İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.Canim fsh niz cok iyi testesteronda oyle az kalmis tese gunune ama testesteronu biraz daha artirmak iyi olurdu. Bnce uretim var
Allah bilir tabi ama bence tesede bulunma sansiniz yuksekk. Teseden sonra sonucu yazarsn merak ederz. Indirme ameliyatinida erken yasta olmus olmasi cok iyi avantaj sizin icin. ALLAH yardimciniz olsunn. Sonu evlatli tedavi nasip etsin insallah
Nerde yaptırdınız testi[/QUO
testleri konya' da yaptırdık.
Canimm oncellikle Allah bilir tabiki gonlunu ferah tutup Allaha sigin fsh niz olmasi gerkn degerde zaten kaan hoca soylemis. Ama tabi fsh la kesin vardr demiyo dr lar. Burda cogu kisi fsh ve testesteron u dengeliyo. Yani okurken neden icimden cikacak gibi geldi Ama dedgm gibi Allahh bilir. Testesteronu artirmanin bi cok yolu var netten kopyaliyorm sana insallah faydasi olur Allah yardimcnz.olsun...Canım söylediklerini gözüm dolarak okudum inşallah dediğin gibi olur testostereonu artırmak için ne yapmalıyız bi tavisyen var mı ? İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?